Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα ήττα για το ΑΟ Λουτράκι

- Advertisement -

Οι οράνιε πλήρωσαν το κακό ξεκίνημα του πρώτου 20λεπτου, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από μια στημένη φάση στο 5ο λεπτό και εμφανίζοντας για άλλο ένα παιχνίδι προβλήματα στον τομέα της δημιουργίας, δεν κατάφεραν να αποφύγουν την πρώτη τους εκτός έδρας ήττα από την Αχαϊκή…

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό στο παιχνίδι και σχεδόν με τη σέντρα βρέθηκαν σε θέση βολής. Ο Μενίκου έκανε το γέμισμα στην περιοχή των οράνιε και ο Αγγελόπουλος βρέθηκε (υπό δύσκολη γωνία) στο δεύτερο δοκάρι της εστίας του Διαμαντή.
Το πλασέ του επιθετικού των «καναρινιών» κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων των οράνιε.

Στο 5ο λεπτό, ο προωθημένος Παπαδόπουλος θα νικήσει στον αέρα τον Μπριλάκη και μετά από εκτέλεση κόρνερ θα στείλει με δυνατή κεφαλιά τη μπάλα στο δεξί Γ της εστίας του Διαμαντή για να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι οράνιε χρειάστηκαν ένα 20λεπτο για να ξεπεράσουν τη ψυχρολουσία του γκολ και να βρουν τα πατήματα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Κράτησαν μακριά τους αντιπάλους τους από τη εστία του Διαμαντή, οι οποίοι γρήγορα φάνηκε ότι θα μπορούσαν να φανούν απειλητικοί μόνο από στημένες μπάλες, αλλά ένα πλήθος  αβίαστων λαθών  στο χώρο του κέντρου άφηνε τις προσπάθειες τους ημιτελείς και ουσιαστικά ακίνδυνες για την εστία του Δρακόπουλου.

Κάποια σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής εκατέρωθεν πέρασαν ανεκμετάλλευτα και η επόμενη μεγάλη στιγμή ήρθε στο 42ο λεπτό από τους γηπεδούχους.
Οι οράνιε έχουν ανέβει ψηλά και πιέζουν, οι αμυντικοί της Αχαϊκής απομακρύνουν τη μπάλα και ο Μενίκου κάνει τη βαθιά μπαλιά στον Καρρά που βρέθηκε μέσα στην περιοχή των οράνιε.
Η πίεση του Μπριλάκη εμπόδισε τον επιθετικό των γηπεδούχων να κάνει σε πρώτο χρόνο το σουτ, ο Καρράς δεν έχασε τον έλεγχο της μπάλας  και με δεύτερη προσπάθεια σούταρε από το σημείο του πέναλτι με τον Νικολάου να βάζει την κόντρα την τελευταία στιγμή και διώχνει σε κόρνερ.

Οι οράνιε ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος πιο δραστήρια και στο 60ο λεπτό έφτασαν κοντά στο γκολ της ισοφάρισης.
Ο Βαλκάνος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μάγγος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και ο Στεφανόπουλος μπροστά από τον Παπουτσή και πάνω στη γραμμή του τέρματος έδιωξε σωτήρια με το κεφάλι.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στην ευκαιρία των οράνιε στο 63ο λεπτό με την καρφωτή κεφαλιά του Καρρά από το ύψος του πέναλτι, που έδιωξε εντυπωσιακά ο Διαμαντής με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Στη συνέχεια, η όποια επιθετικότητα των γηπεδούχων ατόνησε με τους οράνιε να κερδίζουν μέτρα μέσα στο γήπεδο και με τη βοήθεια των αλλαγών από τον πάγκο να πιέζουν για την ισοφάριση.

Από το 75ο λεπτό και μετά, ήταν οφθαλμοφανές ότι οι γηπεδούχοι θα προσπαθούσαν να κρατήσουν με «νύχια και δόντια» το αποτέλεσμα και το παιχνίδι εξελίχτηκε σε παρωδία.
Με τους παίκτες των γηπεδούχων να πέφτουν συνεχώς κάτω, το παιχνίδι να διακόπτεται κάθε λίγο, είναι ζήτημα να παίχτηκαν πέντα λεπτά ποδοσφαίρου έως τη λήξη του αγώνα στο 96ο λεπτό.

Η επίμαχη φάση του 83ου λεπτού.

Η φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των οράνιε και πυροδότησε ένταση στο γήπεδο οφείλεται στην απειρία του διαιτητή κ. Κουτσαναστάση και του α’ βοηθού κ. Λάμια (κάκιστοι και οι δύο σήμερα και χωρίς να τους τύχει δύσκολη φάση) και στην εμπειρία και «ποδοσφαιρική πονηριά» του τεχνικού των γηπεδούχων κ. Γκόφα.

Οι οράνιε φεύγουν στην αντεπίθεση και κερδίζουν ένα φάουλ εκτός περιοχής σε πλάγια θέση.
Ο Βαλκάνος ετοιμάζεται να το εκτελέσει, όταν από τον διαιτητή γίνεται αντιληπτός στην άλλη μεριά του γηπέδου ο πεσμένος  Πλαστουργός.
Ο διαιτητής διακόπτει το παιχνίδι για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη της Αχαϊκής.
Η γιατρός του αγώνα αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο,
αλλά ο ποδοσφαιριστής –κακώς- παραμένει εντός αγωνιστικού χώρου.
Ο διαιτητής το αντιλαμβάνεται, βγάζε την κίτρινη κάρτα και τρέχει προς το μέρος του ποδοσφαιριστή για τη δείξει.
Ο επιθετικός των γηπεδούχων είχε ήδη αντικρίσει κάρτα και αυτή θα ήταν η δεύτερη.
Ο κ. Γκόφας το αντιλαμβάνεται από τον πάγκο, σηκώνει αμέσως παίκτη και τρέχοντας προς τον επόπτη φωνάζει «αλλαγή» για να…σώσει την αποβολή του παίκτη του.
Ο κ. Λάμιας σηκώνει τη σημαία, ο διαιτητής ενώ είναι πλέον μπροστά στον Πλαστουργό βλέπει το υψωμένο σημαιάκι του βοηθού του και ξαναβάζει την κάρτα στην τσέπη του.

Όπως είναι φυσικό, η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των παικτών, αλλά και του πάγκου των οράνιε, αλλά παρά τις έντονες διαμαρτυρίες, η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε.
Ο Βαλκάνος εκτέλεσε τελικά το φάουλ στο 90ο λεπτό. Επτά λεπτά μετά τον καταλογισμό του.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog