Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Oταν η Χριστίνα Ωνάση υποδεχόταν στον Σκορπιό τον Μίκι Ρουρκ, σταρ τότε του «9 ½ εβδομάδες»

- Advertisement -

Ο Σκορπιός παρέμενε λαμπερός και πολιορκημένος από τα φλας και μετά το θάνατο του Ωνάση, αφού η κόρη του Χριστίνα περνούσε πολλές μέρες εκεί παρέα με τις αγαπημένες της παρέες…

Σύμφωνα με τη Σίβυλλα, μια τέτοια παρέα δημιουργήθηκε στο νησί όταν ο τότε σύζυγος της Χριστίνας, Τιερί Ρουσέλ την έπεισε να καλέσει τον φίλο του Μίκι Ρουρκ.

Η φιλία με τον Τιερί Ρουσέλ, αλλά και με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, γιο του Βαρδή ένωσε τον μεγάλο σταρ του αμερικανικού κινηματογράφου με την Ελλάδα την οποία επισκέφθηκε πολλές φορές. Η Σίβυλλα αποκαλύπτει στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος στιγμές από το νησί Σκορπιό, με πρωταγωνίστρια την Χριστίνα Ωνάση. Γράφει μεταξύ άλλων:

«Όταν ο Τιερί Ρουσέλ εξέφρασε την επιθυμία στην Χριστίνα Ωνάση, να επισκεφθεί δηλαδή τον Σκορπιό ο φίλος του Μίκι Ρουρκ, εκείνη ξαφνιάστηκε. Δεν σκέφθηκε όμως ούτε για ένα λεπτό να φέρει αντίρρηση. Οι επιθυμίες άλλωστε του Γάλλου, γοητευτικού συζύγου της ήταν για την ίδια διαταγή. Η κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση ήξερε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός ο οποίος γνώριζε μεγάλες δόξες τη δεκαετία του ’80 με ταινίες όπως «Η χρονιά του δράκου», «Ο αταίριαστος» και το περίφημο «9 ½ εβδομάδες» (στο πλευρό της σαγηνευτικά ωραίας Κιμ Μπέισινγκερ) ήταν ένα πολύ άτακτο αγόρι. Ο πρώην μποξέρ είχε αφήσει εποχή για τις φασαρίες, τα μπλεξίματα και τους ξυλοδαρμούς των συντρόφων του (τότε δεν είχε παρουσιαστεί ακόμα στη ζωή του η Κάρε Ότις, συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «Άγρια Ορχιδέα»).

Ο Ρουσέλ συμπαθούσε τον Ρουρκ. Πίστευε ότι πίσω από το σκληρό πρόσωπό του έκρυβε μια… χρυσή καρδιά. Ο Μίκι έφθασε στον ιδιόκτητο παράδεισο της οικογένειας Ωνάση στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Καλογυμνασμένος με όχι τόσα πολλά εκείνη την εποχή τατουάζ. Ο Τιερί τον είχε γνωρίσει στην Αμερική. Ο ηθοποιός διατηρούσε μάλιστα φιλικές σχέσεις και με τον γόνο πανίσχυρης εφοπλιστικής-επιχειρηματικής οικογένειας. Την εποχή που ο γιος μιας από τις πλουσιότερες και πλέον προβεβλημένες οικογένειές του τόπου σπούδαζε στις Η.Π.Α.

Τα σπάνια ντοκουμέντα και η φίλη Φλοράνς
Γυρίζοντας πολλά χρόνια πίσω και στην επίσκεψη του star στον Σκορπιό. Κάποιες φωτογραφίες βρίσκονται στο προσωπικό αρχείο της διάσημης Γαλλίδας κοσμικογράφου Φλοράνς Γκριντά. Η Ωνάση δεν εμπιστευόταν τους ανθρώπους του Τύπου. Τους θεωρούσε υπεύθυνους για πολλά δεινά τα οποία είχαν συμβεί στη ζωή της. Συμπαθούσε όμως την Φλοράνς. Τη θεωρούσε καλή φίλη. Της επέτρεπε μάλιστα να την φωτογραφίζει κάποιες φορές σε ιδιωτικές στιγμές. Η Γκριντά δημοσίευε τα σπάνια αυτά «ντοκουμέντα» στην προσωπική της στήλη στην γαλλική “Vogue”.

Η Χριστίνα να τρώει καρπούζι στην προβλήτα του Σκορπιού, η Χριστίνα να οδηγεί μηχανάκι, η Χριστίνα-οικοδέσποινα private party στο σαλέ της στο St. Moritz. »

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog