Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Απίστευτο βίντεο: O δήμαρχος Ιθάκης χαστούκισε δημοτικό σύμβουλο!

- Advertisement -

Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης και κατά τη διάρκεια της συζήτησης του 3ου θέματος που αφορούσε την «Ορθή επανάληψη της αρ. 237/2013 απόφασης του Συμβουλίου «Παραχώρηση αίθουσας του Δήμου για τις ανάγκες του Ειρηνοδικείου Ιθάκης», με Εισηγητή τον Δήμαρχο Ιθάκης…

Κατά την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης Αλέξανδρου Ταφλαμπά ο Δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κσσσιανός, σηκώθηκε και χαστούκισε το Δημοτικό Σύμβουλο, επειδή όπως αναφέρει το patrastimes.gr φαίνεται δεν του άρεσαν τα λεγόμενα του. Τότε μπήκε ανάμεσα τους ο Δημοτικός Σύμβουλος Αθανάσιος Λιβιτσάνης και απόφευχθηκαν τα χειρότερα….
Η πρόεδρος του ΔΣ Νίκη Παναγιωτοπούλου φώναξε ότι διακόπτει το ΔΣ, όμως αυτό διεκόπη μετά από την αποχώρηση των Συμβούλων της Αντιπολίτευσης και μερικών από την συμπολίτευση. Ο κ. Ταφλαμπάς δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο γεγονός!
Δείτε το βίντεο

*newsbomb

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕ!!!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!!!!!!ΟΠΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΤΕΒΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ..ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!ΣΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog