Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γενικός εισαγγελέας Κύπρου: Θα κληθούν εμπλεκόμενοι και από την Ελλάδα

- Advertisement -

Θα προκύψουν κι άλλα ονόματα οφειλετών που διαγράφηκαν τα χρέη τους από τη Λαϊκή Τράπεζα και την Τράπεζα Κύπρου…

Σύμφωνα με άποψη του γενικού εισαγγελέα της Κύπρου Πέτρου Κληρίδη, θα προκύψουν κι άλλα ονόματα οφειλετών που διαγράφηκαν τα χρέη τους από τη Λαϊκή Τράπεζα και την Τράπεζα Κύπρου. Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κληθούν και εμπλεκόμενοι από την Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ είπε: «Μού δόθηκε η λίστα, η οποία κατά περίεργο τρόπο έχει διαρρεύσει, θα δώσω τους δυο κατάλογους (με τα ονόματα) της Κύπρου και της Λαϊκής στην ερευνητική επιτροπή (σ.σ η επιτροπή θα διερευνήσει για την κατάσταση στην οποία περιήλθε το τραπεζικό σύστημα και γενικά η οικονομία της Κύπρου). Όταν συμπληρωθεί η ερευνά της επιτροπής θα δοθεί ξανά σε μένα)».
Οσον αφορά για τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στην Κύπρο ο γενικός εισαγγελέας σημείωσε ότι «ούτε ο πιο απαισιόδοξος δεν θα μπορούσε να φανταστεί το εύρος της καταστροφής. Ουσιαστικά έχει καταστραφεί όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα στη χώρα μας, θα περάσει πάρα πολύς καιρός για να σταθούμε στα πόδια μας».
Μάλιστα και ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Αντρος Αντριανού μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του MEGA είπε πως: «Συγγενικά πρόσωπα πολιτικών έβγαλαν μεγάλα χρηματικά ποσά έξω για να γλιτώσουν το κούρεμα».

*lay-out.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog