Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Τα τελευταία λόγια της κοπέλας, αθώο θύμα συμπλοκής

- Advertisement -

Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα» είπε σε φιλικό της πρόσωπο που πήρε τηλέφωνο, λίγα λεπτά αργότερα εξέπνευσε…
Η άτυχη 26χρονη βρέθηκε στην μέση πυρών μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών στα ίσθμια Κορινθίας. Μία από τις σφαίρες των καλάσνικοφ των κακοποιών την χτύπησε θανάσιμα.

Το φιλικό της πρόσωπο έσπευσε να σπεύσει σε βοήθεια αλλά ήταν ήδη αργά. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της.

Τα τελευταία λόγια της άτυχης 26χρονης μετέφερε σε ανταπόκριση του δημοσιογράφος του korinthos tv.

Η βολίδα που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό της 26χρονης έχει βληθεί από πολεμικό τουφέκι τύπου καλάσνικοφ και προέρχεται από τα πυρά των κακοποιών, που λήστεψαν ταβέρνα το βράδυ στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών.

Το ανακοίνωσε η αστυνομία, που εξακολουθεί να αναζητά τους τρεις, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κακοποιούς, που στην ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς μετά τη ληστεία, τραυμάτισαν θανάσιμα την κοπέλα, που έτυχε να περνά από το σημείο.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να δούμε θα παραιτηθεί κανείς για τα γεγονότα αυτά; Ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κοιμάται καλά τα βράδια; Αλλά γιατί να μην κοιμάται; Όλο αυτό το έκτρωμα της συγκυβέρνησης μοναδικό στόχο έχει το ξεπούλημα της χώρας και τίποτα άλλο. Ο ¨κύριος¨ Δενδιας καλό είναι να παραιτηθεί να αναλάβει κάποιος που να μπορεί να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της εποχής μας. Δεν βρισκόμαστε δυστυχώς σε προηγούμενες δεκαετίες και το έγκλημα έχει εξελιχτεί. Δεν γίνεται να σε γαζώνουν με αυτόματα όπλα και συ να τους ρίχνεις με σφεντόνα. Τέλος, πως γίνεται να τους χάσεις τους κακοποιούς; Η οργάνωση της αστυνομίας είναι δυστυχώς σήμερα ελλιπέστατη χωρίς αρχή και τέλος.
    Δεν ενεργοποιήθηκε άμεσα όλη η δύναμη της αστυνομίας άμεσα για ένα τόσο σοβαρό θέμα; Την απάντηση να την δώσετε όχι σε μένα, έναν ακόμα τρελό που τολμά να μιλήσει για τα κακώς κείμενα, αλλά στην άτυχη 26 χρονη της χθεσινής βραδιάς. Αλλά όπως πάμε δυστυχώς δεν θα είναι το τελευταίο θύμα αν δεν αλλάξει το σώμα της αστυνομίας, προς το καλύτερο, άμεσα. Ξυπνήστε αύριο μπορεί να είναι το δικό μου ή το δικό σας παιδί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog