Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συγκέντρωση ελαιόλαδου για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κορινθίων

- Advertisement -

Στα πλαίσια της Κοινωνικής του πολιτικής, ο Δήμος Κορινθίων, ευαισθητοποιημένος από τα προβλήματα της καθημερινότητας και συναισθανόμενος τις δυσκολίες που βιώνουν οι συμπολίτες μας λόγω της οικονομικής κρίσης,….
θεωρεί μείζονος σημασίας την στήριξη των οικονομικά αδυνάτων οικογενειών που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και την ανέχεια. Μέσω της σύστασης και λειτουργίας του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», επιδιώκεται η τοπική παρέμβαση με την παροχή ειδών σίτισης καθώς και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης.
Μεταξύ αυτών, είναι και το λάδι  το οποίο αποτελεί βασική καθημερινή τροφή στη διατροφική αλυσίδα των συνανθρώπων μας. Γι΄ αυτό τον λόγο καλούμε όσους θέλουν και μπορούν, να συνδράμουν στην προσπάθεια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας με τη διάθεση περισσευούμενης ποσότητας ελαιόλαδου, στους αναξιοπαθούντες συνδημότες μας.
Σε περίπτωση λοιπόν που κάποιος συμπολίτης μας επιθυμεί να προσφέρει ελαιόλαδο, αφού για κάποιες οικογένειες ίσως αποτελεί είδος πολυτελείας, έχει την δυνατότητα, είτε να αφήσει  μια ποσότητα στα ελαιοτριβεία, είτε να την παραδώσει κατευθείαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 27413 / 62114 – 62112 – 61022
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την  πολύτιμη στήριξη σας  και για την ενίσχυση της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κορινθίων, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες ευπαθών κοινωνικών ομάδων που χρήζουν άμεσης στήριξης και βοήθειας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog