Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανοικτό το SPA Λουτρακίου!

- Advertisement -

Σε καταγραφή του σταθερού εξοπλισμού του SPA Λουτρακίου προέβησαν σήμερα το πρωί οι δικαστικοί επιμελητές της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. για την βεβαιωμένη οφειλή που υπάρχει και ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ…

Ο σκοπός της σημερινής καταγραφής είναι την επόμενη εβδομάδα να γίνει ο πλειστηριασμός ακινήτου και των κινητών πραγμάτων της επιχείρησης με ότι και αν σημαίνει αυτό για το μέλλον του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου..

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολα καλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
    Μια καταγραφουλα θα λεει σε λιγο το Δελτιο Τυπου του Δημαρχου. Εξαλλου παλευει μερα νυχτα, δεν κοιμαται τα βραδυα για να σωσει το Δημο, την Τουριστικη και το Σπα, ετσι δε λεει συνεχως?
    Μια καταγραφουλα σαν αυτη που την αλλη φορα την Τριτη την ελεγε σε δηλωσεις του καταγραφη και την Πεμπτη σε νεες δηλωσεις του κατασχεση!
    Η αναξιοπιστια εχει ονοματεπωνυμο σε αυτη την πολη πλεον!
    Αναρωτιεμαι απλα γιατι Γκιωνης και Παυλου δεν τον βαζουν στο περιθωριο με συνοπτικες διαδικασιες.
    Μια προταση μομφης στο επομενο Δημοτικο Συμβουλιο και εχει χασει αυτοματως την διοικηση και την Προεδρια της Δημοτικης Επιχειρησης!
    Τι παιχνιδια παιζετε βρε Παυλο και Γιωργο?

    Ενας φιλος σας

  2. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ. 3.31 ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΣΠΑ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΣΕ. 10 ΜΥΡΙΑ Ο ΤΕΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!ΠΟΛΥ ΠΑΕΙ!

  3. Μα ειναι απλο γιατι δεν θελουν και δεν μπορουν να διαχειριστουν αυτοι την κατασταση.Ειναι δηλαδη τσαμπα μαγκες.Ο Γκιωνης που δημιουργησε αυτη την κατασταση ουτε που θελει να διανοειθει να αναλαβει .

  4. Αυτος ο ψηλος δημοσιογραφος απο το πρωι εγραφε οτιτο spaεκλεισε.Αυτο δειχνει δυο πραγματα πρωτον οτι ειναι λασπολογος και δευτερον οτι χαιρεται με τη καταστροφη του τοπου.Αυτος και κατι αλλοι ειναι που κανουν τη μεγαλυτερη ζημια στο Λουτρακι

  5. Σωστό το ερώτημα για το Γκιώνη και τον Παυλου…..
    Θα απαντηθεί το 2014 τοτε που θα κριθεί ποιόν απο τους 2 θα στηριξει ο Λογοθέτης…..
    Ετσι νομίζουν δηλαδή.

  6. Μήν ανησυχήτε ρε παιδια ..Σε λίγο θα μας παρει και τα σώβρακα ο εργολάβος..αλλά ο Κώτσης δεν κοιμάται τα βράδια!!
    Εξάλλου σε δέκα χρόνια ολοι θα το έχουν ξεχάσει που έλεγε και ο Μητσοτάκης…

  7. ολοι αυτοι που μαζευτηκαν στην λιμνη το βραδυ της τεταρτης με αρχηγο τον εργολαβο ,μαλλον για το καλο του ΣΠΑ θα μιλουσαν .[μην μαθεται ποιοι ηταν ,θα τρελαθειται]

  8. βγηκε και στο axiontv χθες το βραδυ ο Μουστακιας (εργολαβος) και τον εκανε ρομπα τον Λογοθετη…
    αναξιοπιστο και ανακολουθο τον ειπε!

  9. Γιατί μόνο ο εργολάβος τον έκανε ρόμπα;;
    Ο κουμπάρος του τι τον έκανε;;
    Γενικά γίνεται ρόμπα μεσα στα Δημοτικά Συμβούλια…..
    Παθολογικά ψε'υτης , αβουλος…και επικίνδυνος…..

  10. οπα το γραφειο τυπου του δημου επιασε δουλεια ε 11:13; αυτο σας εμεινε η λασπη και ο γκεμπελισμος! σε τελικη αναλυση οσοι ηταν εκει ειναι σιγουρα πιο πατριωτες απο ολους εσας εκει στην Ιασωνος! ασε που καποιοι απο αυτους που ηταν εκει που λες, ειναι χρησιμοι σε εσας οταν τους καλειτε… αλλου οι μαγκιες λοιπον!

  11. Μακάρι να προχωρήσει η κίνηση Βουλιαγμένης μπας και σωθεί τίποτα απο τον ποιο ανίκανο και σκοτεινό Δήμαρχο του Λουτρακίου

  12. δε θα προχωρησει 2:37, η "σωτηρια" θα ερθει απο παραλια μερια, εκει οδηγηται επιτηδευμενα το θεμα απο ολους, συμπολιτευση και αντιπολιτευση. θα τους πεταξουν μερικα ψιχουλα και θα δωσουν οτι πολυτιμοτερο εχουμε ως Δημος, δυστυχως.

  13. Το χαρτί του πλειστηριασμου επιδόθηκε χθές στην Τουριστική.
    Πλέον το ΣΠΑ βγαίνει στο σφυρεί στις 30 Οκτωμβρίου…..
    Ορσε ανίκανε Λογοθέτη τα έργα σου……
    Αχρηστοι και λαμόγια όλοι τους οι διοικούντες…
    Να δώ τώρα ρε Δήμαρχε της πλάκας και της κακιάς ώρας τι ψέμματα θα πείς πάλι…
    Αλλά εκτός απο τον Λογοθέτη ,ο οποιος έχει σημαντικό ψυχολογικό πρόβλημα και χρειάζεται επειγόντος ψυχίατρο,τεράστιες εθύνες έχει η αντιπολίτευση και βασικά ο ΠΑΥΛΟΥ που κάθεται απαθής και με διάφορες ψευτοπροτάσεις αποφεύγει να πάρει θέση επι της ουσίας..

    Η λύση είναι μία.
    Απομάκρυνση απο την προεδρία της Τουριστικής του Λογοθέτη μαζί με τον επικίνδυνο δικηγόρο του Λιάπη.

    Σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής και αμεση έναρξη διαπραγματεύσεων με τον εργολάβο στα πλαίσια της απόφασης της 3/6/2013,ωστε να παραχωρηθεί σε αυτόν η λειτουργία του έναντι του χρέους που έχουμε..

    Μόνο έτσι θα διατηρήσουμε όλα τα ακίνητα στην κατοχή μας, και θα διασφαλίσουμε το ποσοστό μας στο Καζίνο που σήμερα ανέρχεται στο 16%,κάτι το οποίο είναι έτοιμοι να το ξεπουλήσουν οι Λογοθέτης και Παύλου με το πρόσχημα της πτώχευσης της Τουριστικής …που οι ίδιοι έντεχνα επέτρεψαν να γίνει…

    Ο εισαγγελέας και η φυλακή μιζαδόροι δεν είναι μακριά

  14. ολοι οι δρομοι οδηγουν στην οδο Βαλαωριτου, ηδη προχτες μετα το ραντεβου στην Εθνικη τραπεζα ο Λογοθετης περασε το κατωφλι του γραφειου του μπαρμπα Νικου συνοδευομενος απο τον ανθρωπο του καζινο και δικηγορο πλεον της λουτρακι αε. το σχεδιο πηγαινει σε ξεπουλημα του ποσοστου της τουριστικης εναντι πινακιου φακης, διακανονισμου του χρεους του εργολαβου και φυσικα με το αζημιωτο για καποιους που πανε χερι- χερι…

  15. μετα τις χθεσινες δηλωσεις Μιτε περι οικονομικης βοηθειας απο μεγαλοεπιχειρηματια απ´ευθειας στον Λογοθετη και μαλιστα χωρις σχετικες διαδικασιες, δηλαδη μαυρα, ελπιζω η αντιπολιτευση να πραξει τα δεοντα, ητοι αμεσο ελεγχο απο το ΣΔΟΕ στα ταμεια της Τουριστικης! ειναι μεγα σκανδαλο αφου απ´ οτι φαινεται τα εν λογω χρηματα διοχετευτηκαν χωρις να εχει προηγηθει σχετικη διαδικασια αποδοχης απο το Δ της Τουριστικης! για να σας δουμε τωρα κε Παυλου, θα το καταπιειτε και αυτο εν οψει του ξεπουληματος που δρομολογειται?

  16. ψαχνοντας στο Διαυγεια για την ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ δεν βρηκα πουθενα τον τελευταιο 1 και πλεον χρονο, ληψη αποφασης αποδοχης χρηματικης δωρεας απο την εταιρεια του εν λογω μεγαλοεπιχειρηματια ή τον ιδιο προσωπικα σαν φυσικο προσωπο! που σημαινει 2 πραγματα:
    1. δεν δωθηκαν ποτε αυτα τα χρηματα στον Λογοθετη απο τον επιχειρηματια και αρα ο Δ. Δεδες ψευδεται και πρεπει να μηνυθει αμεσα απο τον Δημαρχο για συκοφαντικη δυσφημιση και φυσικα να τον απαλλαξει των καθηκοντων του απο Αντιδημαρχο
    2. τα χρηματα δωθηκαν μαυρα και κατω απο το τραπεζι, χωρις αποδοχη τους απο το ΔΣ της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ και αρα αυτο συνιστα ποινικο αδικημα για τον Λογοθετη αφου ειναι αποδοχη μαυρου χρηματος και μαλιστα αδιευκρινιστου ποσου!
    Αμεσα θα πρεπει να παρεμβει ο Επιθεωρητης Δημοσιας Διοικησης και το ΣΔΟΕ!
    Ωραιος ο Δημαρχος αργησε αλλα τα εμαθε τα "κολπα"…

  17. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΕΔΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΜΑΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΒ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΕΤ? ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΚΕ ΜΠΑΛΟΔΗΜΟ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?

  18. εγω λεω οτι ειναι σικε το παιχνιδι απο την 1η στιγμη και οτι κωτσης και εργολαβος ειναι συνενοημενοι να πανε το θεμα στα ακρα, ετσι ωστε η μια και μοναδικη λυση να ερθει απο τους παραλιακους! στο κολπο φυσικα και ο βετερανος δημαρχος και αλλοι τοπικοι παραγοντες (ο νοων νοειτο)…
    ποτε δεν ηθελε πραγματικα το σπα ο πιστωτης, επρεπε απλα ολο αυτο το διαστημα να παιχτει το θεατρο, να μπει στο παιχνιδι και ο νεοκοπος δικηγορος για να τα κανει ολα μπαχαλο και να καταληξουν ολοι στις αγκαλες του γηραιου μανατζερ της παραλιας! ολοι θα βγουν κερδισμενοι απο εκει, πλην φυσικα της πολης και του δημου που θα χασει το ποσοστο του στο καζινο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog