Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Α. Γεωργιάδης: “Δεν τους φοβάμαι… Θα πηγαίνω όποτε θέλω στο Αττικό Νοσοκομείο” – Η ΝΔ κατακεραυνώνει το ΣΥΡΙΖΑ

- Advertisement -

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” για την επίθεση που δέχτηκε έξω από το Αττικό Νοσοκομείο. Ξεκαθάρισε ότι δεν θα κλείσουν δημόσια νοσοκομεία, αλλά θα υπάρξει αλλαγή ρόλων…..

 ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Οι βουλευτές του δικαιολογούν την άσκηση βίας
 Δείτε τα video του Newsit από τη στιγμή της επίθεσης στον υπουργό Υγείας
Ο υπουργός Υγείας, αναφερόμενος στο σημερινό περιστατικό, είπε αρχικά ότι έμεινε έκπληκτος όταν του ζητήθηκε από τις δυνάμεις των ΜΑΤ να μπει από άλλη είσοδο, καθώς προηγουμένως που είχε επισκεφτεί το Γενικό Κρατικό Νίκαιας δέχτηκε θερμή υποδοχή από τους εργαζομένους.
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι δεν φοβάται και θα επισκέπτεται τόσο το Αττικό Νοσοκομείο, όσο και άλλα δημόσια, όποτε θέλει.
Όπως είπε αρχικά: “Έχω πει ότι θέλω να βλέπω επί τόπου τι γίνεται και να δω ρεαλιστικά ποια προβλήματα μπορώ να λύσω. στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας είχα πολύ θερμή υποδοχή, αλλά όταν έφτασα στο Αττικό Νοσοκομείο η αστυνομία μού είπε να πάω από άλλη οδό για να μην με δουν”.
Και συνέχισε, αναφερόμενος στο επεισόδιο: “Ζήτησα και από την προσωπική μου ασφάλεια και από τις δυνάμεις των ΜΑΤ να είναι μακριά από εμένα, γιατί ήθελα να μιλησω με τον κόσμο. Τους είπα να παρέμβουν μόνο αν ασκηθεί βία εναντίον μου. Αυτό το είπα παρόλο που μας πέταξαν ένα καφέ, μόλις βγήκαμε από το αυτοκίνητο με τον κ. Σκανδαλάκη. Αφού μιλήσαμε με τον κόσμο, πάω να προχωρήσω για να πάμε στο αμφιθέατρο. Έκαναν κλοιό για να με εμποδίσουν και η αστυνομία επενέβη όταν είδε ότι άρχισαν να πέφτουν πάνω μου και ακολούθησε βιαιοπραγία…”. 

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Αποφεύγει να καταδικάσει ακρότητες και βιαιότητες σε βάρος πολιτικών
Στο μεταξύ, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει την επίθεση σε βάρους του Άδωνι Γεωργιάδη, τονίζοντας ότι: “Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει, ακόμη και τώρα, να πράξει το αυτονόητο: Να καταδικάσει τις εμφυλιοπολεμικές κραυγές, τις ακρότητες και τις βιαιότητες σε βάρος πολιτικών προσώπων. Επιχειρεί, ταυτόχρονα, με δηλώσεις βουλευτών του να δικαιολογήσει την άσκηση βίας. Τί άλλο θα κάνει για να πείσει και τον τελευταίο πολίτη ότι εκφράζει το ένα από τα δύο άκρα;”.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

*newsit.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ούτε κι εμείς σε φοβόμαστε κύριε Γεωργιάδη Να φοβάσαι
    εσύ και η κυβέρνησή σου και να κάθεσθαι, με το ενα
    πόδι στο αναπηρικό καροτσάκι του δυνάστη Σόιμπλε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog