Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μαθήματα συμπεριφοράς και ήθους απο τη Φιλαρμονική Λουτρακίου

- Advertisement -

Παρά τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς του Δημάρχου προς τον αρχιμουσικό Πελοπίδα Μαυρόπουλο (σ.σ. σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο) και την αδυναμία εξεύρεσης λύσης έξι μήνες μετά τις παραιτήσεις αρχιμουσικού και καθηγητών, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου έδωσε και σήμερα δυναμικό παρόν, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Λουτράκι αλλά και τα Ίσθμια…

Η άρτια εμφάνιση της, παρότι τελεί υπό αναστολή, εκθέτει για ακόμα μια φορά τη Δημοτική Αρχή με τα μέλη της να παραδίδουν μαθήματα συμπεριφοράς και ήθους συμμετέχοντας οικειοθελώς στην παρέλαση!

Οι δικαιολογίες έχουν πλέον στερέψει, αυτό είναι ξεκάθαρο και η ευθύνη για την αναστολή λειτουργίας της Φιλαρμονικής βαραίνει αποκλειστικά τη Δημοτική Αρχή Γκιώνη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τάσο Σακελλαρίου.

Ας ελπίσουμε ότι επιτέλους θα δοθεί η πρέπουσα σημασία στο σώμα και τα δίκαια αιτήματα του ώστε να συνεχιστεί η ομολογουμένως εξαιρετική πορεία του.

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1.02 πμ Ντροπή σου να μιλάς έτσι για την Φιλαρμονική Δυστυχως εδώ στο Λουτράκι υπάρχουν πολλοί ανεγκέφαλοι και κομπλεξικοί γιαυτό καταντήσατε την πόλη σας σε μαύρο χάλι .

  2. βρε ανεγκεφαλε 1.02 για πιο παραδακι μιλας που εχουν φτασει να πληρωνουν τα παιδακια 10 ευρω απο το στεριμα τους για να λειτουργει η φιλαρμονικη επειδει καποιοι διελυσαν τον πολιτισμο γενικως (ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΓΙΩΝΗΣ )…. γιαυτο μαθε πρωτα………!

  3. μας δουλευει ολους ο μαεστρος ,με τον γκιωνη μια χαρα τα εχουν,σταχτη στα ματια των δημοτων ριχνουν και απο πισω κανουν τις δουλειες τους .

  4. Δεν απαντάτε στον πρώτο σχολιαστή πέρα από βρισιά και υποτίμηση.
    Και ξανά ρωτώ εγώ. Για να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις του Δήμου, αμοίβονταν;

  5. Πόλη μας είναι θα την κάνουμε ότι θέλουμε 2:33π.μ. εσένα που δεν είναι δικιά σου πόλη – εξού και το καταντήσατε την πόλη σας μαύρο χάλι στο σχόλιο σου- το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία τουτέστιν τον πούλο

  6. Σου απαντάω εγώ.
    Οικειοθελώς σημαίνει με την δική τους θέληση…(Αν δεν γνωρίζεις τον όρο άνοιξε οποιοδήποτε λεξικό της Ελληνικής Γλώσσας. Τον έχουν και τα παιδικά!)
    Δεν λέει αφιλοκερδώς το άρθρο, για να ρωτάς για το αντίθετο…

    Αν έλεγε αφιλοκερδώς θα σήμαινε χωρίς κέρδος, οπότε θα μπορούσες να κάνεις την ερώτηση.

    Θα σου απαντήσω και σε αυτό όμως…τα μέλη της Φιλαρμονικής δεν πληρώνονται για οποιαδήποτε εμφάνιση κάνουν. Το αντίθετο μάλιστα.
    Στις 15 Απριλίου που πήγε η Φιλαρμονική στην Άνδρο, όλα τα έξοδα τα πλήρωσαν οι γονείς των παιδιών.

  7. 3:57 μ.μ. mμας εξηγείς λίγο ρε τιτανοτεράστιε αυτό το "ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ" του δήμου τι σημαίνει; Στις υποχρεώσεις του δήμου οφείλουν οι πολίτες να πηγαίνουν τα σκουπίδια στη χωματερή αμησθί; Αν είναι να σώζει έτσι λεφτά ο δήμος, τότε τί τα κάνει;

  8. Επειδή έχεις πάθει σύγχυση "υποχρεώσεις του Δήμου" εσύ τις θεωρείς και τις αναφέρεις…
    Έχεις μπλέξει χωματερές, υποχρεώσεις και γενικώς τα μπούτια σου.

    Ξαναλέω
    Τα μέλη της Φιλαρμονικής, δηλαδή τα παιδιά και οι μουσικοί του σώματος, δεν πληρώνονται για οποιαδήποτε εμφάνιση που κάνουν.

    Οι ετήσιες υποχρεώσεις των Δήμων όσων αφορά λιτανείες εθνικές εορτές κλπ δεν είναι απαραίτητο (Αν θέλει να εξοικονομήσει χρήματα) να συνοδεύονται και από φιλαρμονική. Εξάλλου δεν έχουν και όλοι οι δήμοι στην Ελλάδα φιλαρμονικές.

    Η φιλαρμονική τόσα χρόνια παρείχε μουσική παιδεία και μάζευε όλα τα παιδιά του τόπου (και όχι μόνο) ανεξαρτήτως ηλικίας με σκοπό να τα διδάξει μουσική.
    Αυτό λέγεται Κοινωνική Προσφορά.

    Αν ο Δήμος θεωρεί υποχρέωσή του να συνεχίσει να χρηματοδοτεί για να παρέχει Κοινωνική Προσφορά, οφείλει να δώσει λύση ώστε το διδακτικό προσωπικό να συνεχίσει το έργο του.

    Τώρα αν εσύ διαφωνείς με όλα αυτά…κατέβα υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και κλειστα όλα!

    Θα εξοικονομήσεις τεράστια ποσά για τον Δήμο.

  9. Και εσύ τι είσαι και απαντάς, σταμάτα να μη δουλέψει η αθόρυβη 6:12 μ.μ. που θα μας κάνεις και τον διδάσκαλο εδώ μέσα!!!

    Βουρδούγιο φέρε να σου βάλω δέκα στο ενδεικτικό για να ηρεμήσεις!

  10. 7:36 μ.μ. Μου δείχνεις ρε τιτανοτεράστιε καμία παλαιότερη ανάρτησή σου με πρόταση για απόλυση της φιλαρμονικής πριν αποφασίσει να παραιτηθεί ο Μαυρόπουλος; Αν δεν μου βρεις, αυτό σημαίνει ότι σε βόλευε να ακους και χαίρονταν τα αυτάκια σου που εργάζονταν τα παιδιά αμησθί. Όταν όμως έθεσαν θέμα αμοιβής, σε πήρε ο πόνος να βγάλεις χολή. Αυτό που είπες για τους ίδιους, ίσως ισχύει και για σένα, αν, λέμε αν, εργάζεσαι. Δεν ακούγεσαι κανένα σοβαρό στέλεχος που αν φύγεις θα χάσει η βενετιά βελόνι. Μάλλον λεφτά θα σώσει ο εργοδότης σου, όπως και ο Γκιώνης από την φιλαρμονική. Σωστά, Κολοσσέ του Λουτρακίου;
    Και όσο για την σύγχισή μου περί υποχρεώσεων του δήμου, κάνε ένα scroll επάνω στο 3:57 να διαβάσεις τι έγραψες: «Για να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις του Δήμου, αμοίβονταν;» Εκτός κι αν δεν ξέρεις γράμματα και στο έγραψε άλλος, οπότε φυσικό είναι να το ξέχασες.

  11. Έχεις δίκιο.
    Κατάλαβα την πατάτα που έκανα αφού είχε δημοσιευθεί η απάντησή μου την οποία την έγραψα με προορισμό τον τιτανοτεράστιο 3:57
    Είμαι ο ίδιος (6:12) γι αυτό έγραψα "ξαναλέω"

    Αν θέλουν ορισμένοι να υποβαθμίσουν το έργο της Φιλαρμονικής και να την παρουσιάσουν ως στρατιωτικό σώμα συγκεκριμένων υποχρεωτικών υπηρεσιών,θα την οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην απαξίωση και στο κλείσιμο.

    Αν αυτός είναι ο σκοπός τους ας το κάνουν ευθέως αναλαμβάνοντας και το πολιτικό κόστος.

    Όταν λέω ότι δεν πληρώνονται τα μέλη εννοώ τους μουσικούς. Αλλοίμονο αν εννοούσα τους καθηγητές που κάνουν τα μαθήματα.

  12. 8:49 με αποστόμωσες (!!!)
    Αν έχεις να απαντήσεις κάτι επί της ουσίας, κάντο.
    Αλλιώς διάβασε και σχολίασε κανένα άλλο άρθρο.

    Το σίγουρο είναι πως δεν είσαι σε θέση να βαθμολογήσεις εμένα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog