Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Aπάντηση Στάθη Μπούκουρα στους 3 βουλευτές της Ν.Δ.

- Advertisement -

Προς μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την ερώτηση που απέστειλαν οι Κορίνθιοι βουλευτές της μνημονιακής συγκυβέρνησης προς τον αρμόδιο υπουργό για το κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών της Κορίνθου …
Έπρεπε να περάσουν σχεδόν 10 μήνες , να γίνουν συγκρούσεις και εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών , να υπάρξουν κρούσματα φυματίωσης , αποδράσεις και άλλα πολλά για να αντιληφθούν οι κύριοι βουλευτές ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατασκεύασμα του Δένδια και της παράταξης που εκπροσωπούν . Βεβαίως , επειδή όπως πολύ ορθά διατυπώνει ο λαός , «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει» , δεν είδαμε να αναλώνονται σε κάτι άλλο πέρα από διαπιστώσεις , ούτε ήταν δυνατόν να κατηγορήσουν έναν δικό τους άνθρωπο  . Συνεπώς η συγκεκριμένη κίνηση των βουλευτών του κόμματος του μνημονίου  δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από ένα επικοινωνιακό τρικ , για να μπορέσουν να κερδίσουν την χαμένη εκτίμηση από τον κορινθιακό λαό .
 Εν αντιθέσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή , είχε από την πρώτη στιγμή ενσκήψει στο  μείζων αυτό πρόβλημα του 6ου Συντάγματος Πεζικού με δυναμικό τρόπο και όχι αερολογίες . Το προσεχές διάστημα αντιπροσωπεία βουλευτών του Κινήματός μας θα επισκεφθεί το στρατόπεδο της Κορίνθου ( αναμένεται η έγκριση της αίτησης ) για να λάβουμε μια καλύτερη και πιο άμεση εικόνα και ενημέρωση για τις συνθήκες που επικρατούν εντός του χώρου του στρατοπέδου και εν συνεχεία , σε μέρος και ημέρα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες , θα λάβει χώρα ημερίδα με θέμα το κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών , τις συνέπειες και την εγκληματικότητα . Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προτείνει λύσεις , γεγονός αδιαμφισβήτητο αφού από την πρώτη στιγμή με επίσημη δήλωση του βουλευτή και εκπροσώπου μας κ. Ευστάθιου Μπούκουρα , είχε απαιτήσει την άμεση απομάκρυνση του εν λόγω άθλιου κατασκευάσματος .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog