Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα-Του Λουδοβίκου

- Advertisement -
Τριάντα χρόνια πέρασαν για να συλλάβουν την 17 Νοέμβρη…..βέβαια τότε δεν υπήρχε καμιά ανάγκη να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος, από τα οικονομικά μέτρα που τον λυγίζουν καθημερινά και τον οδηγούν στην αυτοκτονία!!!

Εγώ είμαι έτοιμος να δεχτώ το γεγονός πως η ΧΑ (βουλευτές και σημαίνοντα στελέχη) είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το “τυχαίο” όλης αυτής της διαδικασίας εξπρές!!!

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλα τους κανανε, ειναι εγκληματιες, αλλα σαφως και κατι κρυβεται πισω απο την ταχυτητα που κινηθηκαν οι μηχανισμοι. συντομα θα μαθουμε, αλλα δεν θα μας αρεσει…

  2. 7:44 μ.μ. η Χ.Α. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΒΛΑΞ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΚΟΥΤΟΣ!Αυτό που συνεπαίρνει, που κινεί, που διεγείρει σχεδόν σεξουαλικά τον καλό χρυσαυγίτη είναι ένα και μόνο πράγμα, το μίσος.
    Ο Χρυσαυγίτης Ελληνας δολοφονεί , γιατί ο άλλος είναι εξυπνότερος Έλληνας!

  3. Αν θυμάστε σε κάθε επώδυνο μέτρο είχαμε την Τζούλια με τα DVD και απορροφούσε τους κραδασμούς και τις αντιδράσεις του κόσμου.Το κορίτσι παντρεύτηκε,νοικοκυρεύτηκε,πάει μας τελείωσε.Με κάτι έπρεπε να αντικατασταθεί.Η ζωή είναι μια συνέχεια και αν δεν υπάρχουν βάρβαροι τους κατασκευάζουμε.

  4. 28 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΞΠΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΡΕ ΛΟΥΔΟΒΙΚΕ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΝΤΙ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ, ΜΠΡΑΒΑΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ή ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

  5. 8''05 ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ .
    2ον ΛΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ .
    ΚΑΙ 3ον ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ?
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .
    ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΜΑΘΕ ΤΡΟΠΟΥΣ

  6. @Ανώνυμος

    Φίλε μου, σήμερα ή μάλλον από την ημέρα της δολοφονίας, έχουν εμφανιστεί στα κανάλια και στα blogs δεκάδες ντοκουμέντα που αφορούν έκνομες πράξεις των βουλευτών-στελεχών της ΧΑ…..γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έβγαιναν στην επιφάνεια? Απλά περίμεναν ή σχεδίαζαν το γεγονός αυτό, που θα οδηγήσει τον κόσμο να δεχτεί όλα αυτά τα στοιχεία και θα περιθωριοποιήσει αυτούς που τους στρίμωχναν!!!
    Έχοντας γονατίσει τον κόσμο οικονομικά και ανγκαζοντάς τον να μένει στο σπίτι με μοναδικό διέξοδο διασκέδασης την τηλεόραση……έστησαν το δικό τους επικοινωνιακό σώου!!! Πρόσεξε δεν λέω πως όσα γίνονται σήμερα δεν έχουν βάση…….απλά να είστε υποψιασμένοι σχετικά με την χρονική περίοδο που επέλεξαν να τα ΣΗΚΩΣΟΥΝ ως μείζονα θέματα της επικαιρότητας!!!

  7. Αν ειχαν συλαβει 10 αντιεξουσιαστες τι θα γινοταν στην αθηνα αποψε ????
    αν ειχαν συλαβει 10 συριζαιους ???
    (α σορρυ ξεχασα αυτο δεν παιζει !!! υπαρχουν κι αλλα υποκαταστηματα της Marfin για καψιμο , με τον κοσμο μεσα )

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog