Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δήλωση-σοκ από Εβελίνα Παπούλια!! Τι της συνέβη την περίοδο των «Δύο Ξένων»;

- Advertisement -

Μόνο την επιτυχία της σειράς δεν κατάφερε να νιώσει…

Για πρώτη φορά, η Εβελίνα Παπούλια μιλά για τον τρόπο που βίωσε την επιτυχία της σειράς «Δύο ξένοι», που σάρωσε σε τηλεθέαση, αποκαλύπτοντας ότι την επίμαχη περίοδο εκείνη περνούσε κατάθλιψη.

«Την εποχή που έγινε αυτή η επιτυχία δεν την είχα εισπράξει. Ήμουν σε μια διαφορετική φάση της ζωής μου, όπου μόλις είχα επιστρέψει από την Αμερική και προσπαθούσα να συνηθίσω τα ελληνικά δεδομένα. Οι ρυθμοί της ζωής εκεί είναι πολύ διαφορετικοί και με την ανοργανωσιά που υπάρχει εδώ κουραζόμουν πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χαρώ τίποτα.

Εγώ τότε ζούσα σε μια κατάθλιψη για το εάν έκανα καλά που ήλθα εδώ ή αν έπρεπε να μείνω στο εξωτερικό. Με κοιτούσαν στον δρόμο και με χαιρετούσαν κι εγώ, έχοντας background τον χορό – όπου, είτε είσαι σταρ, είτε όχι, είναι ήρεμα τα πράγματα – δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα καλά τότε. Εκ του αποτελέσματος, βέβαια, νιώθω χαρούμενη που μου συνέβη και τυχερή».

Η πρωταγωνίστρια της σειράς αναφέρεται με σύντομα αλλά άκρως περιεκτικά λόγια για τον συμπρωταγωνιστή της Νίκο Σεργιανόπουλο. «Η σχέση μας ήταν υπέροχη. Είναι από τους ανθρώπους που έχουν χαραχτεί στην καρδιά μου και την ψυχή μου.

Νομίζω πώς ό,τι συνέβη ήταν μια τραγική στιγμή και δεν χρειάζεται να επεκταθώ».

Η Εβελίνα Παπούλια προετοιμάζεται για περιοδεία με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ενώ έχει αρχίσει να ασχολείται με μια νέα σχολή υποκριτικής που ανοίγει σε λίγο καιρό. Δεν κάνει πια τηλεόραση. «Δεν περνάω καλά στην τηλεόραση. Επέλεξα να γίνω ελεύθερος επαγγελματίας για να μην έχω το «χτύπημα της κάρτας». Ένιωθα ότι υπήρχε μεγάλη αγωνία. Υπάρχουν πολλά νεύρα, πάντα κάποιος φταίει για κάτι και εκεί που θέλεις να είναι μια δουλειά συνόλου για κάποιο λόγο δεν είναι.

Επίσης είναι πολύ κουραστικά τα ωράρια. Εμένα αυτό που δημιουργούσε στρες γιατί δούλευα κάθε χρόνο στο θέατρο και δεν μπορούσα να συνδυάζω και τα δύο».

Και συνεχίζει: «Εγώ είμαι ερωτευμένη με την δουλειά μου και θέλω να περνάω καλά. Να μου αρέσει αυτό που κάνω, να αρέσει και στον κόσμο. Ποτέ δεν με απασχόλησε αν το όνομά μου θα ήταν κάθε χρόνο στην πρώτη γραμμή. Όταν ζεις μέσα σε αυτήν την αγωνία του να αποδείξεις κάτι καθημερινά, βάζεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία να νιώθει προσωρινός. Αν δεν νιώθεις έτσι, δεν χρειάζεται να κυνηγήσεις κάτι. Ακολουθείς την πορεία που σου ορίζουν η συγκυρία και οι συνθήκες και νιώθεις καλά. Εγώ περνώ και αγωνιώ όλο το 24ωρο».

Δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θέλει γάμο και παιδί, ενώ παραδέχεται ότι δεν έχει βάλει κάποια χρήματα στην άκρη. «Είμαι από τους ανθρώπους που ό,τι έχουν το ξοδεύουν, αλλά και απ΄αυτούς που αντιλήφθηκαν γρήγορα όλη αυτήν την οικονομική φούσκα της τηλεόρασης.

Δεν έκανα τηλεόραση κάθε χρόνο, ώστε φέτος να μου κακοφανεί που τα χρήματα, οι αμοιβές είναι πολύ μικρότερες από πέρσι. Οι οικονομικές μου απολαβές είναι από το θέατρο, τις διδασκαλίες και πλέον από την δραματική σχολή του Ιάσμου, όπου ανέλαβα την καλλιτεχνική διεύθυνση. Θα ανοίξουμε μια νέα σχολή με ειδίκευση στο μιούζικαλ».

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog