Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

O Γιάννης Βαφειάδης για την νέα διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας

- Advertisement -

Το 38-31, είναι απλά ένα εκλογικό αποτέλεσμα και τίποτα περισσότερο. Οι ομάδες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου είναι 69 και για αυτές οφείλουμε όλοι όσοι εκλεγήκαμε στην νέα διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας να δουλέψουμε…

Δεν υπάρχουν τείχη και διαχωρισμοί. Δεν υπάρχουν ομάδες που μας ψήφισαν και άλλες που δεν μας ψήφισαν. Υπάρχουν 69 Κορινθιακές ομάδες με προβλήματα αλλα και προσδοκίες. Οφείλουμε όχι απλά να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών αυτών αλλά να ανατρέψουμε το κλίμα απογοήτευσης που η κρίση έχει δημιουργήσει και στο ποδόσφαιρο.
Η συμμετοχή μου για πρώτη φορά στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΚ, είναι εξαιρετικά τιμητική για μένα και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Μιχάλη Τσιχριτζή για την επιλογή του αλλά και όλους τους Κορίνθιους παράγοντες του ποδοσφαίρου που με εμπιστεύθηκαν.
Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με όλες τις δυνάμεις μου για να βοηθήσω τα σωματεία ιδιαίτερα τα ηρωϊκά των μικρών χωριών που είναι κυριολεκτικά το αίμα του ποδοσφαίρου μας. Οφείλουμε όλοι μας να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να εμπεδώσουμε ένα κλίμα ισότητας,ισονομίας και χρηστής διοίκησης, που τόσο έχουν ανάγκη τα νέα παιδιά που ιδρώνουν κάθε Σαββατοκύριακο τις φανέλες των ομάδων τους. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη απο μία επανεκκίνηση. Εχει αγάγκη απο νέα πρότυπα άμιλλας και δικαιοσύνης. Είναι το τελευταίο ενεργά μαζικό κίνημα στην χώρα και οι διοικούντες οφείλουμε να αποβάλουμε όλες τις παθογένιες που δημιουργούν συνθήκες αδικίας και περιφρόνησης.
Αυτή την στιγμή δεν περισσεύει κανείς.
Οι πικρίες δίκαιες ή άδικες δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτέλεσουν άλλοθι για κανένα μας. Ενωμένοι θα πάμε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο μπροστά. Είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας και όχι των μισών.Η επιστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε.
Προσωπικά ξεκαθαρίζω ότι η συμμετοχή μου στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΚ δεν είναι στέγη για τις όποιες φιλοδοξίες μου, υπαρκτές ή ανύπαρκτες. Είναι δρόμος αγώνα, για να κάνουμε τα Κορινθιακά γήπεδα φυτώρια, αθλητισμού, ήθους, λεβεντιάς και ανάδειξης των ταλέντων, μέσα απο συνθήκες ΑΠΟΛΥΤΗΣ ισονομίας.
Με αυτές τις σκέψεις σας ευχαριστώ απο καρδιάς και σας καλώ όλους πρωταγωνιστές στην επανεκκίνηση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog