ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ “ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ” ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΣΧΑ…

Νέες ¨πληροφορίες τύπου Νομισματοκοπείου” δίνουν και παίρνουν στη δημοσιότητα, που αφορούν κοπή εθνικού νομίσματος στη Ρωσία, με επίκεντρο της “συνωμοσίας” τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Οι “πληροφορίες” χαρακτηρίζονται από τον Γραμματέα της ΛΑ.Ε. ως ανυπόστατες. Ταυτόχρονα, όμως, πολιτικοί παρατηρητές εξέφραζαν την έκπληξη τους για το γεγονός ότι, έτσι όπως πάμε, σε λίγο κάθε σκέψη για εθνικό νόμισμα θα τεθεί από τους “δημοκράτες” των μίντια και το μνημονιακό σύστημα, εκτός νομιμότητας και θα θεσμοθετηθεί ως ιδιώνυμο αδίκημα.

Ολόκληρη η δήλωση του Παναγ. Λαφαζάνη έχει ως εξής:

“Το δημοσίευμα της ΕΦ.ΣΥΝ όσον αφορά τις “πληροφορίες” για το πρόσωπο μου είναι ανυπόστατο, υποβολιμαίο και δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος είτε από το Νομισματοκοπείο, όπως κάποιοι συκοφατικά διέδιδαν παλιότερα, είτε από τη Ρωσία.

Οι στόχοι αυτής της παραφιλολογίας είναι απόλυτα κατανοητοί από το λαό.

Όσοι διοχετεύουν στα Μέσα Ενημέρωσης αυτές τις δήθεν “πληροφορίες” και κατασκευάζουν σενάρια δεν θέλουν να πλήξουν, όπως κακώς πιστεύουν ότι πλήττουν, μόνο το πρόσωπο μου άλλα πρώτα απ’ όλα και κυρίως το αίτημα που γίνεται όλο και πιο επιτακτικό για μετάβαση της χώρας μας στο εθνικό νόμισμα στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος. Όπως θέλουν να πλήξουν και την ανάγκη να αποκτήσει η χώρα μας την εθνική της κυριαρχία και μια ανεξάρτητη πολυδιάστατη πολιτική διεθνών οικονομικών σχέσεων και εξωτερικών προσανατολισμών, πράγματα για τα οποία αγωνίζεται η ΛΑ.Ε., συναντώντας όλο και ευρύτερη λαϊκή απήχηση και δυναμική.

Κάνουν λάθος, όμως, όσοι πιστεύουν ότι με βρώμικες μεθοδεύσεις μπορούν να ανακόψουν μια αναπότρεπτη, έξω από τη φυλακή του ευρώ, αντιμνημονιακή πορεία της χώρας.

Να είναι βέβαιοι οι κύκλοι εκείνοι που διοχετεύουν δήθεν “πληροφορίες” σε μέσα ενημέρωσης, για να στήσουν προβοκάτσιες και παγίδες, πως θα είναι οι ίδιοι που θα πέσουν μέσα και θα τις πληρώσουν”.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

iskra