Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χαλέπι: Βομβαρδίζεται ξανά από Άσαντ και συμμάχους

- Advertisement -

Κάποιες από τις επιθέσεις, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον αξιωματούχο, πραγματοποιήθηκαν από ελικόπτερα που πέταξαν βόμβες βαρελιού.
Έπειτα από αρκετές εβδομάδες, ο ουρανός του Χαλεπίου γέμισε την Τρίτη ξανά μαχητικά αεροσκάφη και πολλές περιοχές της πόλης επλήγησαν από βόμβες. Τουλάχιστον τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων….

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Reuters, που επικαλείται τον τοπικό αξιωματούχο Ibrahim Abu al-Laith, οι βόμβες έπληξαν τις γειτονιές Haidariya, Hanano και Sakhour Abu al-Laithκαι τις περιοχές Sheikh Faris,

Bab al-Nairab, Qadi Askar και al-Qaterji. Κάποιες από τις επιθέσεις, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον αξιωματούχο, πραγματοποιήθηκαν από ελικόπτερα που πέταξαν βόμβες βαρελιού.

«Τα σπίτια μας τρέμουν από την πίεση που δεχόμαστε. Τα αεροσκάφη πετούν πάνω από τα κεφάλια μας και οι βόμβες πέφτουν παντού γύρω μας», δήλωσε στο Reuters ο Modar Shekho, κάτοικος του Χαλεπίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, πραγματοποιήθηκαν επιδρομές και στην παλιά πόλη «καθώς εντοπίστηκαν θέσεις των τρομοκρατών».

Οι βομβαρδισμοί από τις δυνάμεις του Μπασάρ αλ Άσαντ και τους συμμάχους του είναι οι πιο σφοδροί εδώ και καιρό και η πολύπαθη αυτή συριακή πόλη βρίσκεται σε συναγερμό. Όχι ότι έπαψε ποτέ να βρίσκεται…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog