Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Bασίλης Μαντάς:3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ το πραγματικό κόστος του ΣΠΑ Λουτρακίου!!

- Advertisement -

O πλέον επιτυχημένος ξενοδόχος του Λουτρακίου Βασίλης Μαντάς μη μπορώντας να σιωπήσει με την σημερινή κατάσχεση στο ΣΠΑ παίρνει θέση και μιλάει για όλους και για όλα…

Οργή και αγανάκτηση είναι τα δυο συναισθήματα που έχουν κυριεύσει τους κατοίκους της πόλης του Λουτρακίου ύστερα από την σημερινή κατάσχεση των κινητών πραγμάτων και το κλείσιμο του ΣΠΑ Λουτρακίου.Επλήγη και η αξιοπρέπεια μας σαν Λουτρόπολη ύστερα από τα απανωτά κλεισίματα του ΙΚΑ και της PESPI δίνοντας ακόμα ένα χτύπημα στην κάποτε περήφανη πόλη μας,το πάλαι ποτέ διαμάντι του τουρισμού της Ελλάδος!

Όπως εύλογα αντιλαμβάνεστε το κλείσιμο του Υδροθεραπευτηρίου έχει οικονομικό αντίκτυπο στο ”τουριστικό” Λουτράκι και αυτό συμβαίνει στην αρχή της σαιζόν,μια κατάσταση που δεν μπορεί να αλλάξει καθώς όλα τα τουριστικά γραφεία στα πακέτα που έχουν πουλήσει έχουν συμπεριλάβει και την Λουτροθεραπεία.Τώρα τι να τους πούμε ότι το ΣΠΑ έκλεισε;Και άντε ότι τους το λέμε πως μπορούμε μετά να φανούμε συνεπείς απέναντί τους;;
Ότι έχουμε χτίσει τόσα χρόνια γκρεμίζεται σε ένα πρωινό με απρόβλεπτες συνέπειες στο μέλλον για την τουριστική λουτρόπολη μας.

Πάμε όμως στο θέμα μας που είναι το ΣΠΑ και επειδή δεν έχω μάθει να κρατάω το στόμα μου κλειστό θα δηλώσω ότι για την σημερινή κατάντια ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και έχουν όνομα.

Το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου κόστισε αγαπητοί συμπολίτες 21 εκατομμύρια ευρώ και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα είναι εντάξει!Δυστυχώς κύριοι δεν μας έχετε πείσει και δεν πιστεύω ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα δεχτεί ότι ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΑ στοίχισε 21 εκατομμύρια ευρώ!
Να σας δώσω ένα παράδειγμα περί κόστους κατασκευής και βγάλετε τα συμπεράσματα μόνοι σας κάνοντας τις ανάλογες συγκρίσεις..

Το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης που χτίστηκε πρόσφατα στην Κατουνίστρα Λουτρακίου σε μια έκταση 40 στρεμμάτων με ένα κτίριο 9500τμ, με 120 κλίνες σουϊτες,με δυο(2) εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες με φουλ έξτρα ιατρικό εξοπλισμό συν,συν,συν,δεν υπερέβη τα 15 εκατομμύρια!
Πόσο στοίχισε το ΣΠΑ Λουτρακίου κατά την γνώμη μου;

Όχι πάνω από 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ.Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Μεγάλη ευθύνη επίσης για τον οικονομικό μαρασμό του Υδροθεραπευτηρίου έχει σαφώς η διοίκηση του ΣΠΑ και το Διοικητικό Συμβούλιο της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ και ερωτώ:

Ποιός από τους διοικούντες του ΔΣ έχει ξαναδιοικήσει Ανώνυμη Εταιρεία;
Και ας πούμε ότι μαθαίναμε στο νυν διοικητικό συμβούλιο της Τουριστικής Λουτρακίου πως γίνεται η διαχείριση μας ανώνυμης εταιρείας,ποιός από αυτούς που το απαρτίζουν έχει σχέση με το φυσικό αντικείμενο της εταιρείας που είναι ο τουρισμός και η τουριστική ανάπτυξη γενικότερα;

Ζητώ:
την άμεση παραίτηση όλων των υπευθύνων και την ΣΙΩΠΗ ΟΛΩΝ των προηγούμενων μελών της διοίκησης της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ.

Προτείνω άμεσα την συγκρότηση επιτροπής από μηχανικούς και εμπειρογνώμονες έτσι ώστε να εκτιμήσουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ του Υδροθεραπευτηρίου και σε συνεργασία με ομάδα ορκωτών λογιστών που θα ελέγξει τα φουσκωμένα τιμολόγια να επιστραφούν τα χρήματα αφού βέβαια πάει η υπόθεση στον εισαγγελέα.Την χρηματοδότηση της επιτροπής και όλα τα έξοδα τα αναλαμβάνω πλήρως.

Βασίλης Μαντάς 
Ξενοδόχος

ΥΓ:Είμαι στην διάθεση του οποιοδήποτε νιώθει θιγμένος από τα γραφόμενά μου και προκαλώ να μου γίνουν μηνύσεις έτσι ώστε πάρα πολύ εύκολα να ανοίξει η έρευνα για την υπερτιμολόγηση του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου.

- Advertisement -

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΉΘΗΚΕ ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

    ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ… ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ

    ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ

    ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ κ. Γ.Π.

  2. φιλε βασιλη συμφωνω περι αναζητησης ευθυνων αλλα τα οικονομικα ειναι μπακαλιστικα και σιγουρα δεν θα ανοιξουν το σπα μαλον θα κανουν πλουσιους καποιους δικηγορους. το εργο εχει παραληφθει απο το Λογοθετη και τα οσα λεει τωρα ειναι τσαμπα μαγκιες για δημιουργια εντυπωσεων. κανενας δεν μας λεει πως θα ανοιξει το σπα αυριο για να περιοριστει η ζημια στην πολη

  3. Στούς επικήδειους είναι όλοι τους ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

    ΕΙΔΑΝ ΚΑΜΕΡΑ και τρεχάλα!!!

    την φάτσα του ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ και κλάμα για τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ πάνε στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ το ΕΓΚΛΗΜΑ

    για την ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

    ΣΑΣ "ΠΑΕΙ ΑΙΜΑ";;;;;

    ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ………

    Υ.Γ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  4. ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
    ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ

    ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΞΕΙ;;;

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ;;;

  5. Τώρα που έκλεισε το σπα θα βγουν όλοι να το παίξουν εισαγγελείς και δικαστές. Τα κονδύλια αυτά ψηφίστηκαν απο το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα και παραλήφθηκε και το έργο. Γιατί δεν βγήκε τότε ο Μαντάς να φωνάξει?

  6. ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΤΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ? ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!

  7. ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ,ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΣΑΣ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΑΣΚΕΛΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ,ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ .
    ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΟΛΟΣΠΙΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 350000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 4.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΤΕΤΣΙ ΠΟΛΙΤΕΛΕΙΑς ΜΙΛΑΜΕ?
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ,ΕΝΑ ΣΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΛΙΔΑ ,ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ .
    ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ,ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΟΔΟ ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ .ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ Η ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ .ΑΛΛα ΕΠΡΕΠΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ .ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

  8. to spa den leitourghse sosta, o dhmarxos den endiaferthike na erthei se mia symfonia me ton ergolabo. an mporei kai thelei o k mantas na to leitourghsei me opio kostos as to kanei afou einai enas petyxhmenos xenodoxos.prepei omws na katalaboun oloi oi dhmostes kai oi epixeirimaties tou topou oti oi dhmarxoi kai oi ekastote dhmotikoi symbouloi paizoun spoudaio rolo sto geniko symeferon oriste twra ti synepeies exei to kleisimo spoudaiwn epixeiriseon sthn polh tis exigei o kyrios Mantas, omws as mas pei kapoios pws oi proigoumenoi dhmarxoi tha exoun to thrasos na zitisoun k pali thn pshfo mas!tha prepe na ntrepontai gia thn katantia tou Loutrakiou pou to 1934 i omorfh polh mas apotelouse diethni touristiko proorismo k htan kartpostal!

  9. Το υδροθεραπευτήριο κόστισε 19 εκατομμύρια με το φπα..
    Το μεσογειακό κέντρο 40 εκατομμύρια.
    Για να ξέρουμε τι λέμε…..
    Και άλλο δημόσιο εργο που πληρώνεις κρατήσεις ,φόρους ικα εισφορες υπερ τρίτων κλπ και άλλο ιδιωτικό..
    Ο κάθε πικραμένος λέει οτι θελει……

  10. kapoios epitelous ipe thn alithia pou oloi xeroume..me onomata kai stixia.kai tora kyrioi kai kyries as xanaklapsoume opos mr thn pepsi,to ika,thn deh, ton tetradi klp. dropi , kalinixta ala tha ine megali gia aftin tin poli..

  11. INE POLLA TA LEFTA BASILI…ME TO POU MILISES GIA LEFTA KAPIOI EXAFANISMENOI EDO MESA SIMERA, TREXOUN LEGODAS ASINARTISIES.. GIA TO MESOGEIAKO EXIS APOLITO DIKIO, OPOIOS AMFISVITI AS ROTISI TON STRIMENOPOULO GIATI XERO ISTE SYNEXOS MAZI.

  12. Να κι ένας άνθρωπος κι επιτυχημένος επιχειρηματίας που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Μπράβο στο Βασίλη Μαντά. Και βέβαια να συγκροτηθεί άμεσα επιτροπή εμπειρογνωμόνων για να γίνει επιτέλους η πραγματική εκτίμηση του έργου των 21.000.000 που όταν βρέχει στάζει νερά από παντού και αντί να χρησιμοποιηθούν φωτοβολταϊκά και άλλες μορφές ενέργειας μέσα στο 2009 που χτίστηκε καίει πετρέλαιο που έχει φτάσει στα ύψη. Να γίνουν λεπτομερείς επιμετρήσεις των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν και να παρέμβουν Ορκωτοί Λογιστές για ενδελεχή έλεγχο και να παραπεμφούν όλα τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη. Αυτό άμεσα, χθες. Ο Δήμαρχος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, απλά θα κάνει το καθήκον του και ποτέ δεν είναι αργά, ας ξεκινήσει τώρα, ο κόσμος θα είναι μαζί του. Όσο για τους θιγμένους, μη φοβάσαι Βασίλη Μαντά, θα είμαστε μαζί σου. Δεν ζήτησες και τίποτα παράλογο, ζητάς να γίνουν επιμετρήσεις και τελικές τεκμηριωμένες επιστημονικά εκτιμήσεις, δημότης είσαι κι εσύ και δικαιούσαι να γνωρίζεις όπως και όλοι οι δημότες που πήγαν αυτά τα 21.000.000 για ένα σπα μόλις και μετά βίας 4.900 τ.μ.!!! Που να το συγκρίνουμε με το άλλο έργο των 9.500 τ.μ. που αναφέρεις που στοίχισε μόλις 15.000.000, μιλάμε για έτη φωτός διαφορά μεγέθους.

  13. Αν όλοι εσείς γνωρίζατε έστω και ελάχιστα γιατί είδους κατασκευή είναι το σπα ,γιατί εξοπλισμό έχει με τι τεχνολογία είναι κατασκευασμένο και σε επίπεδο κελύφους οσο και σε επίπεδο ηλεκτομηχανολογικού εξοπλισμού ,καθώς και τις δυνατότητες που έχει σαν μονάδα,ισως απο τα κορυφαία στην Ευρώπη τότε πραγματικά θα αγαπάγατε αυτό το σπουδαίο έργο-κόσμημα για την πόλη μας και μοναδικό στην Ελλάδα.
    Αντι σαν κανίβαλοι να πέσετε και να ξεσκίσετε ανθρώπινες σάρκες για να εξωτερικεύσετε την μιζέρια σας και την μικροψυχία σας θα ήταν προτιμότερο να προτείνατε λύσεις στον έτσι και αλλιώς τραγικό Δήμαρχο ωστε το σπα να συνεχίσει να λειτουργεί..
    Η λύση αυτή την στιγμή είναι μία,δώστε το με όρους στον εργολάβο ο οποίος έχει κάθε λόγο να το απογειώσει ωστε να δεί πραγματικά ασπρη μέρα ο τουρισμός στην πόλη μας…

  14. 3-4 εκατομμύρια δεν κάνει ούτε το ξενοδοχείο που έχεις….
    Ποιός σε βαλε να γράψεις αυτά που γράφεις;;;;;
    Οι 3-4 μουζαχεντίν του αβουλου Δημάρχου και φίλου σου;;;;

  15. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑ.
    ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ .
    ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΚΑΤ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ,ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

  16. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΕ 12:28 ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙΣ. ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ?

  17. 12.28- PROFANOS DEN KATALAVES, O ANTHROPOS LEI GIA THN ANIKANOTHTA TIS LOUTRAKI AE NA DIAXIRISTH SHMERA TO SPA. KAI TO LEI APLA KAI KATANOITA- INE ASXETOI SAN DIOIKISI KAI SAN GNOSTES-. GIA AFTO KATADISAME ETSI.-VAGELIS

  18. kostise 20 ekatomyria eyro ki einai ki imeteles….oute parking exei oute o pano orofos exei teleiosei.milame gia polu xrima fagane….kitaxte ki ta alla erga poso ypertimologisi epese.apla na pane mesa oi enoxoi ki na feroun ta lefta piso….milai o ergolabos pou mazi ta fagane?mazi kanane tis ypertimologiseis?ki thelei ki lefta?gia fylaki amesos.

  19. Mέχρι και προποτζής στο επάγγελμα μπήκε στο ΔΣ της ΔΑΕΤ!!!Και μετά λέμε κύριε Μαντά γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

  20. GYRISA ARGA TO VRADY APO THN DOULIA KOURASMENOS, DIAVASA OLES TIS ANARTHSEIS. APOGOITEFTIKA,EXORGISTIKA, TAPINOTHIOKA,OPOS OLOI S AFTH TH POLI.. KYRIE MANTA TA IPATE OLA..SAS PARAKALO MH MHNETE STA LOGIA OPOS OLOI AFTOI. KAPOII PREPH NA VGOUN MPROSTA EPONYMA. ISE AGAPHTOS STHN POLH. ISE O BASILIS MAS.OLOI EXOUN MATHH POSO BOITHAS TOUS APOROUS .EMEIS KATHE 7 TO APOGEVMA STHN EKLHSIA KSEROUME. TA PAIDIA APORON STA DHMOTIKA SXOLEIA XEROUN. SAS PARAKALO KADE KATI ESEIS XERETE. AISTHANOME POLI ASXHNA…

  21. Κύριε Μαντά έχετε απόλυτο δίκαιο για αυτά που λέτε.
    Τι θα κάνουμε με αυτούς που έχουμε μπλέξει, έχουν
    διαλύσει το λουτράκι και η ανεργία ,έχει φθάσει στα
    υψη.Σας παρακαλώ πολύ μαζί, με τους άλλους που ξέρετε
    κάντε κάτι. Θα σας είμαι ευγνώμων.

  22. ΓΚΙΩΝΗ ΞΥΠΝΑΑΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΠΟΥ & ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΘΕΛΕΙ,ΞΥΠΝΑ ΓΙΝΕ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ Τ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ & ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.LOUTRAKEROS

  23. επειδη ο καθενας και ο ΜΑΝΤΑΣ επισης το παιζει μετα Χριστον προφητης ακουστε αυτο:

    Το Σπα εχει ηδη παραληφθει ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ποιοτικα και ποσοτικα εδω και 8 μηνες απο σχετικη Επιτροπη της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ διορισμενη απο το ΔΣ της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ με Προεδρο τον κο Νικολαο, σημερινο Προεδρο του ΔΣ της εταιρειας.
    Επισης στο συμφωνητικο διακανονισμου οφειλης του Σεπτεμβριου 2012 μεταξυ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ (αυτο το οποιο τελικα δεν τηρηθηκε απο τη μερια της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ), αναφερεται σαφως οτι η ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ αποδεχεται πληρως την εν λογω παραλαβη και δεν εχει καμμια αλλη απαιτηση!
    Αρα το θεμα της παραλαβης εχει κλεισει!!!!

  24. Οταν θα σου ερθει η μήνυση και η αγωγή να δω πως θα τα κάνεις γαργάρα εσύ και οι χαχόλοι που συμφωνούν μαζί σου ολα αυτά που γράφεις….

  25. 1963 ???????? ΜΑΤΣΗΣ ΔΗΜ. ΔΗΜΑΡΧΟ
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙ ΜΑΤΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΗΜΦΟΡΙ Κ ΜΑΝΤΑ ΚΑΙ Κ ΠΑΥΛΟΥ ?????

  26. ορθη επαναληψη!

    Επειδη ο καθενας και ο ΜΑΝΤΑΣ επισης το παιζει μετα Χριστον προφητης ακουστε αυτο:

    Το Σπα εχει ηδη παραληφθει ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ποιοτικα και ποσοτικα εδω και 8 μηνες απο σχετικη Επιτροπη της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ διορισμενη απο το ΔΣ της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ με Προεδρο τον κο Νικολαο, σημερινο Προεδρο του Δημοτικου Συμβουλιου και Αρχιτεκτονα Μηχανικο.

    Επισης στο συμφωνητικο διακανονισμου οφειλης του Σεπτεμβριου 2012 μεταξυ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ (αυτο το οποιο τελικα δεν τηρηθηκε απο τη μερια της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ), αναφερεται σαφως οτι η ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ αποδεχεται πληρως την εν λογω παραλαβη και δεν εχει καμμια αλλη απαιτηση!
    Αρα το θεμα της παραλαβης εχει κλεισει!!!!

  27. Μπράβο στο κ. Μαντά.
    Με απλά και ουσιώδη λόγια ανέδειξε όλο το πρόβλημα της Αυτοδιοίκησης. Δυστυχώς, μόνιμη τακτική των περισσότερων Δημοτικών Αρχών ήταν, να μη λαμβάνουν υπόψη τους υπάρχουσες Μελέτες και Προϋπολογισμούς Έργων, που έγιναν από προηγούμενες Δημοτικές Αρχές και έχουν επιβαρύνει τους Δημότες, αλλά να ξανακάνουν νέες με αυξημένα κοστολόγια!!
    Αυτό έπραξε, σε μεγάλο βαθμό, και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή υπό το κ. Γκιώνη, ανεβάζοντας το κόστος τριών μόνο έργων (Σπα – Κολυμβητήριο -ΚΕΠ), που είχαν ήδη ανατεθεί και εκτελούνταν, κατά περίπου 15.000.000€!!!!, οδηγώντας το Δήμο, βοηθούσης και της Οικονομικής Κρίσης, σε πτώχευση.
    Αν, δεν είχε προκύψει η Οικονομική Κρίση, και ο Δήμος είχε στο Ταμείο 20.000.000€, από έσοδα της Κ/Ξιας με το Καζίνο, κανείς δεν θα μιλούσε για τίποτα!!!
    Δυστυχώς, διαβάζοντας τα σχετικά σχόλια, βλέπω ότι, ακόμη, πολλοί Δημότες σκέφτονται "ποδοσφαιρικά", δηλ. " η Ομάδα μας ότι και να κάνει καλά το κάνει;;!!".
    Έτσι, ξεπερνούν τα τραγικά λάθη (;) της Διαχείρησης του κ. Γκιώνη και υποστηρίζουν ότι το θέμα είναι να λειτουργήσει το "Σπα", ακόμη και από τον ίδιο τον "αχόρταγο" εργολάβο;!! (Που από ότι ξέρω, είναι με μορφή διαφόρων εταιρειών μέσα και σε άλλα έργα του Δήμου μας)
    Επίσης, οι ίδιοι, υποστηρικτές της "Διαχείρησης Γκιώνη", χωρίς να τεκμηριώνουν ποτέ αυτό που λένε, ρίχνουν λάσπη και στο κ. Μαντά, που τεκμηριωμένα υποστηρίζει το προφανές.
    Δυστυχώς με αυτές τις συμπεριφορές δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσουμε καμμία Κρίση.
    Αυτό που απαιτείται τώρα είναι, άμεσος διαφανής και αντικειμενικός Έλεγχος των διαδικασιών, που μας έφεραν εδώ, και απόδοση ευθυνών και τιμωρία, εάν προκύψει κάτι το παράνομο και αξιόποινο, σε όλους τους εμπλεκόμενους.
    Έτσι ή θα επιστραφούν χρήματα στο Δήμο ή θα διαγραφούν υπέρογκες και αδικαιολόγητες απαιτήσεις των εργολάβων!!

  28. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ,ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΝΙΟΝΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ,ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ,ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ,ΟΛΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΤΙΜΗΜΑ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ,Η ΑΛΛΑΓΗ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΝΗΣ ΛΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ .
    ΚΟΝΤΑ ΣΙΜΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ,ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ 4% ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ,ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Π@@@ΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ . ΚΑΛΟ ΣΚ
    ΥΓ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ κ. ΜΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ 20ετιας ?

  29. Για να καταλαβαίνουμε ,το κόστος του ΣΠΑ ήταν λέει 7.000.000.000 δραχμές!!!!
    Χαχαχαχαχαχαχα και μερικοί το βρίσκουν και φυσιολογικό!!!!
    Αντί να κυνηγήσουν τον εργολάβο αυτός τολμά να κάνει και κατασχέσεις!!!
    Προβλέπω της φυλακής τα σίδερα για μερικούς μερικούς.Πρέπει όμως να τολμήσει να κάνει την μήνυση κάποιος….

  30. POLY SOSTA TA LEI, THN LOUTRAKI AE THN LEITOURGOUN ASXTETOI KAI O ERGOLAVOS NA TOUS XARIZE TA LEFTA I OPOS ENOH NA MH TOU DOSOUME FRAGO KAI NA TON KYNHGHSOUME NA DOSH PISO LEFTA H ETAIRIA M AFTOUS POU THN DIOIKON MPENH SYNEXOS MESA !! VASILI DEN VGAZIS AKRH M AFTOUS..

  31. ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΘΥΡΙΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΩΗΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΒΑΣΙΛΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΦΤΩΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΊΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΦ ΣΟΡ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

  32. Εχετε παει ποτε στα ΣΠΑ οσο καιρο ηταν ανοιχτα να δειτε τη ωραια που ηταν τα πλακακια που εχουν βαλει και ολα τα αλλα τα εχετε προσεξει δε νομιζω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog