Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θεοδωράκης: Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ είναι διορισμένα στην κυβέρνηση

- Advertisement -

Με τη βοήθεια της διαπλοκής έφτασε στην εξουσία η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού – «Μετατρέψατε το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες σε σόου»…

«Φτάσατε στην εξουσία με τη βοήθεια της διαπλοκής», κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος αφού σημείωσε ότι επιχειρήθηκε να «μαρκαρισθεί» ως διαπλεκόμενο και το Ποτάμι, είπε ότι η επιχείρηση λάσπης και κατασυκοφάντησης από την πλευρά των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έγινε με τη βοήθεια δεκάδων έμμισθων τρολ.

Ο κ.Θεοδωράκης ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στη δράση του Αρτέμη Σώρρα σε όλη την Ελλάδα για να επισημάνει ότι οι δημαγωγοί είναι εκείνοι που στρώνουν το έδαφος «σε τέτοιους τύπους».

Είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει εκεί έξω ένας απατεώνας που τριγυρνά σε χωριά και πόλεις και λέει ότι έχει 600 δις ευρώ στην άκρη και είναι στην θέση να ξεπληρώσει τα χρέη όλων των ελλήνων. Όχι μόνο το δημόσιο χρέος αλλά και το ιδιωτικό. Εχει ανοίξει γραφεία σε όλη την Ελλάδα και λεει ότι θα κατέβει στις εκλογές. Αντί να κάνουμε πλάκα με αυτά, να δούμε ποιος στρώνει το έδαφος σε αυτούς τους τύπους. Μήπως οι πολιτικοί που φώναζαν κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και σήμερα στέλνουν ΜΑΤ για να προστατέψουν τα δικαστήρια που βγάσουν σπίτια στο σφυρί;
Όταν η πολιτική παραδίδεται στην δημαγωγία δεν θα αργήσει η στιγμή που θα γίνει πιστευτός αυτός που υπόσχεται το μοίρασμα 500 δισ. Όμως και αυτοί οι δημαγωγοί χρειάζονται κανάλια και διαπλοκή».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι η διαπλοκή τη βοήθησε για να φτάσει στην εξουσία: «Πίστεψαν ότι θα έχουν μαζί σας μια νέα δεκαετία εξουσίας. Να σας θυμίσω τα πρωτοσέλιδα. Το σέρβις που σας έκαναν για να λέτε ότι έρχεται – προσέξτε την ιεροσυλία – ότι έρχεται χειμώνας χειρότερος από αυτόν του ’41. Τώρα βεβαια τελείωσαν όλα αυτά και κάνετε γιορτές στο Κωλονάκι. Τι γιορτάζετε ακριβώς, την αύξηση τιμής πετρελαίου θέρμανσης;
Επιχειρήσατε να μαρκάρετε τους άλλους και το Ποτάμι ως διαπλεκόμενο. Πόσο σας στοίχησε η προσπάθεια να βρωμίσετε το ποτάμι. Ρίξατε τόνους λάσπης στην προσπάθεια νέων ανθρώπων που δεν είχαν σχέση με την πολιτική. Το κάνατε με δεκάδες έμισθα τρολ.

Ο κ.Θεοδωράκης έκανε και συγκεκριμένες αναφορές, λέγοντας: «Πρόσφατα μάθαμε ότι ένας από αυτούς που πρωτοστατούσε στις αθλιότητες ήταν υπάλληλος της Γεροβασίλη.
Προσέξτε ατάκες του υπαλλήλου Γεροβασίλη:

-Στη χώρα που 7% ψηφίζει ποτάμι γιατί είναι εκπληξη ότι η ΧΑ παίρνει 10% Τηλεσκουπίδια

-Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι άνθρωπος ζει και χωρίς εγκέφαλο και ψηφίζει Ποτάμι

Είχατε πολλούς τέτοιους και τους πληρώνετε με λεφτά του Δημοσίου

Που τους κρύβετε Στο Μαξίμου – Υπουργείο Εθνικής Αμυνας;»

«Το παρακράτος σας»

Οι ευθείες αναφορές του κ.Θεοδωράκη συνεχίστηκαν: «Ο εκδότης του «Χωνί» που γέμισε χώρα με αφίσες είναι διορισμένος στο Μαξίμου. Θα πρέπει να μας παρουσιάσει τα τιμολίγια και να μας εξηγήσει πως τα πλήρωσε. Ο διαχειριστής Ολυμπία στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Είναι το παρακράτος σας και πείτε την αλήθεια. Γιατί τους πήρατε και πως τους πληρώνατε μέχρι να γίνεται κυβέρνηση;

Είναι στιγμή ο κ. Τσίπρας να μας ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά των στελεχών του που έλεγαν ότι συγκεκριμένα συμφέροντα έφτιαξαν το Ποτάμι. Να μας πει ποια είναι αυτά τα συμφέροντα.

Ξερετε γιατί είναι σημαντικό για εσάς να βρωμίσετε το Ποτάμι; Ο λαϊκιστής και Δημαγωγός δεν φοβάται το παλιό, αλλά το νέο. Πιστεύατε ότι έχετε πλεονέκτημα με το παλιό και φοβόσασταν μην τυχόν προκύψει ένα νέο που δεν είχε σχέση με την πολιτική και δεν εκπροσωπεί κανένα συμφέρον.

Γι  αυτό και όλα τα τρολ σας, που τα έχουμε καταγράψει, επιτέθηκαν στο Ποτάμι».


Σόου ο διαγωνισμός για τις άδειες

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μετέτρεψε τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες σε σόου υποστηρίζοντας ότι «πιστέψατε ότι με δανεικά και βοσκοτόπια θα φτιάχνατε ΣΥΡΙΖΑ tv. Δεν τον κόψατε τον κ. Καλογρίτσα. Τον αδειοδοτήσατε. Αυτός επέλεξε να φύγε,ι όταν οι δραστηριότητές του μπήκαν στο μικροσκόπιο».

Επί οικουμενικής και με υπουργό Δραγασάκη, δόθηκαν οι ψηφιακές παροχές στην Siemens

 «Ο κ. Παππάς μίλησε για αεροπειρατεία των καναλαρχών που κατέλαβαν παράνομα τις δημόσιες συχνότητες» συνέχισε ο κ. Θεοδωράκης για να προσθέσει «Πότε πήραν τις συχνότητες; Επί της κυβέρνησης Τζανετάκη. Γιατί δεχθήκατε την αεροπειρατεία; Γιατί δεν την αμφισβητήσατε τα επόμενα χρόνια; Τα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όποτε βρέθηκαν στην εξουσία, έκαναν όσα σήμερα καταγγέλλουν».  Ο ίδιος υπενθύμισε ότι επί οικουμενικής δόθηκαν με απευθείας ανάθεση οι ψηφιακές παροχές στην εταιρεία Siemens. « Την περίοδο της οικουμενικής, με απόφασή της δόθηκαν οι ψηφιακές παροχές στην Siemens. Με απ΄ ευθείας ανάθεση. Ο κ. Δραγασάκης δεν ήταν τότε υπουργός; Μην παριστάνετε τους ανήξερους. Είστε κομμάτι όσων καταγγέλλετε. Προσπαθήσατε να κάνετε νταραβέρια με αυτούς που καταγγέλλετε» είπε χαρακτηριστικά.

Καταγγελίες για τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων

Ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει και για τα έργα κατασκευής δομών φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων που αναδύουν οσμή διαφθοράς και σκανδάλων.

«Η περίθαλψη ενός πρόσφυγα στην Νορβηγία κοστίζει 12 χιλ ευρώ και στην Ελλάδα 15 χιλ. ευρώ. Πότε θα έχουμε όλα τα στοιχεία;» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει «Για το κέντρο φιλοξενίας στην Λέρο υπάρχει καταγγελία του προέδρου των Ξενοδόχων που είναι στέλεχος της Αριστεράς. Λέει συγκεκριμένα ότι τον περασμένο Δεκέμβριο προκηρύχθηκε διαγωνισμός που υπολόγιζε το έργο σε 520 χιλ. ευρώ. Εμφανίστηκαν 7 εταιρίες και σε 2 μέρες επιλέχθηκε ο ανάδοχος. Το σημαντικό είναι ότι η τελική σύμβαση υπογράφηκε στο 1,568 εκατ. ευρώ. Όταν ο πρόεδρος των Ξενοδόχων ρώτησε γιατί ανέβηκε η τιμή, απαντήθηκε ότι προστέθηκαν διάφορα πράγματα όπως βιολογικός καθαρισμός και κλιματιστικά που δεν έχουν γίνει. Ο βιολογικός καθαρισμός δεν έγινε ενώ τα κλιματιστικά πληρώθηκαν από τον Δήμο!».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog