Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αναγνώστης:Να πούμε και ένα μπράβο ρε παιδιά..

- Advertisement -

Έχετε παρατηρήσει την εικόνα της παραλίας Λουτρακίου το τελευταίο διάστημα;…

Έχετε διαπιστώσει ότι γίνονται συχνότατοι έλεγχοι για το παρεμπόριο και τους παράνομους μικροπωλητές που κάποτε κατέκλυζαν την όμορφη παραλία μας;
Πλέον όλα αυτά είναι μια μακρινή εικόνα και ”ο κύριος υπαίτιος” για την τωρινή κατάσταση δεν είναι άλλος από τον διοικητή του Α.Τ.Λουτρακίου κο Ευάγγελο Πιπέρη και εννοείται όλη τη δύναμη(έστω και μικρή)του τοπικού τμήματος.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που γίνεται και βοηθά τους επαγγελματίες της πόλης γιατί τις δύσκολες οικονομικές εποχές που ζούμε όλοι μας έχουμε ανάγκη ακόμα και το ένα ευρώ.
@Αντώνης Μ.

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εμαθα σημερα οτι η αστυνομια ειρθε σε συμφωνια και με τις εταιριες για τις διανομες στα μαγαζια εως τις 9.οο το πρωι.αν αληθευει δυο φορες συγχαρητηρια.τωρα το ΚΤΕΛ Δημαρχε.

  2. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ…Κ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ Κ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!

  3. Ενα ακομα θετικο η ευκολη σταση για λιγο στην πλευρα που απαγορεύεται το παρκαρισμα
    Τωρα οσοι ερχονται απο Σχινο Πισια Περαχωρα Ισθμια κ αλλα μερη εχουν ευκολη προσβαση στα καταστηματα

  4. Μπράβο στην αστυνομία για τον περιορισμό του παραεμπορίου,εκτός από παράνομο οικονομικά,αυτοί έπιαναν κι όλο το πεζοδρόμιο και μετέτρεπαν τον πεζόδρομο σε παζάρι της ανατολής.

  5. ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ-ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ….ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΕΣ,ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ,ΚΛΠ,ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 90% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΒΕΒΑΙΑ-ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΝΟΜΙΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ….ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ!!

  6. Πρεπει ομως να κανουν και πολλα αλλα, οπως οταν γραφουν για κρανος, να μη γραφουν επιλεκτικα. Ετυχε να παθω για να το κι αυτο.

  7. TORA POY VOYLIAKSAME KAI DEN PATA ANTHROPOS STHN POLI OLA PANE KALLA,MPRAVO VRE PEDIA TA KATAFERATE SINXARITIRIA ,GIA AFTO SAS TO EPITEVGMA, ALLA TORA INE POLI ARGA,H POLH MAS VOYLIAKSE SINXARITHRIA GIA TO KATORTHOMA,

  8. ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΒΡΩΜΑΝΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ.ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΜΟΥΖΑΚΗ ΑΡΧΟΝΤΑ

  9. kyrie VERMISSW GIA TO THEMA THS PARALIAS EINAI TO LIMENIKO YPETHINO .EKEI NA ANAZITISETE EYTHINES .OSO GIA TOYS KAKOMOIROYS MAYROYS DEN EIMASTE YPOXREVMENOI NA TOYS TRWME STI MAPA .KAI ST OKATW KATW EMEIS PLIRWNOYME EFORIES GIA TA PANTA ..AYTOI TI PLIRWNOYN ?

  10. ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ-ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΓΕΜΑΤΟΙ,ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ-ΜΟΝΙΜΩΣ ΓΕΜΑΤΟΙ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.

  11. @Ανώνυμος ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΛΠ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ,Ο ΔΗΜΟΣ,ΚΛΠ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ,ΕΥΝΟΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ-ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ,ΟΥΤΕ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ…ΛΕΩ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ.

  12. ειναι και το παραεμποριο ενα θεμα αλλα αυτη η βρωμια της θαλασσας εδωκαι μια εβδομαδα δεν ενοχλησε κανενα πως θα ελθει ο τουριστας να κανει μπανιο μεσα σε αυτη τη βρωμια αφου δεν ενδιαφερονται οι αρχες ας ενδιαφερθουν οι ιδιωτες τα μαγαζια και ας βαλουν και κανενα σταχτοδοχειο δεν κοστιζει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog