Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Γιατί κύριε Δένδια;Γιατί κύριοι αρχηγοί της Αστυνομίας ”ευνουχίσατε” άξια στελέχη;

- Advertisement -

Βλέποντας σήμερα το μπαράζ συλλήψεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής καθώς και εν ενεργεία αστυνομικών(!) δεν θα μπορούσα να μην θυμηθώ τι είχε προηγηθεί μεταξύ του πρώην διοικητή του Α.Τ. Λουτρακίου( και νυν διοικητή του στρατοπέδου Κορίνθου)  Μπάμπη Τετράδη και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα….

Δεν ήταν μόνο τα επεισόδια στην 25 Μαρτίου στο Λουτράκι που όλη η Κορινθία γνωρίζει τι στάση είχε κρατήσει ο Μπάμπης Τετράδης αλλά το μέγα επεισόδιο στο Επιμελητήριο Κορινθίας!

Παρακαλώ πολύ αν βρείτε το βίντεο να το συνοψίσετε στην ανάρτηση για να καταλάβουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αλλά και οι Αρχηγοί της Αστυνομίας τι αξιωματικός είναι ο ΚΥΡΙΟΣ Τετράδης.
Ελπίζω μετά από τα σημερινά γεγονότα και των αποκαλύψεων περί της Χρυσής Αυγής να καταλάβουν τι στελέχη ΠΡΕΠΕΙ να έχει η Αστυνομία.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την δημοσίευση το έγκυρο Λουτρακιμπλογκ.
HΛ.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ …. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ….. ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟ ΤΕΤΡΑΔΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog