Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παγκόσμια φρίκη – Νεαροί Ρώσοι αποκεφάλισαν άστεγο κι έπαιζαν ποδόσφαιρο με το κεφάλι του

- Advertisement -

Η είδηση προκαλεί αποτροπιασμό όσο ψύχραιμος κι αν είσαι…

Μια ομάδα μεθυσμένων Ρώσων εφήβων πραγματοποίησαν ένα φρικιαστικό έγκλημα. Αποκεφάλισαν άστεγο στους δρόμους της Μόσχας και χρησιμοποίησαν το κεφάλι του ως μπάλα του ποδοσφαίρου μέχρι που αυτό έπεσε στα σκουπίδια.

Οι δύο δράστες την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti, σαν να μην τρέχει τίποτα επέστρεψαν στο σπίτι τους για ύπνο. Εκεί συνελήφθησαν από την αστυνομία που ακολούθησε τα ίχνη και τους βρήκε μέσα στα αίματα. Μπροστά στο περιστατικό ήταν και άλλοι τρεις νεαροί που παρακολουθούσαν τους φίλους τους.

Η αδιανόητης νοσηρότητας πράξη γίνεται ακόμα χειρότερα αν ευσταθεί το δημοσίευμα της εφημερίδας Komsomolskaya Pravda που έγραψε πως οι δύο νεαροί όντας μεθυσμένοι επιτέθηκαν με μαχαίρια στον άτυχο άστεγο και τον αποκεφάλισαν. Στη συνέχεια ένας από αυτούς σκάλισε το κεφάλι του νεκρού με το μαχαίρι και μετά το χρησιμοποίησαν ως μπάλα ποδοσφαίρου.

Οι αστυνομικές αρχές διέψευσαν πως οι νεαροί κλωτσούσαν το κεφάλι του άστεγου, ωστόσο επιβεβαίωσαν πως ο νεκρός αποκεφαλίστηκε και το το κομμένο μέλος του σώματός του βρέθηκε σκαλισμένο με μαχαίρι. Οι δράστες αν καταδικαστούν αναμένεται να τιμωρηθούν μόνο με 15 χρόνια φυλάκισης.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog