Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Απαράδεκτοι στο Λουτράκι (επισκέπτες και μη)

- Advertisement -

Πριν από λίγο, αναγνώστης του loutrakiblog, επικοινώνησε μαζί μας για να μας μεταφέρει ένα απίστευτο γεγονός…

Μας είπε λοιπόν, ότι του γνωστοποιήθηκε ότι η ΔΕΗ Λουτρακίου, αύριο, Κυριακή, προτίθεται να ξεκινήσει προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στα καταστήματα για λόγους συντήρησης. Μάλιστα, μας είπε ότι οι πληροφορίες του έκαναν λόγο για διακοπή ρεύματος από τις 11 μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Την ώρα και την μέρα, δηλαδή, που τα μαγαζιά περιμένουν να δουλέψουν. Έξαλλος, καθώς πρόκειται για καταστηματάρχη της περιοχής, προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με κάποιον αρμόδιο και όταν το έκανε, απλώς του επιβεβαίωσε, απαθής, τις πληροφορίες.

Του είπε, μάλιστα, ότι αν θέλουν να δουλέψουν τα μαγαζιά, να πάρουν γεννήτριες. Λίγο αργότερα και αφού το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, οι καταστηματάρχες ενημερώθηκαν ότι ναι μεν θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, αλλά από τις 11 έως τις 11:15 και από τις 14:00 μέχρι τις 14:15. Το ερώτημα, βέβαια, είναι πώς είναι δυνατόν κάτι που μπορεί να γίνει σε μισή ώρα, να χρειάζεται τρεις.

Ο καταστηματάρχης, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, κάνει έκκληση μέσω του loutrakiblog, προς τους υπόλοιπους επαγγελματίες, να συσταθεί επιτέλους ο Ξένιος Δίας, καθώς τέτοια προβλήματα θα πρέπει να αποφεύγονται και να υπάρχει κάποιος φορέας που θα τους προστατεύει.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ε καλα του ειπε αυτος της δεη να παρουν γεννητριες και σιγα τα λεφτα που θα χασει για 2 ωρες πωπω τι τσιγγουνης θεε μου

  2. περιμενετε!!οσονουπω πουλιεταιη ΔΕΗ σε κατι Ρωσογερμανακια καιθα τελειωσουν τα βασανα μας θα αρχισουν τοτε τα οργανα!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog