Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός Λουτρακίου:Τα ”κλειδιά” της ομάδος στον Αργυρόπουλο

- Advertisement -


          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ποδοσφαιρικό Σωματείο του Ολυμπιακού Λουτρακίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον επιτυχημένο προπονητή Σπύρο Αργυρόπουλο.
Του δίνουμε τα “κλειδιά” της ομάδας,ώστε να “χτίσει” τον νέο Ολυμπιακό και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία, για μια ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη Υγεία και Επιτυχίες.

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλορίζικος.Η ομάδα θα πάει μπροστά με τον Αργυρόπουλο και θα παίζει σωστό ποδόσφαιρο.Νέα περίοδος για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.

  2. Εντάξει μην τρελαινόμαστε κιόλας.Δεν ήρθε και ο Μουρίνιο.Σε αυτόν τον πάγκο έχει κάτσει ο μεγάλος Τόζα και πολλοί άλλοι.

  3. Κάναμε σήριαλ αν έρθει ο Αργυρόπουλος λες και είναι ο Μαγκαφίνης;Έλεος αδερφια,δεν πάμε καλά.Συμφωνώ με 9-51 100%.Διαφωνώ με τα κλειδιά όλα στον Αργυρόπουλο.Μακάρι να πετύχει που δεν το βλέπω.Ο μιφι να κοιτάξει να φτιάξει το παλιό γήπεδο που μας έχει υποσχεθεί και όλα θα γίνουν.
    Γιώργος

  4. ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ Ε Λ Ε Ο Σ……9.51 ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ (ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ) ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, 2:39 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ,
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 2:22 ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 10-12 ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ…..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!

  5. Σπυρακο,καλυτερα στο σπαθοβουνι,τουλαχιιστον επαιρνες τα λεφτα σου,μαυτους που εμπλεξες και αποτυχημενος θα βγεις ,και τα λεφτα σου θα ψαχνεις!!!!ξεροθν αυτοι απο φεσια και τσαχπινιες!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog