Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τατσόπουλος: Δεν θα ήταν ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

- Advertisement -

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο για τις δηλώσεις Βορίδη, τον Ανδρέα Παπανδρέου και την προσωπική του πολιτική κατεύθυνση σε ενδεχόμενο συνεργασιών μετά τις εκλογές…

“Δεν είναι ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της ΝΔ και της σοσιαλδημοκρατίας που εκφράζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM είπε ενδεικτικά, ότι “εάν δεν βρεθούν δυνάμεις να συνεργαστούν, είτε λέγονται ΔΗΜΑΡ -αυτή που θα υπάρχει τότε- είτε από την Αριστερά είτε από την πατριωτική Δεξιά, για μένα δεν θα ήταν το ταμπού των ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της ΝΔ. Για πολλούς συντρόφους μου, τους περισσότερους, θα ήταν.

Και μπορείς να μου βγάλεις ανάθεμα. Αλλά δεν θα ήταν ταμπού να συνεργαστώ και με ένα κομμάτι της σοσιαλδημοκρατίας που εκφράζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ”.

“Προφανώς τον Βορίδη τον πήρανε για ένα συγκεκριμένο άνοιγμα, που ήταν προς τα δεξιά και όχι προς το κέντρο ή την αριστερά. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που, είτε συμπαθητικός είτε αντιπαθητικός, το πρώτο του “αριστερό” άνοιγμα το έκανε στα 40 του όταν πήγε από το Ελληνικό Μέτωπο που ήταν άκρα άκρα δεξιά στον ΛΑΟΣ που ήταν απλώς ακροδεξιά. Είναι σταμπαρισμένος ο Βορίδης και οι τελευταίες δηλώσεις του για τον Ανδρέα Παπανδρέου ήταν ένα κλείσιμο του ματιού προς τη δεξιά”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο ίδιος πήρε θέση υπέρ του Ανδρέα Παπανδρέου και των πολιτικών επιλογών του. “Το χειρότερο που μπορεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και όλη η Αριστερά είναι να απαντήσει σε αυτή τη δαιμονοποίηση του Ανδρέα Παπανδρέου με αντίστοιχη αγιογραφία. Ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει κάνει και μεγάλα λάθη… Έκανε λάθη, αλλά δεν κατέστρεψε την Ελλάδα ή κατεδάφισε την υπέροχη προηγούμενη Ελλάδα. Αντίθετα, έβαλε στην ατζέντα πράγματα που δεν υπήρχαν, όπως το κοινωνικό κράτος. Πράγματα που δεν είναι δημοφιλή ούτε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ”, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος επέμεινε στη διατυπωμένη άποψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ κλείνει το μάτι στην Ακροδεξιά.

“Κλείνει το μάτι εδώ και πάρα πολύ καιρό στην Ακροδεξιά. Είτε με τις δηλώσεις Βορίδη ή Πολύδωρα ή όποιες άλλες, καταλαβαίνουμε πολύ καλά ποια είναι η θέση αυτών των παιδιών στην Ελλάδα” δήλωσε.

Με πληροφορίες από ΒΗΜΑ FM 99,5

News247

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο.ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog