Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αναγνώστης για SPA Λουτρακίου

- Advertisement -

Ομορφα και ενδιαφεροντα ολα αυτα και πολυ καλα κανει και διαφημιζεται το Σπα και ο Δημος γενικοτερα σε εκθεσεις οπως αυτη.
Tωρα ομως αρχιζουν τα δυσκολα για το Σπα και αναφερομαι στο οτι τελειωσε η τουριστικη σεζον, εφυγαν οι τουριστες (Ρωσοι και αλλοι) και πλεον θα πρεπει να δουλεψει ουσιαστικα με τους εγχωριους πελατες….

Εξ οσων γνωριζω, δεν υπαρχει μεχρι σημερα (στα 4 χρονια δημαρχιας Λογοθετη αλλα και στο 2 μηνο δημαρχιας Γκιωνη) σοβαρη και στοχευμενη προωθητικη προβολη και καμπανια για τον εσωτερικο τουρισμο και τους επισκεπτες του Σαββατοκυριακου. Ακομα και σε γειτονικες πολεις (Κορινθος, Ναυπλιο, Τριπολη, Πατρα) πολλοι αγνοουν την υπαρξη του Σπα!!!
Οι συλλογοι των απανταχου συνταξιουχων και των ΚΑΠΗ που περυσι υπηρξε το βασικο γκρουπ πελατων, δεν πρεπει να θεωρουνται το πελατολογιο που θα πρεπει να εχει ενα απο τα πιο συγχρονα Σπα της Ευρωπης.
Ελεος! Δεν υποτιμω την 3η ηλικια, την σεβομαι, αλλα δεν πρεπει να ειναι αυτος ο πελατειακος στοχος σε ενα συγχρονο Κεντρο Ευεξιας!
Δειτε τι γινεται σε ολο τον κοσμο και στην Ευρωπη (Βισυ, Μπαντεν-Μπαντεν, Μπαθ, κτλ.).
Ας ελπισουμε οτι η νεα διοικηση-δημοτικη αρχη το εχει ηδη αντιληφθει και θα πραξει οσα απαιτουνται.
Ειναι κριμα αυτο το στολιδι να υπολειτουργει και στην ουσια να μην ειναι ανταγωνιστικο.
Το γυμναστηριο κλειστο, το εστιατοριο επισης, το καφε του ισογειου μοιαζει με ΚΑΨΙΜΙ στρατοπεδου, κατι πρεπει να γινει με ολα αυτα.
Το καλοκαιρι η εξωτερικη πισινα γιατι να ειναι 4 μηνες κλειστη? “Έγκλημα” διεπραξαν οσοι το αποφασισαν.
Μιλαμε για πραγματα που σε καθε αλλο μερος του κοσμου θα ηταν αυτονοητα, εδω γιατι δεν τα κανουμε?

Ευχαριστω που φιλοξενειται την αποψη μου.
Με τιμη,
Δ.Γ.
ενας ετεροδημοτης (εξ Αθηνων) αρκετα συχνος επισκεπτης του ΣΠΑ

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ κ. Δ.Γ.
    Μάλλον είσαι από τους προνομιούχους αυτού του κράτους που δεν τους έχει αγγίξει η κρίση γιατί συγκρίνεις τους πολίτες των 6 εκατ. Ελλήνων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, με τους Ελβετούς και τους Αυστριακούς που διαθέτουν από τα μεγαλύτερα εισοδήματα στον κόσμο (ανα κάτοικο). Δεν γνωρίζω εάν εργάζεσαι και που, αλλά πριν κάνεις υποδείξεις το σωστότερο θα ήταν να αφήσεις σε αυτούς που γνωρίζουν την κατάσταση να χειριστούν τα θέματα που θίγεις όπως μπορούν ή καλύτερα όπως οι κάκιστες οικονομικές συνθήκες τους αναγκάζουν. Και μην ξεχνάς (αφού λές πως είσαι πελάτης) πως για να γίνουν όλα αυτά απαιτούνται έξοδα που οπωσδήποτε πρέπει να καταλήξουν σε αύξηση των τιμών. Κλείνοντας λοιπόν σου προτείνω να αρχίσεις να επισκέπτεσαι τα σπα των Αθηνών που είναι σαφώς απλησίαστα και διαθέτουν σύγχρονα εστιατόρια και καφενεία.
    Α.Π. Ένας δημότης που δεν το παίζει ξερόλας

  2. "το σωστότερο θα ήταν να αφήσεις σε αυτούς που γνωρίζουν την κατάσταση να χειριστούν τα θέματα που θίγεις όπως μπορούν ή καλύτερα όπως οι κάκιστες οικονομικές συνθήκες τους αναγκάζουν".

    Μαλιστα… βρε ξεκαρφωνεστε μονοι σας εκει στο ΣΠΑ.
    Γιατι ΑΠ θιχτηκες? μηπως δε σε λενε ΑΠ αλλα αλλιως και εχεις καποια σχεση με το ΣΠΑ? μηπως σας βολευει και καλα η οικονομικη κριση για να εχετε εκει στο ΣΠΑ τον πηχη χαμηλα και να περνανε οι μερες ξενοιαστα με καραμελα και δικαιολογια την κριση? τι σε πειραξε σε αυτα που εγραψε ο φιλος? επειδη λεει αληθειες? επειδη αυτες πονανε? επειδη σας χαλαει την βολεψη σας?
    Και η Ταυλανδη ειναι απο τις φτωχοτερες χωρες του κοσμου οσον αφορα τους κατοικους της και ο τουρισμος της εχει απογειωθει… Ευχομαι συντομα η νεα δημοτικη αρχη να παρει την κατασταση στα χερια της και να προβει σε εκκαθαρισεις καθε μορφης!!!

  3. πολύ σωστό άρθρο
    για το σπά υπάρχει μηδενική προβολή εδώ εντος της πολης δεν έχει ταμπέλες θα το ξέρουν στο Ναύπλιο
    Έχουμε 1 στολίδι και δε το εκμεταλευόμαστε

  4. το γεγονός πως η εταιρεία δεν έχει μαντίλι να κλάψει και για αυτό δεν προβάλλεται με τους συνήθεις τρόπους αλλά προσπαθεί όπως μπορεί να βγεί προς τα έξω μέσω των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης δεν μας λέει κάτι…το γεγονός ότι δεν ξέρει κανείς αν η επιχείρηση θα υπάρχει άυριο το πρωί που λέει ο λόγος έτσι καταχρεωμένη όπως είναι δεν σας λέει κάτι!!! τα στραβά όλοι τα βλέπουμε και τα σχολιάζουμε κατα το δοκούν, όμως όλα τα νομίσματα έχουν 2 όψεις και καλά θα είναι να τις υπολογίζουμε και τις 2 πριν κρίνουμε το οτιδήποτε

    Δημότης Λουτρακίου

  5. πρέπει να βοηθήσουμε όλοι την αξιοποίηση του σπα Λουτρακίου,επέκταση λειτουργίας και την χειμερινή περίοδο δεν είναι άσχημη ιδέα, διαφημίζοντας εγχωρίως και διεθνώς, όσοι αγαπάμε το Λουτράκι. φλκ Γ.Κ

  6. Φιλε ΔΗΜΟΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ αν η επιχειρηση δεν εχει μαντηλι να κλαψει οπως λες, ας εδινε την λειτουργια του ΣΠΑ σε ιδιωτη, ή τον εργολαβο, ισοφαριζοντας εν μερει το χρεος που εχει προς αυτον ή τελος παντων σε οποιοδηποτε αλλο με διεθνη διαγωνισμο!
    δεν μου λενε τιποτα οι δικαιολογιες που προβαλλεις!
    αν δεν μπορουν οι ιδιοι να το λειτουργησουν σωστα και επαγγελματικα, ας εκχωρησουν το μανατζμεντ σε εταιρεια και ας εισπρατει ο Δημος ενα ετησιο ενοικιο.
    Λυσεις υπαρχουν πολλες, διαφημιση ομως μονο μεσω Facebook, σε ΚΑΠΗ και σε χασαποταβερνες της περιοχης μαλλον παραπεμπει σε καταντια…

    Ενας επισης Δημοτης (με ανοικτο μυαλο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog