Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Aναγνώστης:”Τροπικο μαυρισμα” στις κερκιδες του κολυμβητηριου…

- Advertisement -

Το κολυμβητηριο Λουτρακιου ειναι ενας συγχρονος χωρος οσον αφορα τις πισινες του που καλυπτουν τα στανταρ που χρειαζεται για να κολυμπουν εκει εκατονταδες παιδια και αθλητες καθημερινα….


Οσο ομως τα παιδια κολυμπουν οι γονεις συνοδοι τους ΛΙΩΝΟΥΜΕ στις μεταλικες κερκιδες με τα καμμενα απο τον ηλιο καθισματα γιατι δεν υπαρχει ιχνος σκιας. Το προβλημα ειναι μεγαλο και οι αρμοδιοι του δημου δεν το εχουν αξιολογησει σωστα (για να μην σκεφτουμε οτι απλα δεν τους νοιαζει καθολου) και ειδικα τις ωρες 2-6 νταλα μεσημερι το να κατσεις να δεις το παιδι σου που εχει την αναγκη να σε βλεπει στις κερκιδες ειναι απλα ΑΦΟΡΗΤΟ !! και οσο η θερμοκρασια σκαρφαλωνει το προβλημα γινεται τεραστιο. Εμεις οι γονεις απλα ζηταμε να φερουν 2-3 μεγαλες ομπρελες για να λυσουμε εστω και με αυτον τον τροπο το προβλημα. Αλωστε ολοι αυτοι οι γονεις ειναι που πληρωνουν στους συλλογους και ετσι μπορει ο δημος να το συντηρησει.

-Να σας δωσω ομως και μια τζαμπα λυση (προταση ενος φιλου) να αφησετε να φερουν ενα αυτοματο πωλητη αναψυκτικων η παγωτων και θα σας δωσουν οσες ομπρελες ζητησετε με τα διαφημιστικα λογοτυπα τους φυσικα και θα ειναι FREE οχι?


Περιμενουμε τις ενεργειες σας….παρακαλω συντομα ομως γιατι ΨΗΝΟΜΑΣΤΕ !!!
- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τι ψάχνεις να βρεις ρε φίλε;
    εδώ γίνονται 3ήμεροι αγώνες με 6 ρώσικες ομάδες,1 κορίνθια και 2 λουτρακιώτικες και δεν πατάει άνθρωπος απ τον δήμο ουτε για 5'.
    όσο υπήρχε οσμή χρήματος κάθε μέρα εδώ ήταν…τώρα το κολυμβητήριο λειτουργεί απ τα παιδιά που δουλεύουν(ήρωες),τους εκπροσώπους των συλλόγων και τους γονείς εθελοντές
    γι αυτό αν θες σκια φέρε μόνος σου μια ομπρέλα όπως κάναμε στους αγώνες

  2. ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ GOOGLE ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ,ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ…ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ…

  3. Δεν ειναι δα και το τρομερο εξοδο για τον Δημο να τοποθετησει 1-2 ομπρελες,αφου εισπραττει και επιβαλλεται να το συντηρει και να το αναβαθμιζει.!!!

  4. ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ..ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ….

  5. ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΝΙΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΙΑΛΛΑ.

    ΕΥΠΙΘΕΣΤΑΤΟΣ

  6. Αμα ο Κακούρος ήταν ο καλύτερος αντιδήμαρχος του Λογοθέτη φαντάσου πως θα ήταν ο χειρότερος…
    κολυμβητήριο πανάκριβο χωρίς σκεπή, αυτό μόνο ο γκιώνης με τον πολιτικό του φίλο παύλου θα μπορούσαν να το καταφέρουν, περαστικά μας γι αυτό το λουτράκι κατάντησε έτσι!!!

  7. Ότι πεις 8.42 ο καλύτερος λέει…Γιαυτό δεν έκανε και αυτός τίποτα τρία χρόνια για το συγκεκριμένο θέμα..Ένα τίποτα!Ακουγε και αυτός τους παντογνώστες συμβουλάτορες…Τι να λέει δηλαδή ήταν για την προβολή του κάθε μέρα…

  8. κολυμβητηριο και να ανοίγει στις 13:00 είναι … τι να πω! (ετσι οπως λειτουργεί είναι παρανομο απο θέμα στελέχωσης και πρωτων βοηθειών).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog