Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Spa Λουτρακίου: Η λύση και το πρόβλημα

- Advertisement -

Στη μίσθωση του SPA Λουτρακίου από την Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. για 12 χρόνια, τη διευθέτηση της οφειλής προς την εταιρεία με μηνιαίες δόσεις, αλλά και την…

προσπάθεια από την πλευρά του Δήμου της αγοράς κτιρίων της δημοτικής εταιρείας, ώστε με τα ποσά αυτά να εξοφληθεί εξ΄ ολοκλήρου ο εργολάβος, αποφάσισαν στην συνεδρίαση της Λουτράκι Α.Ε. παρουσία του Δημάρχου, των επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων, του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΄Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. Γιώργου Βλάχου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Ακόμη αποφασίστηκε ο εργολάβος να αποχωρήσει από τη μίσθωση και να παραμείνει το Υδροθεραπευτήριο στο δήμο. Είναι μια λύση στην οποία οδηγήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο αναγκαστικά με βάση τα δεδομένα όπως διαγράφονται σήμερα για το μείζον αυτό θέμα. Μια λύση ενωτική, που η μεγάλη της σημασία είναι, ότι αποτελεί σωτηρία για το SPA και το γόητρο του Λουτρακίου. Στο τραπέζι μένει ακόμη όμως η επαναχρηματοδότηση από την Εθνική τράπεζα του ποσού των 2,8 εκ. ευρώ που έχει ήδη αποδώσει ο Δήμος μέχρι στιγμής.

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κ.κ. διαχειριστές και alex. Το κείμενο είναι σύνταξη δική σας ή είναι δελτίο τύπου? Αν ειναι δικό σας, τότε μπορείτε σας παρακαλώ να με ενημερώσετε πως το ξεπούλημα του ΣΠΑ και η προτροπή για επιβάρυνση του δήμου με κτήρια και δάνεια για αυτά τα κτήρια αποτελούν "μια λύση ενωτική"? Ενωτικό για ποιόν? Για τον Λογοθέτη και τον Παύλου?
    Είναι δυνατόν να κατακρίνετε τη κυβέρνηση (τώρα και πριν) που άφησαν επίτηδες τα πράγματα να πάνε στο απροχώρητο, για να περάσουν χωρίς αντίσταση και κοψοχρονιά τη δημόσια περιουσία στους δανειστές, και όταν γίνεται στο τόπο σας να αποτελεί μια "λύση ενωτικό και σωτηρία για το SPA και το γόητρο του Λουτρακίου"?
    Είναι δυνατόν να αβαντάρετε αυτές τις πρακτικές και να μην έχετε βγει στα κάγκελα όταν επί 30 μήνες δεν έχει γίνει κάτι για να εξεταστούν λύσεις και προτάσεις και δεν έχουν εξεταστεί περιπτώσεις εκμετάλλευσης από άλλους σε συνεργασία με τους φορείς της περιοχής ή σε συνεργασία με εταιρείες από ελλάδα και εξωτερικό, ή να μην έχει γίνει κάποια συζήτηση σε επίπεδο κοινοπραξίας για πιθανή χρηματοδότηση και εκμετάλλευση από αυτήν?
    Κρίμα, ειλικρινά κρίμα. Και το κρίμα γίνεται μεγαλύτερο αν το κείμενο είναι δικό σας. Αλλά ακόμα και να μην είναι και να σας έχει δοθεί για δημοσίευση, θα έπρεπε να βάλετε την άποψη σας, όπως το κάνετε σε πολλά άλλα μέχρι σήμερα.
    Κρίμα.

  2. Αυτή είναι η λύση… Λογιστικά τερτίπια μεταξύ τουριστικής και Δήμου, και μέχρι τότε μισθωση του ΣΠΑ στον εργολάβο…μαλιστα.

    Δηλαδή δεν μπορούσαν να πανε στην Εθνική που έχουν το δανειο και να προτείνουν με υποθήκη την σύμβαση του καζίνο αλλά και τα κτίρια που και καλά θα αγοράσει ο Δήμος να πάρουν μια πίστωση χρόνου και αντίστοιχου ποσού ίσου με την οφειλή προς τον εργολάβο, έπρεπε να το νοικιάσουν στον εργολάβο…

    Αγαπητό Λουτρακιμπλογκ,
    Αυτή η ανάρτηση αποτελεί μια σμίκρυνση σύνοψης της εν λόγω συμφωνίας.
    όταν θα έχετε την όλη συμφωνία με αναλυτικα στοιχεια καλό ειναι να την αναρτήσετε και αφήστε άλλα μπλόγκς να προτρέχουν αυτής της είδησης.

    ενας δυστυχώς Λουτρακιώτης (ξένος)

  3. ΕΙΝΑΙ ΙΣΩς Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΚΤΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.

  4. τι ξεπουλημα ρε?
    θελετε και τα γραφετε η σας ξεφευγουν?
    γιατι χανει ο Δημος και η Λουτρακι αε καμμια ιδιοκτησια της?
    μισθωση ειναι δεν ειναι αγορα απο τον εργολαβο!
    πατε καλα?
    θα βαλει ροδες το Σπα και θα φυγει απο την πολη?
    να παρακαλατε να παει καλα να ανοιξουν οι δουλειες και να τρωνε ψωμι και αλλοι εργαζομενοι απο τον τοπο μας!
    Μη δειτε μια προσπαθεια εστω και την τελευταια στγμη να λυθει το θεμα.
    Σημερα δηλαδη που μπαινει μεσα 1 εκατ. ευρω τον χρονο με το κρατικοδιαιτο μοντελο διοικησης παλι φωναζετε…
    τελικα μερικοι εισαστε απιστευτοι ή απλα εξυπηρετειτε συγκεκριμενα υμφεροντα!

  5. φιλε 3.50 με απογοητευεις γιατι φαινεσαι ξυπνιος και κυριως γνωστης…
    που το ξερουμε?
    ευκολακι, παρε και δες τους ισολογισμους της λουτρακι αε μεχρι περυσι!
    ειναι ανωνυμη εταιρεια και δημοσιευονται δημοσιως.
    εκει φαινονται και τα αποτελεσματα εκμεταλλευσης των επιμερους τμηματων που διαχειριζεται, σπα, συνεδριακο κεντρο, καταρρακτες, κλπ.
    περιμενε και τη φετινη γενικη συνελευση στα τελη ιουνιου να δεις και ποσο θα μπουν φετος μεσα.
    αυτονοητα αυτα μην παραβιαζουμε ανοικτες θυρες!

  6. το ξεπούλημα (της μόδας η ατάκα) θα είναι να το πάρει η τράπεζα και να το πλειστηριάσει. ξεπούλημα ειναι να δουλεύει για τα συμφεροντα 2-3 οικογενειων. αμα το δουλεψει σωστα ο εργολαβος και μοιρασει την μπαλα στην πόλη θα οφεληθουν ολοι

  7. ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ?
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΤΟ ΣΠΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΣΟ ΣΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ…

  8. Το πράγμα είναι απλό στην σύλληψη του. ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
    Ο εργολάβος έχει πάρει 12.5 εκατομυριάκια από τα 16 (πάνω κάτω). Του χρωστάνε 3.5 που έχουν γίνει 5 με τους τόκους, τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς.
    Και τώρα θα πάρει ένα κτήριο, με την λειτουργία του έτοιμη, με το νερό του και τα δικαιώματα των ιαματικών….όλα έτοιμα. Και θα το πάρει έχοντας εισπράξει τα 12.5 (ή όσα τέλος πάντων έχει εισπράξει), και θα έχει λαμβάνειν και τα 5, και θα έχει και δικαίωμα να πάρει λεφτουδάκια αν το δουλέψει καλά από την λειτουργία του ΣΠΑ.
    Δηλαδή αφού είσπραξε τα περισσότερα, αφού εξασφαλίζει τα επιπλέον έντοκα, χωρίς να δώσει αέρα και με μηδενική επένδυση, παίρνει έτοιμο μαγαζί, χωρίς καν την υποχρέωση να κρατήσει τους υπαλλήλους.
    Γειασάν του λεβέντη. Μπράβο στους δικούς μας τους λεβέντες τους πολιτικούς που θέλουν το καλό του τόπου.
    Μπράβο και στα παπαγαλάκια, ειδικά αυτά με τα κεφαλαία γράμματα (βλέπεις εκεί στην Ιάσωνος δεν έχουν μάθει πεζοκεφαλαία), που νομίζουν ότι προσφέρουν θεάρεστο έργο.

  9. Λουτρακιωτη (5.34) που φαινεται να εισαι και εργαζομενος στο Σπα σε υψηλη θεση και προφανως η εν λογω καταληξη θιγει τα κακως εννοουμενα συμφεροντακια σου και κεκτημενα τοσα χρονια, ηθελημενα "ξεχνας" μερικα θεματακια:

    1. τι σημασια εχει αν εχει παρει ο εργολαβος τα 12,5 οπως λες. Δεν του χρωστανε και τα υπολοιπα? πολυ υπερανω σε βλεπω. εσενα αν σου τα χρωστουσαν τι θα εκανες? εχεις δει κανενα πιστωτικο ιδρυμα να του χρωστας χρηματα καινα τα δινεις ατοκως?

    2. "ξεχασες" να πεις οτι η λουτρακι αε θα λαμβανει ετησιως ενα σταθερο ποσοστο επι του τζιρου του Σπα που οπως ακουστηκε στο δημοτικο συμβουλιο μπορει να φθανει σταδιακα εως το 20% των εισπραξεων, δηλαδη με νουμερα αν το Σπα κανει τζιρο 2 εκατ. ευρω, ο Δημος θα λαμβανει χωρις κανενα ρισκο 400 χιλ. ευρω το χρονο, τη στιγμη που σημερα μπαινει μεσα απο 600 χιλ. εως 1 εκατ. ετησιως!αρα με απλα μαθηματικα θα εχει μια ωφελεια τα 600 χιλ. που μπαινει μεσα + τα 400 χιλ. που θα λαμβανει = 1 εκατ. ευρω ετησιως, με το Σπα ανοικτο και χωρις χρεη σε οποιον μιλαει ελληνικα (ΔΕΗ, ΙΚΑ, ΕΦΟΡΙΑ, προμηθευτες, εργαζομενους, κλπ.)

    3. Ξερεις καμμια επιχειρηση που οι εργαζομενοι δεν αξιολογουνται καθε μερα? δηλαδη τι πρεπει να κανει ο εργολαβος? να παντρευτει το προσωπικο της λουτρακι αε μεχρι τη συνταξη τους? σε πειραζει προφανως επειδη εισαι ενας απο αυτους, να σε αξιολογησει? αυτο δε γινεται σε ολες τις επιχειρησεις ανα τον κοσμο? γιατι το Σπα να αποτελει δηλαδη την εξαιρεση? για να συνεχισουν να βολευονται καποιοι σαν εσενα?

    4 Δεν μας ειπες τη δικη σου λυση, εκτος αν ειναι η "αναπτυξη" με δανεικα που προτεινε ο Παυλου και ο Πετριτσης που φαινεται να τους εχεις σε ιδιαιτερη συμπαθεια, δενοντας χειροποδαρα το Δημο για τα επομενα 20 χρονια, οταν μονο οι ετησιες δοσεις των δανειων θα ξεπερνουν τα 1-1,5 εκατομυριο.

  10. 6,05
    Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ
    Η
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΤΟΣΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ!!!
    ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ

  11. 6:22

    ΔΑΝΕΙΑ
    ΔΑΝΕΙΑ
    ΔΑΝΕΙΑ
    ΔΑΝΕΙΑ

    ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ

    ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.

  12. Πρέπει να απολυθούν αυτοί που είναι στο σπά, και έχουν
    θέσεις καλές γιατι δεν το αξίζουν. Να προσληφθούν
    άτομα που έχουν όρεξη για δουλειά, ίδαμε και αυτούς
    που έχουν πτυχία τι έκαναν.

  13. ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
    ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΡΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΤΥΠΑΝΕ 10ΩΡΑ ΚΑΙ 12ΩΡΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
    ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΒΙΩΝΑΝ ΕΚΕΙ ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η PEPSI ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ

  14. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ. ΑΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ? ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ

  15. Μα μερικοι και μερικες ευτυχως ελαχιστοι εκει μεσα, αυτο φοβουνται την αξιολογηση.
    ολοι οι υπολοιποι δεν εχουν προβλημα, ετσι γινεται σε ολη την Ελλαδα.
    προφανως και πρεπει να δοθει προτεραιοτητα σε αυτους που ηδη εργαζονται εκει και ετσι ειναι το σωστο, αλλα οσοικαι κυριως οσες δεν αξιζουν να μεινουν γιατι τοσα χρονια ηταν εκει χρησιμοποιωντας συγγενειες και μεσο να πανε σπιτι τους, και να ερθουν αλλοι.
    δοξα το θεο η πολη και ο δημος γενικοτερα εχει αξια παιδια, μορφωμενα και πανω απ ολα με ορεξη για δουλεια

    Ο κορμορανος

  16. Οποτε το συμπερασμα ειναι οτι Λογοθετης δεν μπορουσε η δεν ηθελε να το λειτουργισει! Γιατι οταν το παρελαβε ειχε ανοδικη πορεια και μετα απο 2 χρονια φυτοζωη??Δηλαδη επρεπε να ελθει σε χερια ιδιωτη για να δει ασπρη μερα??Νομιζω οτι ο Λογοθετης πρεπει να παραιτηθει οσο ειναι καιρος δεν παιρνει αλλο το Λουτρακι η κατω βολτα…..

  17. Να μας εξηγισει καποιος τι κερδος θα ειχε ο δημος αν μπορουσε να λειτουργισει το σπα οπως οταν ανοιξε. Τωρα θα παιρνει καποια ποσοστα επι του τζιρου οπως διαβαζω στα παραπανο σχολία αρα το συμπερασμα ειναι οτι δεν μπορουσε να το λειτουργισει η παρουσα δημοτικη αρχη καθως το παρελαβε με 100.000 λουσεις ετησιος!!Το σπα το κατεστρεψε ο Κωστακης την μουσικη σχολη την εχει στη εντατικη το κολυμβητηριο μηπως ειναι το επομενο????Παραιτησου τωρα Κωστα πριν νεκρωσει το λουτρακι!

  18. ποτε δεν ειχε ανοδικη πορεια φιλε 8:00, παντα μεσα εμπαινε και επι Γκιωνη ακομα πιο μεσα αφου οι τιμες ηταν ακομα μικροτερες και ο παραπανω τζιρος που εκανε απο την προσελευση σε σχεση με τωρα δεν εφτανε να καλυψει τα εξοδα.
    και αν θες να ξερεις και επι Παυλου οταν ηταν μονο το παλιο κτιριο παλι μεσα εμπαινε απλα τα εξοδα ηταν λιγα και το μερισμα απο το Καζινο μεγαλο και αρα τα καλυπταν.
    Απο την αρχη η λειτουργια ηταν ζημιογονος!

  19. Βρε παιδιά ποιος πρέπει να παραιτηθεί πρώτος, ο Λογοθέτης η ο Γλυκοφρήδης που αυτός κάνει κουμάντο στον Δήμο .Ο Λογοθέτης το μόνο που κάνει είναι να ακολουθεί πιστά τα κατορθώματα του Γλυκοφρήδη. Γιατί άραγε ο Γλυκοφρήδης δεν έχει φυγή από την θέση του Αντιδημάρχου ενώ έχουν περάσει τα δυο χρόνια θητείας του άρα κάποιο σκοπό έχουν.
    Αν θέλετε να μάθετε αυτός κινεί όλες της διαδικασίες του δήμου και Ο Δήμαρχος της εκτελεί πιστά.

  20. ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
    ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΣΠΑ
    ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ..ΔΑΝΕΙΟ Η Α.Ε ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΟΜΜΑΝΤΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog