Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Φώτης Κουβέλης ενόψει ανασχηματισμού κολλάει αφίσες του Αλέξη Τσίπρα!

- Advertisement -

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς δεν αρκέστηκε σε μια ακόμη δήλωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ. Η κρισιμότητα των στιγμών τον έκαναν να το αποδείξει και έμπρακτα…

Δεν έκανε τίποτα για να κρύψει την ταυτότητά του ο αφισοκολλητής που με ιδιαίτερη επιμέλεια τοποθετούσε τις οικολογικές χαρτονένιες αφίσες σήμερα το πρωί στους στύλους που βρίσκονται στο διάζωμα της Αγίου Κωνσταντίνου. Γι’ αυτό και οι διερχόμενοι οδηγοί δεν χρειάστηκαν ιδιαίτερη προσπάθεια για να αναγνωρίσουν το Φώτη Κουβέλη.

Προφανώς αυτό εννοούσε ο βετεράνος πολιτικός της «υπεύθυνης Αριστεράς» όταν λίγα 24ωρα πριν στην ανακοίνωση του κόμματός του σχετικά με το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ κατέληγε ότι «συμπαρατάσσεσαι στην απόκρουση των σχεδίων για αριστερή παρένθεση και δεξιά παλινόρθωση».

Οταν οι φωτογράφοι πλησίασαν τον Φώτη Κουβέλη εκείνος πόζαρε προθυμότατα και μάλιστα θέλησε να βεβαιωθεί ότι οι φωτογραφίες θα κυκλοφορήσουν ευρύτατα ώστε να τις δει ο Αλέξης Τσίπρας σε κάποιο διάλειμμα των σχεδίων του για ανασχηματισμό.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog