Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ : ΡΕΜΑΝΤΑΣ, ΜΑΡΚΕΛΟΣ

- Advertisement -

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ : 
ΡΕΜΑΝΤΑΣ ΜΑΡΚΕΛΟΣ

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κ. Μάρκελλος μάλλον ξεχνάει ότι ήταν Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου επι Γκιώνη όταν ο κ. Στεργιώτης έκοβε χέρια.. μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν έχει περάσει και καμιά 10ετια, το 2006 ήτανε κ. Μάρκελλε.

    Πολύ εύκολα μας λέτε να κλείσει το μαγαζί μπλα μπλα μπλα και να μην υποκληθούμε στο Καζίνο.. μπλα μπλα μπλα μπλα… και να μεινουν στο δρόμο 1380 εργαζομένοι μπλα μπλα μπλα μπλα…

    Όταν μένεις έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρεις λέει ο λαός μας πολύ σοφά…
    Το παρελθόν ξεχνιέται ε;;; Νομίζετε… όλοι κρινόμαστε γι' αυτό.. Πόσο μάλλον αυτοί που θέλουν να λέγονται πολιτικοί παράγοντες.

    Έλεος πια.. Νομίζουν όλοι ότι μπορούν να πάρουν άφεση αμαρτιών επειδή κάποια στιγμή στην ζωή τους αποφασίζουν να φωνασκούν απλά και χωρίς νόημα!

  2. Ευτυχώς που υπάρχουν και πατριώτες σαν το Μαρκελο, τέτοιους θελουμε και όχι κάτι άλλους πρώην συμβούλους με μαγαζιά επίδη ήταν προμηθευτές τα ξεπουλουσαν ολα μπροστά στο συμφερον τους!!!!

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΚΕΛΟ…Να μην ξεχασουμε να σου πουμε Χρονια Πολλα Γιωργο.Σαν σημερα,πριν 32 χρονια επιτελους ηρθε η ανασταση στην χωρα με την μεγαλειωδη νικη του ΑΝΔΡΕΑ.Και μαζι του,γιορτασαν ολοι αυτοι που εκδημοκρατησαν καθε χωριο,καθε πολη στην Ελλαδα,Δημιουργοντας τις τοπικες,και κυριως τις κλαδικες οραγνωσεις απο οπου μπορουσες να παρεις το χαρτι του κομματοσκυλου για να πιασεις δουλεια στην τραπεζα,στο Τ Τ,η οπου αλλου θα επεφτε τηλεφωνο απο τους "κλαδικους"…Ακομα και σημερα,οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν λογο στα δημοτικα δρωμενα. !!! Εξω απ`την ΕΟΚ,εξω απο το ΝΑΤΟ,εξω το ΚΑΖΙΝΟ απο την πολη μας…για να εχουμε να λεμε.

  4. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι ρε γλυφτη 12:37 Μαρκελοι και πατριώτες και ας υπήρχαν κλαδικές, τους προσκυνημενους πετσοκοψαν,!!! ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΕΞΙΟΣ!!!!!

  5. Πρωην δεξιος και μετα Πασοκ να υποθεσω μεγαλε? Μην ντρεπεσαι,δεν πειραζει,πεστο καθαρα…Για το ποιος ειναι γλυφτης,ασε να το κρινουν καλυτερα οι ετεροι σχολιαστες.

  6. Να σας φρεσκάρω λίγο την κοντή μνήμη σας.Πρόεδρος του δημ.συμβουλίου ο κ.Μάρκελλος τις πιο "σκληρές"μάχες τις έδωσε με πολίτες του δημοκρατικού χώρου,υπερασπίζοντας με σθεναρότητα τις επιλογές Γκιώνη. Δέστε κανα βίντεο για του λόγου το αληθές.Βρέθηκε απέναντί του μόλις κατέβηκε από την έδρα.Δημοκράτης του γλυκού νερού.Φωνάζει όταν δεν έχει εξουσία.Όταν τρώει δεν μιλάει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog