Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Νίκος Ρωμανός πρέπει να πεθάνει !

- Advertisement -

Ο Νίκος Ρωμανός είναι ένα βουτυρόπαιδο που σηκώθηκε από τον καναπέ του πήρε τα καλάσνικοφ, έφτιαξε μια συμμορία, λήστεψε, απήγαγε και σκότωσε ανθρώπους.

Όχι μόνο αυτό αλλά τώρα προσποιείται ότι θέλει να σπουδάσει τάχα‘μ δήθεν αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει σκοπό να αποδράσει και να ξαναληστέψει και ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα κάνει. Καλύτερα λοιπόν να πεθάνει να γυρίσουμε πίσω στις δουλειές μας, να δούμε ποια θα είναι η δόση από την Τροϊκα ώστε να τη «βγάλουμε» για το επόμενο εξάμηνο. Εξάλλου καλύτερα να πεθάνει για να μην χρειάζεται να τον συντηρούμε με χρήματα του Δημοσίου.

Η παραπάνω παράγραφος αποτελεί συμπυκνωμένα και λακωνικά τις απόψεις μιας, δυστυχώς, σχετικά μεγάλης μερίδας της κοινωνίας για τον αναρχικό, απεργό πείνας και φυλακισμένο Νίκο Ρωμανό. Απορώ με το θυμό της κοινωνίας απέναντι σ’ έναν άνθρωπο που λήστεψε περίπου 180.000 ευρώ. Απορώ γιατί δεν έχω δει τον ίδιο θυμό για τα 2.000.000.000 ευρώ που απέφυγε να πληρώσει στο Δημόσιο ο μεγαλοκατασκευαστής Βωβός. Απορώ γιατί δεν είδα τον ίδιο θυμό στην υπόθεση Λαυρεντιάδη, που κόστισε σχεδόν 2.000.000.000 ευρώ στη χώρα μας. Γιατί όχι ο ίδιος θυμός για τη μη αξιοποίηση της «Λίστας Λαγκάρντ» ; για τον Τσουκάτο και το σερνόμενο σε μια βαλίτσα 1.000.000 ευρώ; για τον Μαντέλη και τις 200.000 ευρώ; για τον π. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργόπουλο; Γιατί δηλαδή δεν εκφράζουμε τον ίδιο θυμό για χρήματα που καλούμαστε ΕΜΕΙΣ να πληρώσουμε σε λογαριασμούς άλλων ;!

Να συνεχίσω με το να ρωτήσω γιατί δεν είδα τον ίδιο θυμό που απωλέσαμε την εθνική μας κυριαρχία, που απωλέσαμε βασικά εργασιακά δικαιώματα, που απωλέσαμε συντάξεις, μισθούς, σχολικά και πανεπιστημιακά βιβλία και δωρεάν εξετάσεις σε νοσοκομεία, στο όνομα ενός χρέους. Δεν διέκρινα τον ίδιο θυμό από αυτό το μέρος της κοινωνίας που καταδικάζει σήμερα, χωρίς να κρίνει και να εξετάζει σχολαστικά, την περίπτωση του Νίκου Ρωμανού, αλλά αντιθέτως παρατήρησα είτε να σιγοντάρει τις επιλογές της συγκυβέρνησης είτε τις αντίστοιχες των κομματικών της δορυφόρων που ενίοτε σηκώνουν και σημαία ανεξάρτητου φορέα, για τα μάτια του κόσμου.
Δεν χρειάζεται να προβώ σε υπενθύμιση άλλων βασικών δημοκρατικών δικαιωμάτων και στοιχείων που μας τα πήραν βίαια.. παρότι πρόγονοί μας έχυσαν αίμα γι’ αυτά. Σήμερα ο θυμός που δεν εξέφρασε μέρος της κοινωνίας για όλα αυτά τα παράλογα, παράνομα και αντεθνικά που γίνονται στο όνομα της εξυπηρέτησης ενός χρέους, έχει μετατραπεί σε χυδαιότητα απέναντι σ’ έναν άνθρωπο που με λανθασμένο (κατ’ εμέ) τρόπο εξέφρασε το θυμό του.

Τον εξέφρασε αυτόν το θυμό (που προέρχεται από πολιτικές πεποιθήσεις και βίαια, εφηβικά βιώματα), συλλήφθηκε γιατί παρανόμησε, βασανίστηκε με τρόπο που ούτε αιχμάλωτοι πολέμου δεν αντιμετωπίστηκαν με τον ίδιο τρόπο σε κάποιες περιπτώσεις και τώρα είναι στη φυλακή και εκτίει ποινή για την παράνομη πράξη του. Τελεία.

Από εκεί και πέρα τι ζητά ένας άνθρωπος φυλακισμένος; Να σπουδάσει. Καταφέρνει να πετύχει λοιπόν την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια και μάλιστα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλει να τον βραβεύσει!! Ο ίδιος αρνείται γιατί ιδεολογικά δεν τον αναγνωρίζει, έχοντας το δικαίωμα να το κάνει. Στη συνέχεια του αρνούνται το δικαίωμα στη σπουδή.

Η επιτομή της παράνοιας: Θέλουν να τον βραβεύσουν για την προσπάθεια, αλλά του αρνούνται το δικαίωμα στην σπουδή. Έκτοτε αυτός ο άνθρωπος, που έχει ζήσει την κρατική καταστολή στο πετσί του κρατώντας στα χέρια του το πτώμα του φίλου του από όπλο παρανοϊκού οργάνου της τάξεως, έχοντας βασανιστεί και μάλιστα πριν την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη, ξεκινά απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμα που το ίδιο κράτος θέλησε να τον βραβεύσει για την προσπάθειά του.
Και πως το χαρακτηρίζετε αυτό το κράτος ; Απάνθρωπο ; Εκδικητικό ; Δημοκρατικό ; Πρόνοιας ;Το αφήνω σ’ εσάς. Το κράτος ωστόσο οφείλει, για να λέγεται έστω κράτος, να σωφρονίσει έναν άνθρωπο, οποιονδήποτε άνθρωπο. Ιδιαίτερα στην περίπτωση που αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί να γίνει καλύτερος, να προοδεύσει, να μην χαθεί στην καταχνιά ενός σκοτεινού κελιού, ένα κράτος πρέπει να δώσει το εφαλτήριο ώστε να γίνει «καλύτερος».

Η υπόθεση του αναρχικού, απεργού πείνας και φυλακισμένου Νίκου Ρωμανού, δεν είναι «θέμα Αναρχίας». Αποτελεί και μόνο αποκατάσταση της καταστρατηγημένης Δημοκρατίας στην οποία ζούμε και της μετατροπής του Συντάγματος και των Νόμων από πλαστελίνη, που μορφοποιείται και αλλάζει ανάλογα με τα συμφέροντα που χρειάζεται να εξυπηρετηθούν όπως αναφέρω στη δεύτερη παράγραφο, σε θεμέλιο, συμπαγή και σταθερό λίθο μιας ευνομούμενης κοινωνίας.
Προσωπικά θα ήθελα ο Νίκος Ρωμανός να μην είχε πάρει το καλάσνικοφ αλλά να δρούσε καθαρά και μόνο πολιτικά και καθότι τον διακατέχουν ηγετικά στοιχεία να πρόσφερε υπομονετικά και με συλλογική συμμετοχή το δικό του λιθαράκι στην αέναη προσπάθεια κατά της εκμετάλλευσης ανθρώπων από ανθρώπους.

Άλλοι θα ήθελαν «να πεθάνει επιτέλους» για να ησυχάσει η συνείδησή τους που τόσο πολύ ταρακουνήθηκε από την πράξη του και να γυρίσουν στην «ομαλότητα» και τη «σταθερότητα».
Το τι θα θέλαμε βέβαια όλοι εμείς για το Νίκο Ρωμανό είναι άνευ ουσίας, γιατί δεν καθορίζουμε εμείς τη ζωή του, (όπως κάποιοι θα ήθελαν) αλλά ο ίδιος και μόνο αυτός. Το να προβαίνει ένας μέρος της κοινωνίας σε δίκη προθέσεων για το λόγο που ζητά το αναφαίρετο δικαίωμά του στη σπουδή είναι ως επί το πλείστον… μικρονοϊκό.

Υ.Γ. 1) Αλήθεια τόσο πολύ μπορεί να κλονίσει τα «θεμέλια» της κοινωνικής συνείδησης ένας 21χρονος αναρχικός ληστής;
Υ.Γ. 2) Πώς γίνεται ένας Υπουργός Δικαιοσύνης να δίνει «ελαφρυντικά» σε έμπορο ναρκωτικών και να αρνείται τη σπουδή σ’ ένα «ληστή» ;
Υ.Γ. 3) Απορώ τέλος πώς γίνεται ένας οπλοφόρος με καλάσνικοφ (ανεξάρτητα εθνικής καταγωγής) να ανοίγει πυρ αδιακρίτως εναντίον θαμώνων μπαρ στον Πειραιά αλλά να τυγχάνει όλων των προνομίων του Νόμου που την ίδια στιγμή αποκλείονται από το Νίκο Ρωμανό ;

πηγή*

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχως που η ζωη του ειναι στα χερια του* ,γιατι οι ελληνες θα του ειχαν κοψει το κεφαλι κρεμοντας το σε κανενα φανοστατη ως τροπαιο και παραδειγμα προς αποφυγη…

    *το "δημοκρατικο "κρατος της αδυσωπιτης καταστολης ,προσπαθει ακομα και αυτο το δικαίωμα να του αφαιρεση ,νε πρακτικες του κολαστηριου γκουανταναμο ,ψάχνοντας τροπους αναγκαστικης σιτισης…ευτυχως υπαρχουβ γιατροι πογ τιμουν τον ορκο τους και ολοι μαζι περα και πανω απο κομματικους φορεις ,με ενα στομα ειπαν οχι στην απανθρωπη αυτη πρακτικη….

  2. ΑΣΤΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ..ΓΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ .ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ .ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ? ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΤΡΟΦΕΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ 5ΑΣΤΕΡΟ .?.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ !!!!ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟΙ ΤΟΥ ..ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ . .ΗΘΕΛΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ . ΑΣ ΕΚΤΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ .

  3. Σωστά τα λεει ο ΄ποιητής'
    Επειδή ψηφίσαμε απατεώνες πολιτικούς που στηρίζουν λαμόγια 'επιχειρηματίες΄ να βγάλουμε τους ληστές/ τρομοκρατες/ δολοφονου απο τις φυλακές και να τους στειλουμε για σπουδες!!
    Ο Ρωμανός θα κατανολησει πως δεν ήταν σωστό να οπλοφορει, να ληστευει και να απαγαγει κοσμο…εξάλλου το παιδί εχει μετανιωσει για την παραβατική συμπεριφορά του ( εδω γελάμε) και οι γονείς του το ιδιο (εδω γελάμε διπλά)
    Θα είναι μεγάλο λάθος λοιπον να μην ΄σπουδασουμε΄ εναν τετοιο λαμπρο νέο ! Οσοι έχετε ελευθερες κορες, μπορείτε να τον κάνετε και γαμπρο!
    Ας αφησουμε τα παραμυθια! Κανείς δεν του αρνηθηκε τις σπουδες! Προταθηκαν τροποι εναλλακτικοι για να παρακολουθει τα μαθηματα, μεσω διαδικτιου! Οπως και να εχει ειναι ένας ληστης/τρομοκρατης που δεν δηλώνει καν μεταμέλεια!
    Στο κάτω- κάτω οι περισσοτεροι απο αυτους που παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά συνήθως δυσκολα παιδικά χρονια ειχαν! Να τους βγάλουμε εξω ολους? Γιατι μας πρηζετε με τον Ρωμανο? Αντε μια βολτα στην φυλακή ανηλικων να δειτε ποσα παιδιά υπάρχουν που πρεπει να υποστηριξουμε! Τόσος ντορος μονο και μόνο γιατι ειναι αναρχικός και τρομοκρατης!
    Ας κανει την απεργα πεινας και διψας και αερα αν θελει. Φυσικά ειναι δικαιωμά του. Ας τον γυρισουν στο κελί του, να συνεχισει τον εκβιασμο του απο εκεί! Αν και αυτο δεν δινει την δυνατοτητα διαφημισης, στυλ βγαινω παραθυρο και φωτογραφιζομαι με την γροθια σηκωμένη!
    Υπατία

  4. ΝΑΙ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ, ΚΑΚΟΤΡΟΠΟ ΑΝΑΓΩΓΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ.

    ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ .
    ΠΑΡΕΕΣ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΦΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΠΛΑ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ!!ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ.Ο ΚΑΘΕ ΡΩΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΙ.
    ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ
    Κ,ΠΕΤΡΟΥ

  5. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΘΥΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΛΕΦΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

  6. καλη μου Υπατια

    το αρθρο προφανως δεν απευθυνεται στο συναφι σου…δεν περιμενε κανεις να κατανοησεις το τι "λεει" ο ποιητης, και οχι το τι "γραφει"…αλλωστε εσεις φωναζετε για καποιους αλλους που ειναι στην φυλακη, ως πολιτικοι κρατουμενοι απο οτι λετε…καποιοι δολοφονοι παρανοικοι νοσταλγοι των SS…οποτε κατανοω την αγανακτηση και την συγχυση…

  7. Να χαιρεστε την αστικη σας δημοκρατια με τον νομο περι ευθυνης υπουργων…

    Κακομοιρα ανθρωπακια που δεν παραδεχεστε την δειλια σας.

  8. Οι νομοι που υπερασπιζεστε τον αθωωσαν για την δηθεν συμμετοχή του στους πυρηνες…

    Οποτε αποφασιστε, εχετε εμπιστοσύνη στο συστημα που το υπερασπιζεστε τοσο σθεναρα ή οχι;

    Γιατι εμεις τα αναρχοκουμμουνια δεν εχουμε, οποτε παρτε θεση… σωστα υπατια φον γκεμπελς;

  9. πας μη κουμουνιστής ή αναρχικός ίσον φασίστας και χρυσαυγίτης!ωραία λογική.Καλά σας τα είπε η Αλέκα χθες!Οι γητευτές των αγορών!

  10. Δεν εχετε καταλαβει κατι ολα γινονται για να ασχολουμαστε με αυτο και αυτοι ολοι στη βουλη να ψηφιζουν νομους εις βαρος του Ελληνικου λαου αβερτα κουβερτα καθε φορα που ειναι να ψηφιζουν νομους η να κανουν κατι αλλο παντα βρισκουν τροπο να γινεται κατι και να μας αποσπανε τιν προσοχη ολων για αυτο ολα φτιαχτα ειναι απο τους ιδιους

    Καταλαβες Υπατια γιατι γινονται ολα αυτα τοσο μυαλο θελει να το καταλαβεις εχεις σπουδασει κιολας

  11. Οπως τιμωρησαν τον Χριστοφορακο ενα πραμα, που οι αστυνομικοι σωματοφυλακες του κουβαλησαν τις βαλιτσες στο αεροδρομιο.
    Ποια η ζημια;;5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ .Α ρε βλακα Ρωμανε αντι να κανεις καμια εταιρια σαν τον μιστερ energa ,να φεσωσεις το δημοσιο με εκ € και να εχεις για δικηγορο τον Μπαλτακο τον Βοριδη και ποιος ξερει ποιον αλλο πατριωτη.

  12. Ασε που με τον βοριδη θα ειχε και σωματοφυλακα μαζι…και ετσι και τον απειλουσε κανενας θα εβγαζε ο σουπερ βοριδης το τσεκουρι του θα του επαιρνε το σκαλπ ωσαν αλλος τζερονυμο…πολυ βλακας τελικα ο ρωμανος οντως…

  13. Καθεστε κ συζητατε για εναν εγκληματια …ας παρουμε ολοι απο ενα καλασνικοφ κ παμε γ ληστειες κ τρομοκρατικες ενεργειες τοτε..αφου καποιοι θεωρουν οτι ειναι τοσο φυσιολογικα αυτα..γαμ@ τις επαναστασεις μιλαμε !!!

  14. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σας κ.Μπαλωτή. Ο Ρώμανος είναι ένας εγκληματίας, δεν μπορεί να σουλατσάρει στα πανεπιστήμια και να πίνει καφεδάκια σαν να μην τρέχει τίποτα, ας πληρώσει το τίμημα των πράξεων του. Εάν επιθυμεί να σπουδάσει ας το κάνει με μαθήματα εξ αποστάσεως, πολύ άνθρωποι διαλέγουν αυτόν το τρόπο σπουδών, με μία κάμερα στην αίθουσα και live streaming θα είναι σαν να βρίσκεται εκεί. Το δικό σας το παιδί θα θέλατε να είναι συμφοιτητής με τον Ρωμανό και να κάθονται δίπλα δίπλα; Όσο για τα παραδείγματα σας περί διαφόρων που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα, το έγκλημα του ενός δεν πάει σε σύγκριση με το έγκλημα ενός άλλου και οι δύο πρέπει να πληρώσουν για τις επιλογές τους. Επιπλέον για το ταμπού με το Καλάσνικοφ αν μια σφαίρα από το όπλο του Ρωμανού σκότωνε κατά λάθος έναν αθώο πολίτη θα γράφατε το ίδιο άρθρο;

  15. 5:26 μ.μαν μια σφαίρα από το όπλο του Ρωμανού σκότωνε κατά λάθος έναν αθώο πολίτη… και η γιαγια μου ΑΝ ειχε ροδοε θα ηταν πατινι

  16. Kαι τα θυματα του η τα παραλιγο θυματα του μπορει να θελουν να σπουδασουν η να σουδασουν τα παιδια τους. Δεν πηραν ομως το οπλο να παρουν με την ΒΙΑ το προιον του κοπου των αλλων, αλλα δουλεψαν και δεν ξερω αν ο Κ.Ρωμανος τους εδωσε μια 2η ευκαιρια σαν αυτη που τωρα ζηταει.
    Αν θελει να σπουδασει ας το κανει μετα απο την φυλακη ….. Αλλα και να μην σπουδασει μια χαρα θα τα παει ….ας ειναι καλα τα θαυμασια κοινωνικα δυκτυωμενα φιλαρακια του που τον συμβουλεψαν να κανει απεργια πεινας, και του δινουν δημοσιοτητα και στηριξη. …. .. Μπραβο παιδια μου !! Ολοι στους δρομους !! Κλεψτε ληστεψτε καντε οτι θελετε !! εμεις ειμαστε εδω !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog