Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός διευθυντής Λουτρακίου που πέταξε το στεφάνι φωνάζοντας ντροπή σας [βίντεο]

- Advertisement -

Ακρως επεισοδιακή ήταν η σημερινή γιορτή για την εθνική επέτειο στο Λουτράκι. Αρχικά, χρειάστηκε επέμβαση των ΜΑΤ για να καταθέσει στεφάνι ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας…..

Οπως καταγράφει η ιστοσελίδα ekorinthos, μια ομάδα πολιτών προσπάθησε να εμποδίσει τον βουλευτή και αμέσως πετάχτηκαν περίπου 10 μέλη της Χρυσής Αυγής από το πλήθος και άρχισαν οι συμπλοκές. Ακολούθησε η επέμβαση των ΜΑΤ που έκανε χρήση χημικών.
Μετά από αυτό ήρθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου Χαράλαμπος Τετράδης ο οποιος όπως αρχικά αρνήθηκε και στη συνέχεια πήρε το στεφάνι και το πέταξε από 10 μέτρα μακρυά φωνάζοντας επανειλημμένα «ντροπή σας».
Ο κ. Τετράδης τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση το κόμμα της Χρυσής Αυγής, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
Ομάδα θρασύδειλων αριστεριστών, με την πλήρη ανοχή της αστυνομίας, προκάλεσε επεισόδια στο Λουτράκι και αμαύρωσε τους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου. Όλα άρχισαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Μπούκουρας εκφωνήθηκε για την κατάθεση στεφάνου. Τότε μία ομάδα αριστεριστών προσπάθησε να τον χτυπήσει πισώπλατα, επενέβησαν όμως παριστάμενοι φίλοι του Κινήματος και τους έτρεψαν σε φυγή.
Ένας μάλιστα απ’ αυτούς, που επιτέθηκε στον συναγωνιστή Μπούκουρα, βρέθηκε αμέσως στο έδαφος και για να τον σώσει η αστυνομία έριξε χημικά στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής! Με απλά λόγια: είσαι βουλευτής και προσκεκλημένος σε δημόσια εκδήλωση, σου επιτίθεται ένας αλήτης, τον ρίχνεις κάτω αμυνόμενος και η αστυνομία σου ρίχνει χημικά για να τον σώσει αντί να τον συλλάβει! Και στη συνέχεια συλλαμβάνει πολίτες που δεν είχαν προκαλέσει το παραμικρό και βρέθηκαν αναγκαστικά σε θέση άμυνας. Αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν μόνο στο ελλαδιστάν.

*iefimerida.gr

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχώς ο Λόης έσωσε την παρτίδα με την στάση του στον τραμπούκο αστυνομικό που ξέρει και "διατάζει". Ο Δήμαρχος παρευρίσκετο ωσεί παρών. Ντροπή του.

  2. ΡΕ,ΟΥΣΤ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ,ΡΕ ΤΣΑΜΠΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΙΣς ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ?
    "Η ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ,ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ? ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ .
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ,ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕΤΕ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .

  3. ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ? ΤΙ ΕΙΠΕ? ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!! Η ΕΞΟΥΣΙΑ!!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ κ.ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ Α.Τ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ!!ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ Η Χ.Α. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ!!

  4. Αυτός ο "λελές" είναι αυτός που έδειξε μπροστά σε νεαρά παιδιά ότι αυτό το μνημείο και αυτό το στεφάνι δεν δύνανται να σπιλώνονται στο βωμό οποιουδήποτε ξεσπάσματος και οποιασδήποτε διαμαρτυρίας.
    Αυτά μπορούν να εκφραστούν οπουδήποτε αλλού.
    Πρόκειται για μια ενέργεια, που τιμά και δηλώνει την ευγνωμοσύνη μας για τη θυσία των προγόνων μας και όχι για ένα βήμα αυθαιρεσίας.
    Συγχαρητήρια στο κύριο Λόη.
    Άνθρωπος μετρημένος.

  5. Η Χ.Α. ΤΙΜΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΟΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ. ΖΗΤΩ Ο ΧΙΤΛΕΡ

  6. Πραγματικά απορώ και παράληλα φοβάμαι στον τόπο που χύσαν το αίμα
    τους εκαντοτάδες πατριώτες αγωνιστές Λουτρακιώτες και Περαχωριτες να διαβάζω σχόλια με τόση χολή και μένος εναντίων ποιών Κύριοι? Εναντίων αυτών που αποδοκιμάζουν αυτους που επικροτούν τον ναζισμό τον ξυλοδαρμό τον αυταρχισμό? Ντρέπομαι πολύ περισσότερο γιατί τα σχόλια προέρχονται απο νέους και νεολαίους που υποτίθεται πάνω σε αυτούς θα χτίσουμε το καινούργιο την ελπίδα ! Σαν Λαός είμαστε άξιοι της μοίρας μας διότι απο αρχαιοτάτων χρόνων τρώμε σφαλι'αρες αλλά μυαλό δεν βάζουμε.Τέλος ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗς ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑς ΔΗΜΟΤΙΚΗς ΑΡΧΗς ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΗΘΙΚΟς ΑΥΤΟΥΡΓΟς ΤΩΝ ΕΠΙΣΟΔΙΩΝ.

  7. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΛΟΗ ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ …. ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ …ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  8. ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Η ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΩΤΗΣ Ο Κος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΩ ΝΑ ΕΠΕΜΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΚΑ ΑΣΤ/ΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ?ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Α…..Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΡΕΒΕΡ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΙΤΕ.

  9. ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ Η ΖΩΗ ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ..ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .. ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog