Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Περήφανος που είμαι Έλληνας»

- Advertisement -

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλάει για την αγάπη του για την Ελλάδα…

Για τα όνειρά του, τη νέα του ζωή αλλά και την αγάπη του για την Ελλάδα μίλησε σε συνέντευξή του στην «Real News» o Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο 18χρονος γιος μεταναστών από τη Νιγηρία που αποτελεί πλέον μέλος των Μιλγουόκι Μπακς στο NBA με 1,14 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι αντλεί δύναμη από το Θεό αλλά και από τον ίδιο του τον εαυτό. «Αντλώ δύναμη από την οικογένειά μου, από τον Θεό, από τον εαυτό μου. Χωρίς τη συμπαράσταση των δικών μου δεν θα έφτανα εδώ που έφτασα. Θέλω πολύ τώρα να τους το ανταποδώσω, με ένα καλύτερο σπίτι, μια καλύτερη ζωή. Τη δικαιούνται».
Ο 18χρονος εξομολογείται επίσης ότι ήταν δύσκολο να συνδυάσει το μπάσκετ με τη βιοπάλη.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο όλο αυτό. Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές όλη η οικογένεια και η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται υπομονή, πίστη και γερό στομάχι για να μην πέσεις κάτω, για να σταθείς όρθιος και να συνεχίσεις».

Όσο για το αν νιώθει Έλληνας… «Ναι, και αισθάνομαι περήφανος γι’ αυτό. Χαρούμενο και όμορφο συναίσθημα μαζί».

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα μας τρελανετε τελειως…η μαλλον θα το θελατε αλλα ο ελληνικος λαος δεν ειναι ουτε αμερικανακι ουτε χαζο ευρωπαιος για να τσιμπησει ! Ο θεος εφτιαξε τις φυλες στον κοσμο και αυτο δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις! Μαυρος Ελληνας δεν υπαρχει γιατι δεν ρεει ελληνικο αιμα στις φλεβες του . Το 1821 , το 1922 , το 1940 κτλ. κανενας απο τους ηρωες που πολεμησαν δεν ηταν μαυρος . Αυτο δεν ειναι απαραιτητα ρατσιστικο αλλα και η διαφορα εντελει ειναι φυσικος νομος . Αφηστε επομενως τις δακρυβρεχτες ιστοριουλες του Γιαννη και του Αντωνη( σαμαρα) και ασχοληθειτε με τα πραγματικα προβληματα του Ελληνα που τον εχετε εξαθλιωσει .

  2. Δε μου λες Χρυσή Αύγη πυρήνας Κορίνθου, μελαμψος Έλληνας υπάρχει;

    Οι πραγματικοί Έλληνες δλδ πως πρέπει να είναι,και ποιος το ορίζει αυτό;

    Μήπως ο Μπουκουρας;

  3. Ενω εσεις αγαπατε την Ελλάδα. φοροδιαφεύγετε, πληρωνετε φακελακι για τις δουλειές σας, πετατε τα σκουπιδια οπου θέλετε,παρκαρετε οπου θέλετε κ.α Αφήστε το τποιοι ειναι Ελληνες Ιθαγενείς είμαστε ακόμη!

  4. ενα απο τα προβληματα εισαι και εσυ 10.17 με τον ενθελληνισμο σου!και τοσων αλλων'δυστυχων ελληνων' δυστυχως!χρυση αυγη εναντιων ολων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog