Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ακόμα δεν έχουν επέμβει οι οικονομικοί εισαγγελείς για το spa Λουτρακίου;

- Advertisement -

To υδροθεραπευτήριο (spa) του Λουτρακίου μπορεί να είναι το πλέον σύγχρονο στην Ελλάδα, αλλά είναι βουτηγμένο στα χρέη και σύντομα όπως όλα δείχνουν θα το χάσει ο δήμος Λουτρακίου…

Ως γνωστόν, ο Γιώργος Βλάχος εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας “Αλέξανδρος” είχε αποστείλει τελεσίγραφο που έληγε την Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι προς το δήμαρχο Λουτρακίου, καθώς επίσης πρόεδρο – διευθύνοντα σύμβουλο της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη με το οποίο ζητούσε σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις των προθέσεων της Λουτράκι Α.Ε. για την κοινή συναινέσει επίτευξης συμφωνίας για επίλυση της εκκρεμότητας με την οφειλή των € 5.000.000 κεφάλαιο, τόκους και δικαστικά έξοδα της δημοτικής εταιρείας προς την κατασκευάστρια εταιρεία του Loutraki Thermal Spa.

Δυστυχώς η δημοτική αρχή που εκτόξευσε το 2006 το κόστος κατασκευής του χωρίς λόγο στο διπλάσιο του προυπολογισμού όχι μόνο δεν έχει κληθεί ακόμα απο τους οικονομικούς εισαγγελείς αλλά πανηγυρίζει γιατί βλέπει ότι ο νυν δήμαρχος δεν μπορεί να διαχειριστεί το χρέος..!
Ο νυν δήμαρχος έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και έχει εγκλωβιστεί σε τακτικισμούς που όμως φέρνουν όλο και πιο κοντά την μοιραία λύση..

Αργά ή γρήγορα αν δεν υπάρξει συμφωνία η κατασκευάστρια εταιρεία θα ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ το κτίριο..
Τα λεφτά είναι πολλά και δεν πρόκειται να βρεθούν…

Η δημοτική εταιρεία καταρρέει και παίρνει μαζί της και τους δεκάδες εργαζόμενους που διορίσθηκαν ή μετατέθηκαν σε αυτή..!

Το φερόμενο ως “καμάρι” του τουρισμού για την περιοχή κάθε ημέρα που περνά εξελίσσεται σε κατάρα…!

Και οι οικονομικοί εισαγγελείς ακόμα δεν έχουν επέμβει..
20 εκατομμύρια ευρώ περίπου…κυριολεκτικά πετάχθηκαν…!
 http://www.moriasnews.gr

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει.
    Οι χειρισμοί είναι κάκιστοι από την πλευρά του Δήμου.
    ο Δήμαρχος νομίζει ότι έχει να κάνει με τους πελάτες του τεχνικού του γραφείου.
    Αλλά κάνει λάθος.
    Είναι πραγματικά ένα κόσμημα για το Λουτράκι και οι όσοι έχουμε επισκεφτεί το ΣΠΑ νομίζουμε ότι είναι μία καλά οργανωμένη ιδιωτική επιχείρηση. Όλα λειτουργούν άψογα.
    Είναι κρίμα, κρίμα, κρίμα να χαθεί από τα χέρια του Δήμου μας και να πάει στα χέρια ιδιωτών.
    Κύριε Λογοθέτη δείξε περισσότερη σοβαρότητα!!!

  2. Ρε παιδιά αυτό καταλαβαίνετε;
    Δεν προσπαθώ να στηρίξω Λογοθέτη,αλλά αναρωτηθείτε αντικειμενικά.
    Ο Λογοθέτης φταίει για την υπέρβαση στα 20 εκ.από τα 10;

  3. 12:04 προαφνως δε γνωρίζεις τον ορο "οργανωμένη ιδιωτική επιχείρηση" και τι εστί "ολα λειτουργούν άψογα".
    Όμως θα συμφωνήσω οτι ειναι κρίμα να χαθεί απο τα χερια του Δήμου μας.

