Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Χρυσή Αυγή ζητάει την επαναφορά της θανατικής καταδίκης [βίντεο]

- Advertisement -

Οι αλλοδαποί δολοφόνοι έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ζούγκλα και το κράτος αδυνατεί να τους αντιμετωπίσει, απαιτείται άμεσος εξοπλισμός των σωμάτων ασφαλείας με πολεμικά όπλα ικανά να αντιμετωπίσουν τις πάνοπλες συμμορίες των αλλοδαπών εγκληματιών, αναφέρει ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής….

Εγκληματιών που μετά από μάχες συλλαμβάνονται για να αφεθούν σύντομα ελεύθεροι (Γεωργιανός δολοφόνος των ανδρών της ΔΙΑΣ) ή να δραπετεύσουν και να συνεχίσουν να δολοφονούν εν ψυχρώ αθώους συμπολίτες μας (Αλβανοί από φυλακές Τρικάλων). Το αίτημα επαναφοράς της θανατικής ποινής για τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, συνεχίζει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.
Την ίδια ώρα ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για το θέμα, με αφορμή την κινηματογραφική απόδραση κρατουμένων από τις φυλακές Τρικάλων και ζήτησε βαρύτερο οπλισμό για τους φρουρούς φυλακών.

*iefimerida.gr

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΛΥ…ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΡΘΗ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΜΗΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog