Ακρως επεισοδιακή ήταν η σημερινή γιορτή για την εθνική επέτειο στο Λουτράκι. Αρχικά, χρειάστηκε επέμβαση των ΜΑΤ για να καταθέσει στεφάνι ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας…..

Οπως καταγράφει η ιστοσελίδα ekorinthos, μια ομάδα πολιτών προσπάθησε να εμποδίσει τον βουλευτή και αμέσως πετάχτηκαν περίπου 10 μέλη της Χρυσής Αυγής από το πλήθος και άρχισαν οι συμπλοκές. Ακολούθησε η επέμβαση των ΜΑΤ που έκανε χρήση χημικών.
Μετά από αυτό ήρθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου Χαράλαμπος Τετράδης ο οποιος όπως αρχικά αρνήθηκε και στη συνέχεια πήρε το στεφάνι και το πέταξε από 10 μέτρα μακρυά φωνάζοντας επανειλημμένα «ντροπή σας».
Ο κ. Τετράδης τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση το κόμμα της Χρυσής Αυγής, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
Ομάδα θρασύδειλων αριστεριστών, με την πλήρη ανοχή της αστυνομίας, προκάλεσε επεισόδια στο Λουτράκι και αμαύρωσε τους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου. Όλα άρχισαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Μπούκουρας εκφωνήθηκε για την κατάθεση στεφάνου. Τότε μία ομάδα αριστεριστών προσπάθησε να τον χτυπήσει πισώπλατα, επενέβησαν όμως παριστάμενοι φίλοι του Κινήματος και τους έτρεψαν σε φυγή.
Ένας μάλιστα απ’ αυτούς, που επιτέθηκε στον συναγωνιστή Μπούκουρα, βρέθηκε αμέσως στο έδαφος και για να τον σώσει η αστυνομία έριξε χημικά στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής! Με απλά λόγια: είσαι βουλευτής και προσκεκλημένος σε δημόσια εκδήλωση, σου επιτίθεται ένας αλήτης, τον ρίχνεις κάτω αμυνόμενος και η αστυνομία σου ρίχνει χημικά για να τον σώσει αντί να τον συλλάβει! Και στη συνέχεια συλλαμβάνει πολίτες που δεν είχαν προκαλέσει το παραμικρό και βρέθηκαν αναγκαστικά σε θέση άμυνας. Αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν μόνο στο ελλαδιστάν.

*iefimerida.gr