  4. αποδυκνειεται οτι ειναι ολοι τους ανικανοι να διαχειριστουν τέτοιες επενδύσεις για το καλό του τοπου και τις βλέπουν μόνο ως μεσο εξυπηρέτησης μικροπολιτικων συμφεροντων. μακαρι να φυγει απο τα χερια τους μπας και σωθει αυτος ο τοπος. τουλαχιστον ο Βλαχος εχει συμφερον να παει καλα

  5. NA KANOUN DIAGONISMO KAI NA TO DOSOUN SE IDIOTES. TI KRATIKO I DIMOTIKO PIGE KALA SE AFTI TIN XORA? MPENI MESA KAI TO PLIRONOUME OI DIMOTES, OXI O KATHE DIMARXOS APO TIN TSEPI TOU. STO LOUTRAKI EXOUME KAI KALOUS EPIXIRIMATIES POU ASXOLOUDE ME TON TOURISMO.

  6. ΙΔΟΥ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΏΜΑΤΆ ΓΚΙΩΝΗ, ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΛΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΡΏΗΝ ΔΑΕΤ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ. ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΑ ΕΠΕΞΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΚΙΟΥ, ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ.-

  7. O ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ! Το παρελαβε με 100.000 λουσεις το χρονο και τωρα αυτες δεν ξεπαρνανε τις 1000!Δεν εκανε διαφημιση εκανα αυξησεις ( εν μεσω οικονομικης κρισης) και τωρα μας φταεις ο Γκιωνης μην τρελαθουμε.Επιπλεον αν το μισθωθει σε ιδιωτη ο οποιος θα καταβαλει χρηματα στο δημο και θα βγαζει και κεδρος ο ιδιος σημαινει αυτοματα οτι ο δημαρχος δεν εχει την ικανοτητα να το λειτουργισει.. Λογοθετη ειναι ωρα να πας σπιτι σου μας κατεστρεψες και η κατρακυλα δεν εχει τελειωσει ακομα.

  8. 8:01 NA ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΥΣΕΙΣ ΜΕΙΏΘΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΣΧΕΤΕ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΥΠΑΙΤΙΌΤΗΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΤΗ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΎΣΕ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!! ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΈΦΕΡΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΟΛΑ ΡΗΜΑΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΚΩΤΣΗΣ!!!

  9. 1:03Ο Λογοθετης ελεγε πριν βγει οτι θα το φτιαξει το Λουτρακι την Περαχωρα ηξερε τη τον περιμενε οταν εβαλε υποψηφιος και τη εκανε ρημαξε το Λουτράκι καιρος ειναι να παραιτηθει να δει αυτοσ ο τοπος μια ασπρη μερα να μπουν νεοι ανθρωποι που να νοιαζονται πραγματικα για το ΛΟυτρακι και οχι για την τσεπη τους

  10. το ΣΠΑ τελειωσε!
    ερχονται πλειστηριασμοι και κατασχεσεις!
    ή θα το παρει ο εργολαβος ή οι τραπεζες ή και οι 2 μαζι!
    το καλυτερο που εχουν να κανουν για να παραμεινει ανοικτο,αφου ερχεται και η καλοκαιρινη περιοδος, ειναι να κατσουν να συμφωνησουν με τις προτασεις του εργολαβου!
    σε τελικη αναλυση δεν ειναι κακο η λειτουργια του υπο νεο ιδιωτικο σχημα!
    ειδαμε ποσο το βουλιαξαν χρονια τωρα οι κρατικοδιαιτοι δημοτικοι αρχοντες με τις πολιτικες τους!

  11. ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ (ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ + ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ) ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ?
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ?
    Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ?
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΥΓΑ Ή ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ Α΄ ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΥΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ?

  12. STO FILO 10:46 MPOREI NA ELEGE TO TI THA FTIAXEI O LOGOTHETHS, ALLA DE PERNOYSE APO TO MYALO TOY TO TI EKREMOTES, TI XREH THA EVRISKE MPROSTA TOY, APO TΗΝ KATEGIDA KAKODIAXEIRISHS ΓΚΙΩΝΗ !!!!! PANTOY ENTALMATA PLHRWMHS KAI TA TAMEIA ADEIA….

  13. @ 12:37, μάλλον δεν θα είχε διαβάσει το μνημόνιο και τον Καλλικράτη… οπότε, πάπαλα. Που να βρει τα κάκαλα να έρθει σε σύγκρουση μαζί τους.

  14. ΣΤΟΝ 7:58 KAΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΙΟΠΑΙΔΟ Ε ΠΑΡΕΜΒΑΣΙΟΠΑΙΔΟ !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog