Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δηλητήριο τρέχει από τις βρύσες των οικισμών στους Αγ. Θεόδωρους(video)

- Advertisement -

Βόμβα έσκασε πριν λίγο στους Αγίους Θεοδώρους καθώς η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Συλλόγων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των αναλύσεων του παρεχόμενου ύδατος από το Γενικό Χημείο του Κράτους και διενεργήθηκε με την λήψη δειγμάτων από την Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας πριν λίγες ημέρες….

Όπως μα ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θ. Βαφιάς τα ευρήματα της ανάλυσης είναι ανατριχιαστικά, εκτός βέβαια της αγωγιμότητας που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά τα 10.000 μsiemens. Ενδεικτικά μας ανέφερε ότι στο παρεχόμενο νερό βρέθηκαν άκρως επικίνδυνα μικρόβια όπως αυτό του εντερόκοκκου. Επίσης πολύ ανησυχητικό είναι όπως είπε ότι γίνεται πλημμελής η καθόλου χλωρίωση.

Επιπλέον το εισαγωγικό κείμενο αναφέρει ότι το νερό αυτό δεν είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση και καλεί τους υπεύθυνους ύδρευσης να αναλάβουν άμεσα τις προβλεπόμενες ενέργειες προκειμένου πριν διοχετευθεί πόσιμο νερό να έχουν καθαριστεί δεξαμενές και σωληνώσεις.

Προσωπική μας άποψη είναι ότι όλα τα ανωτέρω αφενός χρήζουν εισαγγελικής παρέμβασης για καταλογισμό τυχόν ευθυνών καθώς κάποιοι βάζουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία, αφετέρου δε δημιουργεί έντονο προβληματισμό και άμεση αναγκαιότητα ελέγχου της ποιότητας του παρεχόμενου πόσιμου ύδατος στην εντός σχεδίου πόλη, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν αντίστοιχα ευρήματα αφού το νερό το διαχειρίζονται οι ίδιοι άνθρωποι.

Κατά τα άλλα η δημοτική αρχή και ο υπάλληλος της ΔΕΥΑΛ-Αγ. Θεοδώρων κ. Μαστραντωνάκης επιμένουν ότι πρέπει να αυξηθεί η τιμή του νερού στην πόλη.

http://novel918.gr/

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Μαστραντωνάκης έχει βγάλει πόσιμο το νερό στον Σχοίνο που είναι θάνατος από βαρέα μέταλλα (εξασθενές χρώμιο κλπ) και δε θα έβγαζε το νερό στους Αγ.Θεοδώρους!!! Το κακό είναι ότι πλησιάζει και η ώρα του Λουτρακίου. Μόνο που στην περίπτωση του Λουτρακίου εκτός από ρύπανση από τοξικά μέταλλα, νιτρικά κ.α θα υφίσταται και έντονο πρόβλημα υφαλμήρωσης ( μεσοπρόθεσμα). Τυχαίο που έφυγε η pepsiko!!! Αυτοί δουλεύουν με μακροπρόθεσμα εργαλεία, προβλέποντας βέλτιστα/ χείριστα σενάρια.

  2. Αυτός ο τόπος (Άγιοι Θεόδωροι) τα χωνεύει όλα ρε παιδί μου…
    επίδοξοι σωτήρες που βρίσκουν και κάνουν τους παράγοντες όποτε συνταξιοδοτηθούν ή όποτε αποφασίσουν να μείνουν ως μόνιμοι κάτοικοι.
    όταν υπέγραφαν τις αιτήσεις τους για υδροδότηση ξεχνούσαν να διαβάσουν τον κανονισμό ύδρευσης του Δήμου????
    Το νερό είναι αγαθό και πρέπει να μοιράζεται και αυτό για να γίνει πρέπει να χρηματοδοτηθούν έργα υποδομής (χρήματα με τις μνημονιακές κυβερνήσεις δεν υπάρχουν)
    Σημειώνω ότι ο εν λόγω κύριος που το αποφάσισε και θα πολιτευτεί με τον Γκιώνη, υπήρξε αν και δεν είναι πιστευτός "μεγάλος παράγοντας" κυβερνώντος κόμματος.
    Ας χρησιμοποιήσει λοιπόν τις γνωριμίες του, για να βοηθήσει και τον Δήμο επιτέλους.
    Και κάτι ακόμα τα 3500 κυβικά νερού που πάνε στα ποτάμια…. !!!!

  3. TO ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΦΟΣΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΕΦΕΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΝΕΡΟ.ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ΄΄΄΄.ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑΝ 200 ΚΑΙ 300 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΦΩΣ-ΝΕΡΟ-ΚΤΛ.ΑΦΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΑΡΓΟΤΕΜΑΧΙΑ.ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ.

  4. σωστος ο 12.02……ο κυριος απο το πουθενα με διαμονη στους αγιους τρια χρονια…που στους αγιους δεν τον ηξερε κανενας,,,θελει να γινει ο σωτηρας των οικιστων εκμεταλευοντας την (προεδρια) της ομοσπονδιας για την (ξεχασμενη )προβολη του….να παει στον κολλητο του πρων βουλευτη κορινθιας (πασοκ )οπως λεει και 12.02 να τον στηριξει στο (εργο )του…..οσο για το να ειναι με τον κ.Γκιωνη δεν τον θελει κανεις…..παιζει οπως του ειπε και ο Λογοθετης δημοσια (πολιτικα παιγνιδια)…..
    ενας οικιστης ………

  5. 10:30 πολλά λες!!! Και δεν ξέρεις, και μιλάς και συστήνεις αγωγές. Εκτός και αν εκφοβίζεις επειδή όσα λέω ξέρεις και εσύ ότι είναι αλήθεια. Σε λίγο καιρό που θα υπάρχουν αναλύσεις και από τα ιζήματα του λιμανιού, να δω που θα κρυφτείς!!!!!!!

  6. Μια και μιλαμε για Σχοινο ο Δημαρχος εδω και ενα χρονο ταζει νερο καθαρο ,που ειναι αυτο?.Απο αυτο καταλαβαινουμε οτι Δημαρχος εχει τη βουληση αλλα καποιοι απο τη Δευαλ δε θελουν γιαυτο και δεν του επετρεψαν να αναλαβει αυτος τη ΔΕΥΑΛ.Τα παιχνιδια που παιχτηκαν βεβαια στο Σχοινο μεταξυ Κοντου και των φιλων με τους υπευθυνους τηςΔευαλ ειναι γνωστα σε ολους.Αν ολα αυτα τα συνδυασουμε και με τους Αγ.Θεωδωρους τοτε ο καθενας μπορει να καταλαβει πολλα.

  7. 1]ειναι μικροπολιτικη η δεν ειναι ,να βαζει ο δημαρχος τον εαυτο του υπευθηνο για το νερο και η αντιπολητευση να ψηφιζει αλλον με μονο κριτηριο ν α κανει ζημια στο προφιλ του δημαρχου.2]εγιναν δυο γεωτρησεις στα πισσια για να βρουν νερο ,δυστυχως τιποτα,πριν λιγες μερες ψηφιστηκε στην δευαλ να βαλουν μοναδα αφαλατωσης στο σχοινο.3] το νερο των αγιων λογω τησ υπεραντλησης γινεται παντα το καλοκαιρι υφαλμυρο και ακαταλληλο ,αλλα λεγε -λεγε κατι μενει

  8. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog