Αλλαγή διοίκησης στο 747 ΕΤΜΧ είχαμε σήμερα το πρωί στην Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι….
Ο μέχρι πρότινος διοικητής αντισυνταγματάρχης (ΜΧ) Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος που μετατίθεται στη Σχολή Εθνικής Άμυνας παρέδωσε στο νέο διοικητή  αντισυνταγματάρχη (ΜΧ) Στέφου Θεόδωρο.

Η παράδοση παραλαβή έγινε παρουσία του ταξίαρχου (ΜΧ) της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ Αντώνιου Κονδύλη και του Διοικητή της Σχολής Μηχανικού ταξίαρχου(ΜΧ) Μηνά Παπαδάκη.

Στην δοξολογία της εκδήλωσης χοροστάτησε ο συμπολίτης μας Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Μάγειρας ενώ μετά το τέλος του προγράμματος παράδοσης-παραλαβής δόθηκε μια μικρή δεξίωση όπου και ανταλάχτηκαν αναμνηστικά δώρα μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Να ευχηθούμε στο επιτυχημένο απερχόμενο διοικητή του 747 ΕΤΜΧ καλή συνέχεια στην στρατιωτική του καριέρα,υγεία και ευτυχία στον ίδιο και την οικογένεια του και καλοσωρίζουμε τον νέο διοικητή ευχόμενοι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας το 747 ΕΤΜΧ αποτελεί ένα από διαμάντια του Ελληνικού Στρατού ενώ η μονάδα αυτή είναι μοναδική στο είδος της σε ολόκληρη την συμμαχία του ΝΑΤΟ!

Λόγω του ότι η πόλη του Λουτρακίου δεν γνωρίζει αρκετά πράγματα για την Σχολή Μηχανικού και το 747ΕΤΜΧ το Loutrakiblog δεσμεύεται για την πλήρη παρουσίαση των μονάδων που εδρεύουν στο Λουτράκι και την πλήρη ενημέρωσης σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από αριστερά όπως βλέπετε:ανσχης(ΜΧ)Θεδοδωρόπουλος,τξχος(ΜΧ)Κονδύλης,ανσχης(ΜΧ)Στέφου

Ο απερχόμενος διοικητής του 747ΕΤΜΧ ανσχης Κώστας Θεοδωρόπουλος λαμβάνει αναμνηστικό δώρο από τον ταξίαρχο Αντώνη Κονδύλη
Ο νέος διοικητής του 747 ΕΤΜΧ ανσχης Στέφου Θεόδωρος
O Δκτης της Σχολής Μηχανικού ταξίαρχος Μηνάς Παπαδάκης
Τάσος Φουντούκης και Μιχάλης Αντωνίου παρών στην εκδήλωση