Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κορινθία : Σε εξέλιξη τα έργα του προαστιακού !

- Advertisement -

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ, κ. Θανάσης Βούρδας, στο πλαίσιο της επίβλεψης των υπό εξέλιξη έργων στην Κορινθία, επισκέφτηκε τρία χωριά του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, τη Συκιά, τα Πιτσά και τη Λυκοποριά, στα οποία έχουν εντοπιστεί προβλήματα κατά την πορεία των έργων…

Στην επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, κ.κ. Γιώργου Ψυχογιού, Μαρίας Θελερίτη και Γιώργου Τσόγκα, συμμετείχαν ο Δήμαρχος, κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου καθώς και οι Πρόεδροι και Τοπικοί Σύμβουλοι των τριών κοινοτήτων.
Στο πλαίσιο αυτό εξετάστηκε από κοντά η πρόοδος των εργασιών και έγιναν επισημάνσεις για τα κύρια ζητήματα που υπάρχουν. Από την επίσκεψη προέκυψαν εν τέλει τα εξής συμπεράσματα:
Η πορεία των έργων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς και το Τμήμα Κιάτο – Ροδοδάφνη Αιγίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του 2018.
– Είναι αναγκαίο να εντοπιστούν επακριβώς τα σημεία, όπου υπάρχουν προβλήματα, κυρίως όσον αφορά στα υδραυλικά συστήματα του έργου που συνδέονται με το υπάρχον δίκτυο ομβρίων υδάτων των κοινοτήτων και τα ρέμματα καθώς και τις απολήξεις τους, ώστε να αντιμετωπιστούν με αποτελεσματικό τρόπο.
– Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σε συνεργασία με τις τοπικές Κοινότητες πρέπει να αξιοποιήσει τη χρηματοδότηση των Υπουργείων Εσωτερικών και Υποδομών για την αποκατάσταση των ζημιών από την πρόσφατη θεομηνία και τη δημιουργία αντιπλημμυρικών έργων στα όρια του Δήμου.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η στάση του Ισθμού βρίσκεται πάνω στη διακλάδωση του Λουτρακίου.
    Οσο δεν γίνεται η διακλάδωση του Λουτρακίου δεν θα έχετε ούτε εσείς σταθμό στον Ισθμό! Απλό είναι 8:32μ.μ.

  2. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ! ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ.

  3. Μην ανησυχείς 3:27 μ.μ. δεν θα πληρώσεις κάτι γι αυτό το έργο αλλά θα συνεχίσεις κανονικά να πληρώνεις φόρους για τοκοχρεολύσια από δάνεια που δεν πήρες ποτέ!
    Και αυτό γιατί το έργο θα υλοποιηθεί από ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης!
    Και μία οφειλόμενη απάντηση στις ανοησίες σου.
    Έργο των λίγων είναι ο σταθμός προαστιακού στο Βασιλόπουλο που επιθυμείς διακαώς αλλάζοντας κάθε τόσο τα σχόλια σου.
    Η επέκταση του προαστιακού στο Λουτράκι μέχρι την οδό Αιγαίο
    είναι έργο των πολλών.
    Δηλαδή των χιλιάδων πολιτών του δήμου Λουτρακίου περαχώρας Αγίων θεοδώρων και των 100 χιλιάδων Αθηναίων παραθεριστών.

    Φιλιά στον Γκιώνη φερέφωνο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog