Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα μυστικά διατροφής των διασήμων

- Advertisement -

Πώς διατηρούν το κορμί τους οι Μαντόνα, Ριάνα και Τζένιφερ Λόπεζ…

Οι διάσημες κυρίες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής δεν φροντίζουν μόνο τη φωνή τους, αλλά και το κορμί τους. Εκτός όμως από τη σκληρή γυμναστική, ακολουθούν ισορροπημένα προγράμματα διατροφής για να διατηρούν καλλίγραμμη τη σιλουέτα τους.

Η Μαντόνα, η Ριάνα και η Τζένιφερ Λόπεζ μας αποκαλύπτουν εύκολα κόλπα για να δώσουμε γεύση στη δίαιτά μας.

Μαντόνα: Η βασίλισσα της ποπ απολαμβάνει χυμό καρύδας αντί για νερό. Είναι δροσερός, αντιοξειδωτικός και σούπερ απολαυστικός. Τα 330 ml περιέχουν σχεδόν το 20% των αναγκών μας σε κάλιο, έναντι μόλις 60 θερμίδων.

Ριάνα: Το μυστικό της για έξτρα γεύση βρίσκεται στην καυτερή πιπεριά, στο γνωστό μας τσίλι, που περιέχει καψαϊκίνη, η οποία βοηθά στο μεταβολισμό της τροφής, ενώ έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η Ρίρι παίρνει ενέργεια πριν από τις συναυλίες τρώγοντας μια πολύ πικάντικη σούπα κοτόπουλο με πιπεριές.

Τζένιφερ Λόπεζ: Η Λατίνα σταρ αποφεύγει το αλκοόλ  αλλά ανά διαστήματα θα πιει ένα ποτηράκι λευκό κρασί, το οποίο φροντίζει πάντα να συνοδεύει με ελαφρύ φαγητό, ώστε να μειώνει την κατασταλτική του επίδραση. Συνήθως, κριτσίνια με χούμους και λαχανικά ή ψητό κοτόπουλο με γουακαμόλε.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog