ΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία Δημήτρης Μπίτζιος: Θα περιμένουμε να εξεταστεί η ένσταση για τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ 20 Ιανουαρίου 2017, 22:35 FacebookTwitterEmailCopy URLΤυπώνω - Advertisement - Στο Χιλιομόδι οι κάτοικοι είδαν με έκπληξη πολύ μεγάλους λογαριασμούς για το νερό από την ΔΕΥΑΚ….. Η τοπική κοινότητα και ο πρόεδρος της αντέδρασαν και έκαναν ένσταση. - Advertisement - ΕΤΙΚΕΤΕΣΤΟΠΙΚΑ 4 ΣΧΟΛΙΑ Προεδρος με τσαγανο και μαχητικοτητα ..οχι σαν εδω στο Λουτρακι. Απάντηση δειχνει πως εκπροσωπει τον κοσμο του και οχι την δημοτικη αρχη απλα. Απάντηση Στο Λουτράκι υπερχρεώνουμε τους λογαριασμούς του νερού και τους φορτώνουμε στους δημότες επειδή θέλουμε να καλύψουμε το έλλειμα που προκάλεσα οι ανίκανοι τα τελευταία 25 χρόνια. Γ. Φ. Απάντηση Εμείς εδώ έχουμε μια πρόεδρο . Την βλέπει κανείς ; ; H' την έχουν καπελώσει τα μαμούθ ; Απάντηση ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ακύρωση απάντησης Σχόλιο: εισάγετε το σχόλιό σας! Όνομα: παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ Email: έχετε εισάγει εσφαλμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου! παρακαλώ εισάγετε εδώ την ηλεκτρονική σας διεύθυνση Ιστοσελίδα: αποθηκεύστε το όνομα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τον ιστότοπό μου σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω. Δ Δείτε ακόμα ΤΟΠΙΚΑ Τάσος Γκιολής: Οδοποιΐα στην Επ.Οδό Μάννα-Άνω Τρίκαλα προϋπ: 500.00 ευρώ (ΦΩΤΟ) Κορινθία Διαδραστική παρουσίαση παιδικού βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορίνθου Κορινθία Με λαμπρότητα ο 𝚫ή𝛍𝛐ς 𝚩έ𝛌𝛐𝛖-𝚩ό𝛘𝛂ς τίμησε την εθνική επέτειο της 𝟐𝟓ης 𝚳𝛂ρ𝛕ί𝛐𝛖 (ΦΩΤΟ) Κορινθία Εκδήλωση: Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα & Εκπαίδευση: Μοχλοί Περιφερειακής Ανάπτυξης» ΤΟΠΙΚΑ Ρουμελιώτης: «Η επαναφορά μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο είναι συνέχεια μιας κοινής διαδρομής με την «Νέα Πελοπόννησο» και τον Πέτρο Τατούλη» Σχετικά άρθρα ΤΟΠΙΚΑ Τάσος Γκιολής: Οδοποιΐα στην Επ.Οδό Μάννα-Άνω Τρίκαλα προϋπ: 500.00 ευρώ (ΦΩΤΟ) Κορινθία Διαδραστική παρουσίαση παιδικού βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορίνθου Κορινθία Με λαμπρότητα ο 𝚫ή𝛍𝛐ς 𝚩έ𝛌𝛐𝛖-𝚩ό𝛘𝛂ς τίμησε την εθνική επέτειο της 𝟐𝟓ης 𝚳𝛂ρ𝛕ί𝛐𝛖 (ΦΩΤΟ) Κορινθία Εκδήλωση: Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα & Εκπαίδευση: Μοχλοί Περιφερειακής Ανάπτυξης»
Στο Λουτράκι υπερχρεώνουμε τους λογαριασμούς του νερού και τους φορτώνουμε στους δημότες επειδή θέλουμε να καλύψουμε το έλλειμα που προκάλεσα οι ανίκανοι τα τελευταία 25 χρόνια. Γ. Φ. Απάντηση
Προεδρος με τσαγανο και μαχητικοτητα ..οχι σαν εδω στο Λουτρακι.
δειχνει πως εκπροσωπει τον κοσμο του και οχι την δημοτικη αρχη απλα.
Στο Λουτράκι υπερχρεώνουμε τους λογαριασμούς του νερού και τους φορτώνουμε στους δημότες επειδή θέλουμε να καλύψουμε το έλλειμα που προκάλεσα οι ανίκανοι τα τελευταία 25 χρόνια.
Γ. Φ.
Εμείς εδώ έχουμε μια πρόεδρο . Την βλέπει κανείς ;
; H' την έχουν καπελώσει τα μαμούθ ;