Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποκλειστική συνέντευξη στο Λεωνίδα Μαράκη(Κλεμμένα Όνειρα)-Του Λουδοβίκου

- Advertisement -

Ο Λεωνίδας Μαράκης (τηλεοπτικός Μηνάς) παίζει στα Κλεμμένα Όνειρα…
,τα οποία συνεχώς έχουν υψηλό ποσοστό θεαματικότητας σε όλες τις ηλικίες,μιας και είναι απ’τις λίγες ελληνικές σειρές που υπάρχουν πια στην ελληνική τηλεόραση…Ο Λεωνίδας έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Loutrakiblog στον Λουδοβίκο!

-Ποιες «αταξίες» της ζωής σου θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τον Μηνά;Όχι, δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι στη ζωή μου απ’ όσα κάνει ο Μηνάς.

Ποιες αρνητικές πλευρές σου έχεις καταφέρει να «δουλέψεις» μέσα από το ρόλο;

Ο Μηνάς σαν χαρακτήρας έχει πολλές αρνητικές πλευρές. Πονηριά , κουτοπονηριά ενίοτε, εκδικητικότητα , θράσος αλλά και δειλία . Βέβαια, ουδείς εκών κακός . Όλοι οι κακοί τύποι , κάπου μέσα τους κρύβουν ένα πληγωμένο παιδί . Μας το έχει διδάξει η ζωή αυτό . 

 Κινηματογράφος ή θέατρο; Τι είναι αυτό που σε
γοητεύει στα δυο ξεχωριστά;
Στον κινηματογράφο κάνεις κάτι που θα μείνει για πάντα
εκεί αποτυπωμένο κι αυτό είναι πολύ γοητευτικό  , στο θέατρο όμως βιώνεις μία μαγική στιγμή η οποία δεν μπορεί να καταγραφεί
με κανένα μέσο . Η μαγεία της στιγμής , που μόνο όσοι ήταν παρόντες την βίωσαν
και που κανένας δεν μπορεί να την μεταφέρει σε κάποιον που δεν ήταν εκεί.
Συνέβη και πριν προλάβει να συμβεί , τέλειωσε !

Ποιοι ηθοποιοί, Έλληνες ή ξένοι, αποτελούν
πρότυπο- έμπνευση για σένα;
Ο κατάλογος είναι μακρύς γι αυτό θα αρκεστώ σε δυο ηθοποιούς από τον κινηματογράφο : Marlon Brando και Gary Lewis


-Πόσο δύσκολο είναι ένας νέος ηθοποιός να
αναγνωριστεί μέσα στη σημερινή τηλεόραση;
Το να είσαι νέος ηθοποιός στην σημερινή Ελλάδα είναι δύσκολο από μόνο του ! Ειδικότερα για την τηλεόραση , θα πρέπει κάποιος να λιώσει πολλές σόλες τρέχοντας στα casting μέχρι που κάποια στιγμή ίσως και να σταθεί τυχερός …
Πολλοί πιστεύουν ότι στην τηλεόραση γίνονται
αρκετές πρόχειρες δουλειές. Ποια η γνώμη σου;

Παντού γίνονται και πρόχειρες δουλειές όπως και πολύ καλές . Και στην τηλεόραση και στο θέατρο, παντού … Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να ξέρει κανείς με ποιους δουλεύει . Οι άνθρωποι κάνουν τις δουλειές. Εγώ στάθηκα τυχερός , ο Δημήτρης Αρβανίτης έχει αποδείξει μέσα στον χρόνο ότι κάνει πολύ προσεγμένες δουλειές. Όπως και τώρα τα Κλεμμένα Όνειρα.

Σε ποια πράγματα πιστεύεις ότι άλλαξε η αναγνωρισιμότητα
την καθημερινότητα σου;

Η μόνη διαφορά είναι ότι ο κόσμος σου μιλάει εύκολα στον δρόμο, σε ρωτάει για το σήριαλ , σε χαιρετάει .. Αυτό είναι πολύ γλυκό και ευχάριστο, αλλά η καθημερινότητα μου δεν άλλαξε σε τίποτα.

Σχέσεις. Τι σε γοητεύει σε μια γυναίκα και τι
δεν αντέχεις καθόλου σε μια σχέση;

Με γοητεύει το ταλέντο , το ταλέντο στο οτιδήποτε. Σε μία σχέση δεν αντέχω είναι τα πήγαινε-έλα .

Πώς σε έχει επηρεάσει η κρίση; Σου έχει στερήσει
πρακτικά πράγματα ή περισσότερο είναι το ψυχολογικό κομμάτι;

Μου έχει στερήσει πρακτικά πράγματα, φυσικά. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε εξόδους , αλλά και σε βασικά πράγματα. Όπως όλοι, έτσι κι εγώ προσπαθώ να κάνω οικονομία σε όλα . Ψυχολογικά αυτό που με έχει επηρεάσει αρνητικά είναι η διάχυτη παθητικότητα με την οποία όλοι αποδεχόμαστε αυτό που συμβαίνει.

Τι θα σε χαλάρωνε μετά από μια εβδομάδα γεμάτη
γυρίσματα;

Μία βόλτα στην Πλάκα με τους φίλους μου ή και μόνος .

O τηλεοπτικός Μηνάς δένεται με τον Μπίλυ;

Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση , ο Μηνάς είναι ένας ‘’αρνητικός’’ ρόλος . Κρατάει όμηρο τον Μπίλυ υπό τις οδηγίες του Μαλτέζου . Παρόλα αυτά , ακόμα και οι πιο αρνητικοί χαρακτήρες έχουν συναισθήματα . Σίγουρα ο πόνος του Μπίλυ δεν του περνάει απαρατήρητος. Τα σενάρια τα παίρνω στα χέρια μου τελευταία στιγμή κι έτσι δεν μπορώ να γνωρίζω την συνέχεια .

Περιέγραψε μας τον χαρακτήρα του Μηνά.

Ο Μηνάς είναι το τσιράκι ενός τοκογλύφου. Σε ένα πρώτο επίπεδο θα μπορούσες να πεις θρασύδειλος, πονηρός, άπληστος . Σε ένα επίπεδο πιο ψυχολογικό , είναι ένας άνθρωπος θυμωμένος με τον τρόπο που του φέρθηκε η ζωή .

Τι να περιμένουμε από την σειρά στο επόμενο
χρονικό διάστημα;

Πολλές ανατροπές , είναι το μόνο σίγουρο. Οι σεναριογράφοι φροντίζουν γι’ αυτό και νομίζω ότι εκεί είναι και το κλειδί της επιτυχίας. Όπως και στη ζωή , έτσι και στα Κλεμμένα Όνειρα αυτό που συμβαίνει την επόμενη μέρα, δεν είναι πάντα αυτό που περίμενες να έχει συμβεί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λεωνίδα για τον χρόνο που διέθεσε γι’ αυτήν την συνέντευξη!
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους σας!

ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ
- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι,δεν νομίζω,αλλά και να ήταν,δεν θα με ενδιέφερε,γιατί τον κρίνω μόνο ως ηθοποιό και όχι με βάση τις πολιτικές του πεποιθήσεις!

  2. και αν ηταν φονιας που εχει σκοτωσει καποιον γνωστη/ο σου που λεει ο λογος, θα τον εκρινες μόνο ως ηθοποιο και παλι ?
    Δεν νομιζω Τακη!

  3. Δεν νομίζω ότι πρέπει να κρίνουμε έναν άνθρωπο απ'την εξωτερική του εμφάνιση και να τον κατατάσσουμε σε κάποια ομάδα…Δηλαδή όποιος είναι γουλί και έχει μούσια,πρέπει να πρόσκεινται στην Χ.Α. ?
    Θα παρακαλούσα πολύ να σταματήσουν τα σχόλια περί Χ.Α. και λοιπών κομματικών,γιατί απλά ήταν μια συνέντευξη σε ένα ηθοποιό,ο οποίος τυχαίνει να παίζει σε ένα απ'τα λίγα ελληνικά σήριαλ που υπάρχουν πια!!!!Αυτό πρέπει να μας προβληματίζει,και όχι αν είναι χρυσαυγίτης ή οχι..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog