Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με στόχο την άνοδο οι ULTRAS!

- Advertisement -

Την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε από τις 20 Αυγούστου και ο Α.Σ. Λουτράκι, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν σαν στόχο την άνοδο στην Α2 Κατηγορία…

Υπήρξε ενίσχυση κατά τη μεταγραφική περίοδο με παίκτες έμπειρους από μεγαλύτερες κατηγορίες, ενώ παρέμειναν και αρκετοί από την περασμένη σεζόν, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Πάμε να δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι:

Η ομάδα του Λουτρακίου, πήρε τον Σέγκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟ Λουτράκι, τους Καλογήρου, Σιαμμά, Αθανασάκο και Λυμπέρη (Ολυμπιακός Λουτρακίου), τον Μποντούρι, έναν από τους κορυφαίους του Εθνικού Ξυλοκέριζας την περασμένη σεζόν (26 συμ./3 γκολ), ενώ αποκτήθηκαν και οι Δόσχορης (Νέα Αστέρια Λουτρακίου) και Κοντος (Ποσειδών Ισθμίων).

Από εκεί και πέρα ανανέωσαν οι Παπαφίλης, Κυριαζής, Γεωργόπουλος, Μπουσάι, οι οποίοι θα βοηθήσουν τα ταλαντούχα νεαρότερα παιδιά, ώστε η ομάδα να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της.

Τέλος ο Α.Σ. Λουτράκι έδωσε την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και το πρώτο του φιλικό, επικρατώντας με 0-1 του Αίαντα Κορίνθου, χάρη σε γκολ του Μπουσάι, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τους Σιαμμά και Δόσχορη.

*apopsi24

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog