Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΗ;

- Advertisement -

Απολίτιστος πολιτισμός…

Η πολιτιστική πολιτική αποτελεί κορυφαία πράξη οικοδόμησης των πλέον υπέροχων αξιών ή της συνέχειας εκείνων που λάμπρυναν  και  λαμπρύνουν την ιστορική πορεία της πατρίδας.
Τούτο σημαίνει ότι η άσκηση αυτής της πολιτικής, προϋποθέτει άτομα πρωτίστως με υψηλό αίσθημα ευθύνης της αποστολής τους, γνώση, διορατικότητα και αποφασιστικότητα. Γενναίες αποφάσεις και αποφυγή προσωπικών διαγκωνισμών ενώπιον του χρέους.
Και αυτό το χρέος, φαίνεται ότι εξακολουθητικά και μετά πείσματος επιτελεί ο κ. Ν. Λόης, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων. Ο κ.Λόης, ο οποίος -και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας- αντί της επιβοηθήσεως του σπουδαίου έργου του, γεύεται σειρά εμπαθών ενεργειών, υφίσταται απρόκλητες επιθέσεις και αδικαιολόγητες αιτιάσεις, ένα σύνολο απαραδέκτων ενεργειών που υποσκάπτουν τα θεμέλια εκείνης της πολιτικής για την οποία έγινε ήδη λόγος.
Ο κ. Λόης, πέραν του ότι είναι ένας  έγκριτος νομικός, έχει μακρά προσφορά στα δημοτικά ζητήματα και ειδικότερα, στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
Ασφαλώς, ο κ. Λόης δεν έχει την ανάγκη της υποστηρίξεώς μας.
Ωστόσο, θα έπρεπε να ρωτήσουμε τον κ. δήμαρχο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, εάν υιοθετεί τις ενέργειες της επιλεγμένης από τον ίδιο, κυρίας συμβούλου του ΠΡΟΜΗΘΕΑ και για ποιο λόγο απουσίαζε από τη τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, οπότε και θα συνεζητείτο μία σχετική αναφορά της, για να ακουστούν οι απόψεις και του κ. Λόη.

Π.Δ.
*άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ”Σήμερα” της Κορινθίας

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 2.46 μαλλον κ.Ηλιακοπουλο θα εννοεις…μαθε πρωτα σωστα τα ονοματα κ μετα να τα αναφερεις….Ελευθερος ο καθε πολιτης να βαλει υποψηφιοτητα,αν εχεις τα κοτσια βαλε κ συ κ πες μας κ το ονομα σου,για να σε βγαλουμε δημαρχο,ναδουμε τι σκατα θα καταφερεις.Ας σταματησουμε την κριτικη απο τον καναπε μας,η το fb κι ας ενεργοποιηθουμε,μπας κι η πολη μας παει καλυτερα κ μετεπειτα η χωρα μας

  2. τι έγινε ρε παιδιά? Στερέψαμε από υποψηφίους και όποιου βλέπουμε φωτογραφία τον βαπτίζουμε υποψήφιο δήμαρχο?
    Να δεις που στο τέλος με τέτοιο χάλι στο Λουτράκι δεν θα θέλει κανένας να κατέβει για δήμαρχος. Κι αν γίνει Α.Ε ……………… σίγουρα δεν θα κατέβουν και οι ……. "σίγουροι"!!!

  3. Εγώ θα έλεγα ¨ναι¨ στον κο ΛΟΗ
    Να πάρει την τράπουλα να την ξεσκαρτάρει από τα γνωστά ονόματα όπου έχουν ανακατέψει όλο το Λουτράκι…
    Διότι είναι καμένα – σημαδεμένα χαρτιά…
    Όλοι τα γνωρίζουν..
    Και τότε να προχωρήσει στο παιχνίδι..
    Θα πρέπει όμως πρώτα να δούμε τους συνεργάτες του,
    μην την πατήσουμε όπως αυτήν την τετραετία…!! π.α

  4. Ο Νίκος Λόης μπορεί να μην είναι τέλειος αλλά δεν έχει τις προθέσεις που έχουν κάτι άλλοι που μας έκαψαν όλα αυτά τα χρόνια και οι πολιτικές ήταν ξεκάθαρο από πήγαζαν. ας μην τα γκρεμίζουμε όλα με μια καλόπιστη κριτική μπορεί να πάει και καλύτερα ο Λόης

  5. όταν οι περισσότεροι για να πάνε σε μια παράταξη παζαρεύουν θέσεις ο Νίκος Λόης το 2006 για να πάει στην παρέμβαση του Γκίωνη έθεσε ως όρο την κατασκευή του πυροσβεστικού σταθμού στην Περαχώρα. Αυτά ας μην τα ξεχνάμε γιατί κάνουν την διαφορά

  6. O LOHS TO PAIZH PADOU XEROLAS KAI EXEI KATADHSH GRAFIKOS…. ENO EINAI DIKHGOROS, ENAI GMOSTHS KAI PARAGODAS, TOURISMOU, POLITISMOU, POLITIKOU, EKPROSOPOU TOU DHMOU GIA DHMOSIES SXESEIS,ATHLITISMOU !!, SYNEDRIKOU TOURISMOU,SYGHNIOLOGOU,THALASIOU TOURISMOU ME EIDIKOTHTA TIS MARINES,KAZINOLIOLOGOU, SYDAGMATOLOGOU,KARVANOLOGOU,FIESTILOGOU,KALISTHOLOGOU, MONAXIKOU EKPROSOPOU TOU DHMOU STO EXOTERIKO,EKPROSOPOU SE TOURISTIKES EKTHESEIS,KLP.. KAI EINA ENA …DIKHGOROS…..GIA XANADIAVESTETA..SKEFTHTE TA EXEI KANH OLA AFTA !!!!!!-VAGELHS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog