Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θα έχουμε επεισόδια και στα δικαστήρια της Κορίνθου;

- Advertisement -

Σήμερα Τρίτη και μετά τις 12 το μεσημέρι θα περάσουν από την αυτόφωρο διαδικασία οι 4 συλληφθέντες από τα χθεσινά επεισόδια στο Λουτράκι…

Τα μηνύματα που έχουν έρθει στο Lb για την σημερινή μέρα στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου είναι πολλά και όλα δείχνουν ότι η σημερινή ”μάχη” του Λουτρακίου θα μεταφερθεί αύριο στην πρωτεύουσα του νομού.
Θυμίζουμε στους αναγνώστες ότι  από τους 4 συλληφθέντες οι 2 είναι αντιεξουσιαστές και οι  2 χρυσαυγίτες.

Το δυστύχημα είναι ότι ορισμένοι σχολιαστές (και από τις δυο πλευρές) θέλουν να συνεχιστεί το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με ότι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνία και την ζωή μας γενικότερα.

Ας ελπίσουμε να ξεκινήσει και να τελειώσει ήρεμα η αυριανή διαδικασία και να μπει ένα τέλος.

Αγαπητοί συμπατριώτες σκεφτείτε ότι τις δύσκολες εποχές που ζούμε μόνο αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο.Θυμηθείτε τι έγινε στον πόλεμο της Αλβανίας όπου όλοι  οι Έλληνες μονιασμένοι και ασχέτως ιδεολογίας ή κόμματος πολέμησαν στην πρώτη γραμμή και πέταξαν τους Ιταλούς στην θάλασσα.. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουμε;

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΙΣ 12 π.μ.

    ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

    ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ

  2. Ανακοίνωση Nέων Σύριζα Κορινθίας

    Σήμερα το πρωί (ημέρα επικαιροποίησης του αγώνα της 25ης Μαρτίου 1821 για απελευθέρωση…) είδαμε ακόμα μία φορά το πώς αντιλαμβάνεται τους αγώνες, το έθνος, και τη δημοκρατία η Χρυσή Αυγή. Ενώ οι κάτοικοι του Λουτρακίου-Περαχώρας είχαν εκφράσει την αντίθεση τους στην ενδεχόμενη κατάθεση στεφανιού από τον βουλευτή Ε. Μπούκουρα, παρ όλα αυτά ο ίδιος και άλλοι οπαδοί του θέλησαν σήμερα να μας αποδείξουν την επαναστατικότητα που τους διακρίνει. Με τη συνοδεία φουσκωτών, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει να εμφανίζεται, πέρασε από την κατάθεση στεφανιών που έγινε στην Περαχώρα και στο Λουτράκι, σαν περιφερόμενος θίασος, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αντισυστημικότητα και τα πατριωτικά αισθήματα του. Παρά τη συγκίνηση που έδειχνε στο πρόσωπο και τις προσοχές που χτύπησε μπροστά στα μνημεία, ο κόσμος που βρέθηκε και στις δύο συγκεντρώσεις, δεν εξαπατήθηκε.

    Και στις δύο συγκεντρώσεις έλαβε την απάντηση που του άρμοζε! Στο Λουτράκι συγκεκριμένα ακολούθησε συμπλοκή, με 4 προσαγωγές, 2 μελών του αντιφασιστικού μετώπου Γερανείων και 2 μελών της Χρυσής Αυγής.

    Αύριο στις 2 το μεσημέρι περνούν από την αυτόφωρο διαδικασία. Καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια και στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στους δύο συλληφθέντες αντιφασίστες του Λουτρακίου! Να είμαστε όλοι και όλες εκει!

  3. 1:41 θα ήταν αντιδημοκρατικό να μην την άφηναν τη Χ.Α να καταθέσει στεφάνι και μην ξεχνάς εκλεκτικε από τον Ελληνικό λαό όσο για αυτούς που φώναζαν ρώτα όλους αυτούς τη έγινε στον εμφύλιο και μετά μίλα για τη Χ.Α και να σ επληροφορήσω ότι δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα και επείσησς όλο αυτό ξεκίνησε απο το Μιτε στο δημοτικό συμβούλιο

  4. Ρε παιδιά γιατί εθελοτυφλείτε? Καλεσμένοι επίσημα με πρόσκληση από τον δήμαρχο ήταν. Για ποιά δικαιώματα και πράσινα άλογα τσαμπουνάτε?

  5. ο ΣΥΡΙΖΑ εβγαλε παρόμοια ανακοίνωση με αυτή που έβγαλε και η ιστοσελιδα των δηθεν αναρχικων, τυχαιο;;; Δεν νομίζω…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog