Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έμεινε με μισό κρανίο μετά από καυγά σε μπαρ

- Advertisement -

Το αστρονομικό ποσό των 58 εκατομμυρίων δολαρίων κέρδισε ως αποζημίωση ένας 43χρονος ελαιοχρωματιστής στο Λος Άντζελες ο οποίος μετά από ένα σοβαρό καυγά σε μπαρ έμεινε με μισό κρανίο και πολλά προβλήματα υγείας…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Chaj βρισκόταν σε ένα μπαρ του Λος Άντζελες με τον αδερφό του και δυο ανιψιούς του, όταν ένας από τους ανιψιούς ζήτησε ακόμη ένα ποτό.

Ο μπάρμαν αρνήθηκε και χτύπησε τον ανιψιό στο κεφάλι με σιδερογροθιά. Ο άτυχος άντρας πατέρας δύο παιδιών προσπάθησε να επέμβει και τότε του επιτέθηκε ο μπράβος του μαγαζιού, ο οποίος τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι, τον έσυρε στο πεζοδρόμιο και του χτύπησε το κεφάλι στο κράσπεδο τέσσερις φορές.

Ο άντρας από τότε έχει μεγάλες δυσκολίες στην καθημερινότητά του. Δεν μπορεί να μιλήσει και να εξυπηρετηθεί μόνος του, καθώς οι γιατροί του αφαίρεσαν μέρος του εγκεφάλου και του κρανίου.

Εν τω μεταξύ, έστελνε και χρήματα στην οικογένεια του, που μένει στην Γουατεμάλα μέχρι τότε, και τώρα έχουν και αυτοί πρόβλημα επιβίωσης.

Η μήνυση έγινε κατά της εταιρίας ιδιωτικής ασφάλειας, η οποία είχε προσλάβει τον μπράβο χωρίς να ελέγξει αν έχει την εκπαίδευση και την άδεια και τώρα θα αναγκαστεί να πληρώσει 58 εκατ. δολάρια.

Star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog