Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τραγική και θλιβερή ήταν η πρώτη παρέμβαση της Μαρίας Σπυράκη στο ευρωκοινοβούλιο

- Advertisement -

Οι πρώτες της κουβέντες ήταν να απευθύνει έκκληση στην ΕΕ και στον πρόεδρο της Κομισιόν, να ενισχύσουν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και της ΝΔ «γιατί χρειάζεται στήριξη στην προσπάθειά της να ιδιωτικοποιήσει την ΔΕΗ, κόντρα στους συνδικαλιστές και στην Αριστερά»!

Ούτε η ΕΡΕ τη δεκαετία του 1960 ή ο Συναγερμός του Παπάγου τη δεκαετία του 1950 δεν μιλούσε με τέτοια δουλικότητα στον ξένο παράγοντα και να ζητά την παρέμβασή του εναντίον του ελληνικού λαού που αγωνίζεται για την υπεράσπιση της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας του. Μόνον η φράση του Κανελόπουλου προς τον Αμερικανό εκπρόσωπο, «Ιδού ο στρατός σας» μπορεί να παραβληθεί με την προκλητική δήλωση της Μαρίας Σπυράκη. Το τραγικό είναι ότι η Σπυράκη (για χρόνια ρεπόρτερ του Μέγκα από όπου άντλησε την αναγνωρισιμότητα) είναι νέα ευρωβουλευτής η οποία υποτίθεται θα ανανεώσει τη ΝΔ και την πολιτική.

Το γεγονός ότι μιλούσε από γραπτό κείμενο, αποδεικνύει ότι αυτή είναι η πολιτική της διαπαιδαγώγηση και η πολιτική της άποψη, να καλεί τους ξένους να επέμβουν (πως άραγε;) για να εμποδίσουν τον ελληνικό λαό να αποφασίσει (είτε με δημοψήφισμα όπως ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ είτε μέσω της Βουλής που θα τον εκπροσωπεί) για ένα θέμα εσωτερικής πολιτικής. Αποδεικνύεται επίσης ότι η πολύπειρη πρώην ρεπόρτερ δεν έκανε κάποιο παιδαριώδες λάθος που θα έκανε ένας εικοσάχρονος νεαρός πολιτικός λόγω άγνοιας. Εκτός πιά κι αν μετά από δεκαετίες στο πολιτικό ρεπορτάζ, αυτό είναι το συμπέρασμά της: Για να κάνει καριέρα η ίδια στη Δεξιά, πρέπει να συναγωνίζεται και να ξεπερνάει σε δουλικότητα όλους τους παλαιότερους συναδέλφους της στη ΝΔ, ώστε να την προσέξουν και να την προωθήσουν οι ξένοι στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Είναι θλιβερό για όλους τους Έλληνες να εκπροσωπούνται στην ευρωβουλή, από έναν τέτοιο εθελόδουλο πολιτικό και να σχηματίζουν οι ξένοι την εντύπωση ότι όλοι οι Έλληνες ιδίως οι νέοι πολιτικοί είναι τέτοια εξανδραποδισμένα άτομα που γλείφουν σαν τα σαλιγκάρια για να ανέβουν. Θλιβερότερο για τους δημοσιογράφους και για την δημοσιογραφία. Σε τέτοια άτομα είχαν εμπιστευθεί την ενημέρωση του ελληνικού λαού τα μεγάλα συστημικά μέσα ενημέρωσης, όπως είναι το Μέγκα.

Η αηδία και η αποστροφή του ελληνικού λαού, ας γίνει μάθημα στους υπόλοιπους ευρωβουλευτές της ΝΔ, κι ας διαχωρίσουν δημόσια τη θέση τους από τέτοιες τοποθετήσεις οι οποίες φέρνουν στη μνήμη μαύρες εποχές εθελόδουλων Ελλήνων που προσέφεραν γήν και ύδωρ, ακόμα και χωρίς να τους το ζητήσουν.

πηγή*

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπερα σε ολους.
    6 41 ο,τι γραφει ο TALIBAN ειναι εγγυηση.ξερει ποτε να μιλησει και πως… Τaliban συνεχισε ακομα πιο δυνατα τα καυστικα σου σχολια.να εισαι καλα.

  2. Βρε Taliban ποτε προλαβες να απαντησεις ποτε να σχολιασεις και στα αλλα θεματα…εισαι απιστευτος.ΕΓΓΥΗΣΗ λεμε.καληνυχτα.
    ΙΩΑΝΝΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog