Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άλλα 14.582,40 ευρώ στον LTO

- Advertisement -

Το 6ο θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου, αφορούσε σε διάθεση πίστωσης για υλοποίηση ενεργειών ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου…

Στην ουσία, δόθηκαν άλλα 14.582 ευρώ στον LTO για διάφορους λόγους.
Αναλυτικά:
– Ενέργειες καθιέρωσης ταυτότητας προορισμού και ανάπτυξης τουριστικής συνείδησης 2090,00 ευρώ
– Συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις (2016) – 3.380 ευρώ
– Προώθηση πωλήσεων στο εξωτερικό 6.290,00 ευρώ
Τα παραπάνω ποσά δεν περιέχουν ΦΠΑ
Για την ιστορία, καταψήφισε ο Αρχηγός της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, Χρήστος Ασημακόπουλος, αλλά και σύσσωμη η παράταξη “Με τους πολίτες μπροστά” (Λογοθέτης, Μουζάκης, Δόσχορης).
- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά κάνουν. Όταν στήνονταν οι δήθεν τουριστικές προβολές και πήγαιναν ταξίδια αναψυχής χωρίς ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα για τον Δήμο μας, τα ξεχάσατε; και σας έπιασε ο πόνος για τον ΛΤΟ. Αυτοί είναι. Αυτοί είναι οι επαγγελματίες του Δήμου μας και με αυτούς συνεργάζεται ο εκάστοτε Δήμαρχος.
    Αφήστε τα προσωπικά σας και τις μιζερες σκέψεις σας.
    Δεν τα παίρνω απο κανέναν. Πιστεύω στις δυνατότητες του Δήμου μας και ο ΛΤΟ λειτουργεί καλύτερα απο ποτέ σε σχέση με τις επιλογές του Δήμου παλαιότερα.
    τελος.

  2. Αυτές τις μαλακίες πληρώνουμε. Ο Λογοθέτης δεν ήταν εκείνος που έβγαινε και έλεγε ότι είναι ο πρώτος Δήμαρχος που στηρίζει τον τουρισμό στο λΟυτράκι και τους έδωσε χώρο στο συνεδριακό και τις πρώτες χρηματοδοτήσεις; αλλά μετά επεσε γκρίνια. Εντάξει ρε κωστάκη καταλάβαμε. στήρα αντιπολίτευση για όλα και όλους. Μουζάκη δε σε καταλαβαίνω. Ποια η θέση σου για τον ΛΤΟ; Κάνε ένα βιντεάκι.Μπορείς. Τι πιστεύεις και τι θα έκανες εσύ εάν ήσουν δήμαρχος; Θα τους τα έκοβες και τι θα έκανες για τον Δήμο σου; Ο τσάνας είπαμε ότι πει ο ξάδερφος και η Λίμνη.
    Ο ασήμακόπουλος είπαμε.ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

  3. Μαλλον των εκει γυρω γυρω θα εισαι και συ 10.42.αληθεια σε πειραξε που μαθαινει ο δημοτης που σκορπιζονται τα λεφτα χωρις αποτελεσμα και με ταξιδακια αναψυχής?

  4. Δεν αφήνετε τις σαχλαμάρες επιτέλους! Ποιος LTO και μπούρδες; Ποιες είναι οι επιτυχίες; Μπορεί επιτέλους ο περίφημος LTO να μας πει πόσους τουρίστες και από που έφερε το 2016; Για ηθικούς αλλά και τυπικούς λόγους ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει έναν ουσιαστικό απολογισμό του έργου του. Όχι τις μπούρδες ότι συμμετείχαμε σε 10 εκθέσεις , κάναμε τρία διαφημιστικά κλπ , αριθμό τουριστών και διανυκτερεύσεων θέλουμε. Έσοδα θέλουμε και όχι ταξιδάκια με έξοδα του Δήμου άρα των δημοτών για να προωθεί ο Καραβούλης τις δικές του επιχειρήσεις. Απαιτείται να μας ενημερώσουν για ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    Γιώργος Παπανίκος

  5. Γονείς προσοχή!
    Τώρα που έρχονται Χριστούγεννα καντε μια πράξη αγάπης για τα παιδιά σας.
    Εμποδίστε τα από το να πούνε τα κάλαντα στο δημαρχείο γιατί όχι μονάχα δεν θα τους δώσουν τίποτα αλλά θα τους πάρουν και αυτά που έχουν μαζέψει για την δήθεν τουριστική προβολή του δήμου μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog