Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Άγιοι Θεόδωροι:Νερό με δόσεις(video)

- Advertisement -

ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΜΙΑΣ ΟΙΚΙΣΤΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΕ ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΑΓ ΘΕΟΔΩΡΩΝ…

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ…..
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ 18ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ…ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΜΠΡΑΒΟ….
    ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ…ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ…ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ…ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!!!!!!

    ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΕΡΧΙΝΟΓΛΟΥ

  2. ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!

  3. Επανέλεγχος δικαιωμάτων υδροδότησης Δ.Ε. Αγίων Θεοδώρων…ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ;ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ…ΤΟ ΝΕΡΟ…ΚΎΡΙΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ,ΜΗΝ ΞΎΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΓΚΛΊΤΣΑ

  4. ΜΠΡΑΒΟ !! ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΤΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ..

  5. ευχαριστώ για τα καλά σχόλια…. είμαι εδώ να ακούσω και τα αρνητικά και τα θετικά…..δε περίμενα ότι θα πάρει τέτοια έκταση ένα απλό βίντεο…. συγνώμη όμως να αναφερθώ στο κύριο που λέει ότι ψηφίζουμε κάθε χρόνο τον κύριο Μίτε εγώ θα ψηφίσω για πρώτη φορά φέτος, και η αλήθεια είναι ότι με μεγάλη πικρία λέω ότι δε μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν…. και με απλά λόγια δε φταίμε εμείς η νέα γενιά να πληρώνει τα λάθει των προηγούμενων….. και δεν νομίζω να έβρισα κανέναν γιατί πάνω απ' όλα σεβόμαστε τον εαυτό μας….. σας ευχαριστώ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog