Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΣ Κύψελος-Ολυμπιακός Λουτρακίου 1-3

- Advertisement -

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α1 με νίκη  έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός Λουτρακίου στην καυτή έδρα του Συνοικισμού νικώντας τον Κύψελο με 3-1…
Η ομάδα του Λουτρακίου μπήκε κοιμισμένη στο ματς και οι γηπεδούχοι παίζοντας δυνατά αλλά αθλητικά προηγήθηκαν στο 30′ με πολύ ωραία ενέργεια του Κονιδάρη και γκολ του Καρσιώτη.

Στην συνέχεια το Λουτράκι πίεσε,πήρε την κατοχή της μπάλας αλλά έπεσε σε έναν καταπληκτικό Καρατζάογλου ο οποίος έσωσε την ομάδα του Κυψέλου από 2 σίγουρα γκολ και έδειχνε ότι θα ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς.
Κάπως έτσι τελείωσε το 1ο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο ο αποφασισμένος Ολυμπιακός έδειξε τα δόντια του από νωρίς και πέτυχε την ισοφάριση στο 52′ με γκολ του Φραγκάκη ύστερα από πονηρή πάσα του Κολιάκου.Τότε έγειρε ολοκληρωτικά το γήπεδο και δεν άργησε να έρθει η ανατροπή στο 60′ όταν με γκολ-όνειρο από 30 μέτρα περίπου του  Παπαδημητρίου έβαλε μπροστά το Λουτράκι με 1-2.

Το διπλό ήρθε να το δέσει ο Μπασιώτης με πλασέ στο 75′ ενώ του ακυρώθηκε και 2ο γκολ στο 85′.

Ο ΠΑΣ Κύψελος με 2 σοβαρές ελλείψεις (Κ.Αμπαδιωτάκης και Μαρούδας) σήμερα έδειξε ότι θα είναι ψηλά στην φετινή βαθμολογία ενώ το Λουτράκι δικαίωσε πλήρως τις φήμες ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στην φετινή Α1.

Καλά πήγε επίσης το διαιτητικό τρίο Κακριδής Ι. – Κωνσταντόπουλος – Μπουρτζοβίτης ενώ απόρησαν όλοι με το οφσάιντ που έδειξε ο Μπουρτζοβίτης στο 2ο γκολ του Μπασιώτη.

Πάρα πολύ κόσμος σήμερα στο γήπεδο του Συνοικισμού και πολύ ωραία ατμόσφαιρα παρόλο την ζέστη.Το Λουτράκι ακολούθησαν 100 περίπου φίλοι του!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog