Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Kόρινθος:Τον έκοψαν ως φασίστα…τους αποκάλεσε “φασίστες”…!!!

- Advertisement -

Xθές το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου δημιουργήθηκε ένα μείζον πολιτικό θέμα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Στάθη Μπούκουρα…

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής με ένα έξυπνο κόλπο προσπάθησε να πιάσει στον ύπνο το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου και να κάνει πολιτική μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι επικεφαλείς των παρατάξεων το αντιλήφθηκαν έγκαιρα και μέσω του προέδρου Νίκου Σταυρέλη βρήκαν την λύση.

Συγκεκριμμένα ο κ.Μπούκουρας ήθελε να εκμεταλευτεί την συζήτηση για θέματα προ ημερήσιας διάταξης και να βάλει τα δικά του.

Πολιτικά πολύ ευρηματική κίνηση που θα έβαζε την δική του ατζέντα στο δημοτικό συμβούλιο.

Ετσι οι επικεφαλής των παρατάξεων αποφάσισαν να μην γίνει προ ημερησίας συζήτηση για κανένα θέμα και να αποκλειστεί εκ των πραγμάτων και η παρέμβαση Μπούκουρα.

Ο βουλευτής όταν είδε ότι δεν έπιασε το σύστημα, απεχώρησε αποκαλώντας το προεδρείο και το δημοτικό συμβούλιο…”φασίστες”…

Αυτό ήταν η δεύτερη έκπληξη που δημιουργεί πολιτικές σκέψεις..

Τον αποκλείουν ως φασίστα και αυτός το γυρίζει ανάποδα και τους λέει…φασίστες..!

Ανεξάρτητα με το αν ο αποκλεισμός είναι σωστός τρόπος αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής, στην προκειμένη περίπτωση ο Σταυρέλης δεν εξέφραζε τον εαυτό του αλλά ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο.

Ετσι είναι άδικη η επίθεση που δέχθηκε προσωπικά απο τον Γιάννη Γκεζερλή, που και αυτός αποκάλεσε “φασίστα” τον Νίκο Σταυρέλη επειδή εξέφρασε το δημοτικό συμβούλιο.

Δεν αυτενέργησε ο πρόεδρος και αυτό είναι κατανοητό απο όλους..!

*moriasnews.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog