Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με τις άγριες αποδοκιμασίες στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλο

- Advertisement -

​Αντί για ρακές, μπαλοθιές και χειροκροτήματα η Κρήτη επεφύλαξε άλλες εκπλήξεις στον Ε.Βενιζέλο!!! Πλήθος αγανακτισμένων κατοίκων του Αρκαλοχωρίου Ηρακλείου υποδέχτηκε τον υπουργό εξωτερικών με…. συνθήματα, μαύρες σημαίες και γιουχαΐσματα, όταν ο τελευταίος αποφάσισε να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κοινωνικό Ιατρείο της περιοχής !…..

Τα «ου ου ου ου» και οι βρισιές έπεφταν βροχή , ενώ το σύνθημα «αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα» και η λέξη «αίσχος» επαναλαμβάνονταν συνεχώς !!
Εργαζόμενοι στους δήμους, αλλά και απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου, διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις στο Δημόσιο.
Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν επίθετα όπως «βρωμιάρηδες» και «ξεφτιλισμένοι» απευθυνόμενοι στους κυβερνώντες, ενώ κατά την ξενάγηση του κ. Βενιζέλου στο ιατρείο, κάποιοι επιχείρησαν να πετάξουν προς το μέρος του μπουκάλια νερού.
Όπως μπορείτε να ακούσετε πεντακάθαρα και στο βίντεο –ντοκουμέντο, ένας από τους διαμαρτυρόμενους φώναξε χυδαία συνθήματα στον κ.Βενιζέλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει μια προσαγωγή ατόμου από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή.
Αυτά όλα έξω από το κοινωνικό ιατρείο, γιατί μέσα…. ο κ.Βενιζέλος, προσπαθούσε να ξεχάσει τα επεισόδια και να μιλήσει για τη σημασία των κοινωνικών δομών όπως αυτή των κοινωνικών ιατρείων που λειτουργούν συμπληρωματικά στις δομές υγείας! Και μάλλον τα κατάφερε!
Ο κ. Βενιζέλος, επισήμανε ότι οι δομές αυτές δεν έρχονται να υποκαταστήσουν αλλά να συμπληρώσουν το ΕΣΥ και το κράτος, στην προσπάθειά του να παρέχει φροντίδα τους πολίτες του.
Ο κ. Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο κοινωνικό ιατρείο συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου, Βιάννου κ. Ανδρέα με τον δήμαρχο Ζαχαρία Καλογεράκη και άλλους φορείς και εξήρε την προσπάθεια του δήμου αλλά και της Μητρόπολης για την παροχή βοήθειας στους πολίτες του μέσω του Κοινωνικού Ιατρείου.


Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

*star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog