Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη

- Advertisement -

Θέλω να καταγγειλω την δημοτικη αρχή για την ολιγορια που επιδικνειουν στο να υπάρξει απαρτια στα δημοτικά συμβουλια για να ψηφίσουν τις άδειες για…

νέα καταστηματα στην πόλη μας. Περιμένουν επαγγελματιες τα καινούρια μαγαζιά να βγάλουν μεροκαματο, εν μέσω κρίσης που υπαρχει πρόβλημα, και κάποιοι δημ σύμβουλοι τους έχουν γράμμενους στα παλαιότερα τον υποδημάτων τούς…

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αύριο που θα έχει συμβούλιο η δημοτική κοινότητα Λουτρακίου – Περαχώρας, προσκαλώ τον κύριο που καταγγέλει, καθώς και αυτούς που έβγαλαν την ανακοίνωση του συλλόγου, να έρθουν να τα καταγγείλουν και από κοντά, επώνυμα.
    Κατά γενική ομολογία όλων των επαγγελματιών της πόλης, αλλά και των υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου, για πρώτη φορά στην ιστορία των δημοτικών και τοπικών συμβουλίων, οι προεγκρίσεις αδειοδοτήσεων δίνονταν στον καλύτερο δυνατόν χρόνο, ενώ μετά τις συνεδριάσεις, εντός 2 ημερών, όλοι είχαν την προέγκριση στα χέρια τους.

    Φίλε Μιχάλη, θα εκτιμούσα την προβολή αντίστοιχα με την καταγγελία, γιατί ο δοσιλογισμός, η μικροπολιτική εις βάρος των δημοτών και των επαγγελματιών, η προσπάθεια δημιουργίας κόντρας μεταξύ των επαγγελματιών και βιοτεχνών της πόλης, και η ανωνυμία καταντούν αστείες.
    Στο κάτω κάτω, ας έρθουν αύριο να ρωτήσουν έναν εκπρόσωπο του συλλόγου των εμπορο-επαγγελματιών, την σύμβουλο Νούλα Κουρούκλη, να μας πει την άποψη της.

    Πολλές φορές με εντολή του πρώην προέδρου Γ. Μπάκου, αλλά και του πρώην αντιπροέδρου Α. Μαρίνη, και με την αγαστή συνεργασία της γραμματείας της δημοτικής κοινότητας και της αρμοδίου προισταμένης για τις αδειοδοτήσεις, δρομολογούνταν συνεδριάσεις 2 και 3 φορές εντός του ίδιου μήνα, με σκοπό την εξυπηρέτηση των δημοτών και των επαγγελματιών.
    Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος των επαγγελματιών Γ. Μαρίνης, αλλά και το μέλος του ΔΣ κα Κουρούκλη, έχουν εξάρει πολλές φορές το γεγονός αυτό.
    Ας αφήσουν λοιπόν κατά μέρος την απουσία πολιτικής και στρατηγικής από πλευράς αυτών που υπογράφουν που προσπαθούν μάταια να κάνουν αριστερίστικη μικροπολιτική, και ας αφήσουν τα τρολάκια της Ιάσονος κατά μέρος τον πόλεμο στη νέα πρόεδρο επειδή αυτή πήρε το μέρος του Α. Μαρίνη στη κόντρα του με τον Δήμαρχο, και ας έρθουν αύριο να μας το πουν στα ίσα και επώνυμα στο συμβούλιο.
    Ντροπή σας.

    Γιώργος Μπάκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog